- Konu Sahibi Bosnakgxuxzeli
-
canim ben ilk boyadigin rengi daha cok sevdim ve sanada cokk yakistirdim... yaz geldigi icin en guzel renkler sari oluyo
bende boyacam ama kizil dusunuyorum
cnm ahh sormaaa bende geri dönmek istiyorum eski haline ama cok yiprandi simdi boyasam bi tutam sacim var oda dökülür :) o yüzden biraz zaman sonra insallah yine eski halime dönücem :)bu arada kizil cok kritik bi renk ona göreee 2kere düsün derim :)
Arkadaslar bu sene sacrengimi cok degistirdim halbuki öle bi huyum yoktur ama stress bunalim icine girincee (esimle uzun zamandir görüsemiyoruz) bide özlem.Kendimi farkli farkli sac renklerinde buldum sizinlede fotolarimi paylasmak istedim.Bide bana fikir verirseniz sevinirim suan eski sac halime dönmek cabasindayim ama artik boyamiyorum cok yiprandilarr kestirdim sacbakimlarima yine baslicam uzamasi icin...sizce en cok hangi sacrengi yakismis bana?buyrun sacrenklerime bakalim
canım koyu saç renklerinden ve kızıldan kesinlikle uzak dur..dediğin gibi sarı saç sana çok yakışıyor tenine ve gözlerine uyum sağlıyor..gözlerin elaya çalıyor sarı tonlarını kullanırsan göz rengin ön plana çıkar..ama son resimdeki sarıdan değil,ilk resimdeki gibi bir sarı..bal rengi,açık kumral gibi renkler kullanmalısın bence..
ayrıca bu resimde seni aysu baceoğlu'na benzettim..
şöyle renkler de deneyebilirsin
saf zeytinyağı kullanılan bakımlar işe yarıyor onları deneyebilirsin
vay arkadaş yakısmayan renk yok bence :)
vay arkadaş yakısmayan renk yok bence :)
en iyi koyu kahverengi olmuş bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?