ben ve oglumun ölümden dönüşüü:(

nasibe_erdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
5
2
86
42
Elazığ
selam ben yenı uye oldum baktım herkes dogum hıkayelerını anlatmıs dedım bende yazayım...benım dogum hıkayem çok şükür mutlu sonla bıttı....suan sansım varmıs kı hayattayım sızlere bunları yazıyorum...
oglum 7,5 aylıkken erken dogum yapırmak zorunda kaldılar. tansıyonum anıden fırladı ödem olustu bebegım karnımde gelısımı durdu ve kılo kaybetmeye basladı offf offfffffff ve en son gunde sunı sancıyla doguumu baslattılar ve ben bu defada gebelık zehırlenmesı yasadım doktorlar artık umudu kesmısler beklıyolardı ya ben ölecektım yada oglumu erken alıp kurtarmaya calısacakdı benı sabahtan akşama kadar sunı sancı verdıler: artık gucum kalmamıstı benım ama ne olursa olsun umudumu yıtırmedım ve sonunda oglumu dogdum....
kısmı felç gecırdım ve gecıcı görme kaybım oldu oglum 4 yasına grdı hala etkılerı var uzerımde malesef oglumla fazla ılgılenemedım hastalıktan bu yane gelemedım cunku hep hastayım ama buna da sukur çok sukur oglum ve be hayattayız... ölüm artıkları dıyorlar bıze....

Geçmiş olsun canım ya
Allah korumuş ikinizide:Saruboceq:
ölüm artıkları da ne demekmiş çok soğuk bi kelime
Allah sizi hiç ayırmasın
a.s.a.s.

çok geçmiş olsun canım allah uzun ömürler versin ikinizede hiç aça hiç ayrılmayın hep mutlu huzurlu yaşayın a.s.

Geçmiş olsun ne zor şeyler geçirmişsiniz
Allah korumuş gördüğünüz göreceğiniz bu son olur işallah
ailenizle mutlu sağlıklı huzur dolu günler geçirirsiniz bundan sonra işallah

çok geçmiş olsun allah sizi kurtarmış ...seni çok iyi anlıyorum
annem bana hamileyken aynı senin gibi albüm,ödem ve en son gebelik zehirlenmesi olmuş allah beni ve annemine aynı sizin gibi kurtarmış...
şuan bende hamileyim umarım annemin yaşadıklarını yaşamam...
allah bebişini analı bablı büyütsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…