BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi konuya inanmadım inanmak istemedim. Nerden tutsan elinde kalıyor. Çocuk sahibi olmaktaki amacınız hele(!)... yalnız gerçekten eşiniz varsa tencere kapak bulmuşsunuz birbirinizi. Bana Bu yöntemle gelse eşim gülmekten neyse yaa...

Vajinal muayene gerekirse ne yapacaksınız peki? Eşiniz huni ile mi bakacak
Sanırım sizi çok meraklandirdi bu konu vajinal muayenemi de kendim yaptım tatlım. Hani siz yine bilmediğiniz konular hakkında yorum yapıyorsunuz ya egzersiz Va aparat çalışanlar bilir ki o boyuttaki vajinal aleti de kolaylıkla içimize alabiliriz ki keseyi görebilmek için bunu doktordan rica edip kendi kendime yaptım zaten:)

Neden buraya yazdınız da vajinismus bölümüne yazmadiniz ?

Öncelikle hayırlı olsun, ama bebek olduktan sonra ciddi bi yardım alın, 6 yıllık bi evlilik, eşiniz cidden cok sabırlı bir insan, en azından bundan sonra güzel Bi cinsel yaşamınız olsun

Konu inanılmayacak kadar absürt olduğu için inandım çünkü yurdum insanı yapmıştır

keşke bu kadar uğraşı profesyonel bir yardım almak için kullansaydınız en azından tedavi olurdunuz

Konu sahibi ciddi soru soracagim. Hadi sen caresiz kaldin da esinde hayirdir biz napiyoruz demedi mi gerçekten.

Jinekolog olmaya ne dersiniz

Ben sizin vajinismus olmadığınızı ama bunca acıyı yaşamanıza yol açan fiziksel bir sorununuz olduğunu düşünüyorum
Olabilir ancak öyle olsaydı aparatları rahatlıkla alamazdim diye düşünüyorum...Bir de yukarda belirttim vajinal muayenemi de kendim yaptım sanırım öyle bir sorun olsa doktor farkederdi...

Tamam forumun sahibi bir erkek. Dışarıdan da okuyanlar var ancak bu denli davet edip soru sormak abes değil mi ?
Değil. Şırınga ile hamilelik konusu vardı. Kazen muneyi etiketledi. Bu konuda dalga geçenler banlanmasın diye ricada bulundu. O konuda da güzel mesajları vardı. Abes bulursa yorum yapmaz ya da beni etiketlemen abes diye belirtebilir.

Dr lar o ultrason probunu hastanın eline vermezler diyelim ki verdiler teknik olarak muayene koltugundayken onu vajinana sokman mümkün değil .bence sen de bilmedigin konular hakkında yalan söylüyorsun koca muayene probunu içine alabiliyorsan ilişkiyede girersin o zaman neyse huniyle hamilelik,elle vajinal.muayene doğum zamanı gelince de kendiniz yaparsınız artık cinsel hayat zaten fosil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…