• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ben ve boyadigim sac renklerim :))

Bosnakgxuxzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
562
1
96
37
Almanya
Arkadaslar bu sene sacrengimi cok degistirdim halbuki öle bi huyum yoktur ama stress bunalim icine girincee (esimle uzun zamandir görüsemiyoruz) bide özlem.Kendimi farkli farkli sac renklerinde buldum sizinlede fotolarimi paylasmak istedim.Bide bana fikir verirseniz sevinirim suan eski sac halime dönmek cabasindayim ama artik boyamiyorum cok yiprandilarr kestirdim sacbakimlarima yine baslicam uzamasi icin...sizce en cok hangi sacrengi yakismis bana?buyrun sacrenklerime bakalim:27:

9 ay önceki halim ablam aralarina mec yapmisti cok hosuma gidiyordu :(
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
artik hangi arkadasin gazina geldiysem saclarimi kizila boyadim kabus gibi :))
sariya geri dönüs cok zor ama sacimin rengini kizildan cikartmam gerektigi icin internetten arastirdim ve sacboyacikarticisi bi ilac buldum ve kullandim.Fotom yok ilaci kullandiktan sonraki halimi cekmeye aklima gelmemis ama ilac buydu kizlar.
http://www.friseurzubehoer24.de/media/catalog/product/cache/2/image/300x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/o/goldwell_system_color_remover_hair.jpg
saclarimi kahveye boyadim ama biraz fazlami bekletimmi ne biraz koyu oldu gerci sonradan rengini acti...
saclarimi direk sariya boyatsam cok yipranicak diye ton ton sacrengimi boyama karar verdim.yani koyudan biraz acigina yine biraz acigina diye koyu kumralla boyadim.
bu boyalari 2 ay icinde yaptim ve sacim cok yiprandi gerci yolum fazla degildi istedigim renge ulasmak icin ama biraktim boyamaya kestirdim sacimi ve dogal sacrengime yakin oldugu icin bu renk simdi uzamasini bekliyorum belki saclarim istedigim uzunluga ulastiginda, sonra istedigim eski sari renge kavusurum:)simdi bakimzamani :)

bende merakkkkk icinde bekliyorum resimleriii:ssz::ssz:

bende cokk boyarim saclarimi senin gibi bende uzaktayim esimden o stresi cokkk iyi bilirim:5::5:
bende yakinda yine boyamak istiyorum senin renklerine bakmak ve bana fikir olur:34:

canim ben ilk boyadigin rengi daha cok sevdim ve sanada cokk yakistirdim... yaz geldigi icin en guzel renkler sari oluyo:16:

bende boyacam ama kizil dusunuyorum:27:

canim ben ilk boyadigin rengi daha cok sevdim ve sanada cokk yakistirdim... yaz geldigi icin en guzel renkler sari oluyo:16:

bende boyacam ama kizil dusunuyorum:27:

cnm ahh sormaaa bende geri dönmek istiyorum eski haline ama cok yiprandi simdi boyasam bi tutam sacim var oda dökülür :) o yüzden biraz zaman sonra insallah yine eski halime dönücem :)bu arada kizil cok kritik bi renk ona göreee 2kere düsün derim :)

cnm ahh sormaaa bende geri dönmek istiyorum eski haline ama cok yiprandi simdi boyasam bi tutam sacim var oda dökülür :) o yüzden biraz zaman sonra insallah yine eski halime dönücem :)bu arada kizil cok kritik bi renk ona göreee 2kere düsün derim :)

evet kritik bi renk ama bi kere yapmistim ve yakismisti... simdi o resimlerimi gorunce canim yine kizil cektii:56::56::1:

Arkadaslar bu sene sacrengimi cok degistirdim halbuki öle bi huyum yoktur ama stress bunalim icine girincee (esimle uzun zamandir görüsemiyoruz) bide özlem.Kendimi farkli farkli sac renklerinde buldum sizinlede fotolarimi paylasmak istedim.Bide bana fikir verirseniz sevinirim suan eski sac halime dönmek cabasindayim ama artik boyamiyorum cok yiprandilarr kestirdim sacbakimlarima yine baslicam uzamasi icin...sizce en cok hangi sacrengi yakismis bana?buyrun sacrenklerime bakalim:27:

canım koyu saç renklerinden ve kızıldan kesinlikle uzak dur..dediğin gibi sarı saç sana çok yakışıyor tenine ve gözlerine uyum sağlıyor..gözlerin elaya çalıyor sarı tonlarını kullanırsan göz rengin ön plana çıkar..ama son resimdeki sarıdan değil,ilk resimdeki gibi bir sarı..bal rengi,açık kumral gibi renkler kullanmalısın bence..

ayrıca bu resimde seni aysu baceoğlu'na benzettim..
scaled.php

şöyle renkler de deneyebilirsin
hilary_duff1.jpg

hilary-duff-hd.jpg

hilary-duff-10.jpg

saf zeytinyağı kullanılan bakımlar işe yarıyor onları deneyebilirsin

canım koyu saç renklerinden ve kızıldan kesinlikle uzak dur..dediğin gibi sarı saç sana çok yakışıyor tenine ve gözlerine uyum sağlıyor..gözlerin elaya çalıyor sarı tonlarını kullanırsan göz rengin ön plana çıkar..ama son resimdeki sarıdan değil,ilk resimdeki gibi bir sarı..bal rengi,açık kumral gibi renkler kullanmalısın bence..

ayrıca bu resimde seni aysu baceoğlu'na benzettim..
scaled.php

şöyle renkler de deneyebilirsin
hilary_duff1.jpg

hilary-duff-hd.jpg

hilary-duff-10.jpg

saf zeytinyağı kullanılan bakımlar işe yarıyor onları deneyebilirsin

tesekürler canim önerin icin denicem mutlaka denicem bu arada ilk defa aysu baciogluna benzetildim :)))

Canım ben her zaman doğallıktan yana olduğumdan :D Sarı bana ne kadar yakışırsa yakışsın -ki sana gerçekten çok yakışıyor- yapay geliyor ve en önemlisi yaşı hep büyük gösteriyor :/ Bu hiç hoş bişey değil :/
Ama sana iki renk de çok yakışıyor, ona lafım yok, bu sadece benim görüşüm :))

Back