Ben vajinismusu böyle yendim

kalpsizce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
561
107
123
İstanbul
ben 2 buçuk yıllık evliyim.2 sene boyunca hiç beraber olamadım.o karanlık ve acı günlerimi sizlere anlatacağım.umarım sizede ışık olur
ilk önce psikolojik tedavi gördüm kegel egzersizlerini fln yapamadım orada 3 ayım orda gitti,sonra 4-5 doktora gittim onlarda da başarısız oldum. ben bunu 2 sene boyunca hiç yapamıcam sandım ne parmak değdirebildim oraya nede egzersizleri yapabildim.artık kendimi yarım insan gibi hissediyordum eşimle ayrılmaya karar vermiştik ki başka bir doktor bulduk ve 2 sadece 1 haftada 2 kez ona gittim.bana çok ağır vajinismus olmuşsun dedi.orada saatlerce ağladım.o öyle bir doktor ki sadece 1 haftada ben bunu yaptım.2 sene çektim ve yaptım inşallah sizlerde başarabilirsiniz

Nasıl yendiniz hangı dr lütfen daha detaylı açıklayabilirmisiniz
Burdan isim vermek yasak sanırım ama o egzersizlerimi ben yapamadigim icin doktor yapmıştı cunku ellemeye bile korkuyordum isterseniz ozelden adini yazarım umarim kurtulursunuz cunku cok kotu gunlerdi yasamayan bilmez gerçekten simdi bile aklima geldikce üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…