Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat masasındada yamuk muydu?inşallah ödemdir ne kadar oldu?
17. Gün bugünEki Görüntüle 3107059
Böyle ameliyat masasında galiba burada da yamuk. Ödem değil bu eski burnumun aynısı korkunç kötü hissediyorum.
Kendi burnunu atar misin ? Deliklerde asimetri var ve on profilde hafif egim ve genislik var. Buyuk ihtimal Epikrize nefes sorunu vardı yazmıştır kurnaz.Merhaba arkadaşlar yine ben,
Kalkıklık ne zaman iner derken büyük bir problemi yaşamaya başladım. Ameliyattan önceki eğri burnum ameliyat sonrası bandajlı çıkardığım ikinci gün karşıma çıktı hem de daha fena şekilde.
Burnun bi kanadı aşağıda diğeri yukarıda delikler eşit değil. Ne yaptın ya ameliyatta gerçekten? Sadece kırığı onarman için mi bu kadar çile çekip para verdim ben? Muz gibi oldu burnum ya. İnanılmaz mutsuzum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Değişmeyecek ödem falan değil resmen bu.
Ne yapmalı? Yarın doktoru arayacağım ve açıklama isteyeceğim.
İkili fotoğrafın yukarıdaki hali ameliyat sonrası aşağıdaki hali ameliyat öncesi idiKendi burnunu atar misin ? Deliklerde asimetri var ve on profilde hafif egim ve genislik var. Buyuk ihtimal Epikrize nefes sorunu vardı yazmıştır kurnaz.
Kim bu doktor,kaza ile gitmeyelim
Vardı zaten sorun. Şu an nefes alıyorum ama önceden hiç alamıyordum her doktor bana sen düzelmezsin çekiyordu hakkaten öyleymiş ne diyeyimKendi burnunu atar misin ? Deliklerde asimetri var ve on profilde hafif egim ve genislik var. Buyuk ihtimal Epikrize nefes sorunu vardı yazmıştır kurnaz.
Şaka mı ya ben onları aynı sanıyorum. Hiç fark yok napmış bu adam estetik yapmamış ki. Epikrizi isteyince emin ol orda nefes sorunu vardı yazacak. Benim beceriksiz doktorda yapamamis,bunlar burunlara keske hiç dokunmasalar !İkili fotoğrafın yukarıdaki hali ameliyat sonrası aşağıdaki hali ameliyat öncesi idi
Keşke bari söyleseler. Zamanla eğrilebilir diyorlar ama ben direk eğri burunla çıkmışım ameliyattan.Şaka mı ya ben onları aynı sanıyorum. Hiç fark yok napmış bu adam estetik yapmamış ki. Epikrizi isteyince emin ol orda nefes sorunu vardı yazacak. Benim beceriksiz doktorda yapamamis,bunlar burunlara keske hiç dokunmasalar !
Söylesem ne fayda millete yaptığı ile bana yaptığı olmadı bir de ne burunlar yaptığı için gittimDoktorunuz kimdi
Evet önceliğim nefes idi ama en azından daha düz bir burunla çıkmak isterdim oradan herkes gibi. Bilmiyorum hatırlıyor musunuz kalkık burun için başlıkta fotolar atmıştım ve doktoru beğenmiştiniz burnu da öyle.Estetik değil de nefes sorunu için girdiyseniz o başka. Estetik de olsun dediyseniz yapamamis
Masadada yamukluk var bence yaKim bu özelden yazın.Eki Görüntüle 3107059
Böyle ameliyat masasında galiba burada da yamuk. Ödem değil bu eski burnumun aynısı korkunç kötü hissediyorum.
Özelden yazar mısınızSöylesem ne fayda millete yaptığı ile bana yaptığı olmadı bir de ne burunlar yaptığı için gittim
Evet,hatırlıyorum yandan bantlı foto ve öncesi kıyaslandığında burun güzel duruyor ve kalkık değil. Şuan on profil hem egri hem geniş,bu nasıl estetik. Her doktor şu işe bulaşmasa..Evet önceliğim nefes idi ama en azından daha düz bir burunla çıkmak isterdim oradan herkes gibi. Bilmiyorum hatırlıyor musunuz kalkık burun için başlıkta fotolar atmıştım ve doktoru beğenmiştiniz burnu da öyle.
Ne desem bilmiyorum inanılmaz kötüyüm krizlere giriyorum herkes beğeniyor çevremdeki yakışmış diyorlar ama ben görüyorum bu burunu. Az önce ağlaya zırlaya erkek arkadaşımın yanına gittim. Bana da kaç kere senin suratın zaten yamuğa getirdi lafı sürekli. Tamam öyle ama bunu mu kabul etmem lazım benimEvet,hatırlıyorum yandan bantlı foto ve öncesi kıyaslandığında burun güzel duruyor ve kalkık değil. Şuan on profil hem egri hem geniş,bu nasıl estetik. Her doktor şu işe bulaşmasa..
İçi yapmış bırakmış resmen önde geniş duruyor ne olur bu buruna acaba o büyük bir sene sonraMasadada yamukluk var bence yaKim bu özelden yazın.