BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi cok haklisin okudugun okul olsun kariyerin olsun eminim yetişemem hehehe hortumla hamile kalıp tavsiye veren bacimiz söylüyor bunu

Ben de evliliğimin ilk yillarinda vajinismus ile uğraştım ama hiç hamile kalayım diye uğraşmadim ve düşünmedim. İlk önce sorunumu halledeyim eşimle bı bağ kurayım diye düşündüm. Ki nitekim bazı maddi sebeplerden dolayı 6 yıl sonra çocuk sahibi oldum.Esimle sorunumu hallettim ama yine de bazı korkularımı atamadım doktor muayenesi gibi. Sonuç olarak çatı muayenesi olamadigim için sezaryenle doğum yaptım. Sadece sorunu halletmek yetmedi doktor korkularım duruyor maalesef. Buna rağmen İkinciye hamileyim ssvd yapmak istiyorum gebe eğitimi aliyorum çok araştırıyorum okuyorum egzersizler yapıyorum normal doğum yapabilmek için.
Sizin yaptığınızda sorunun üstünü örtmek olmuş. Ki yaptığınız sağlık açısından çok riskli. Hem de çocuk oldu bitti diye düşünmeyin, bence eşinizle aranızdaki bağ kurulmadı bunu da doğum sonrası anlayacaksınız. Umarim çok geç olmadan halledersiniz.

O yuzde 10 dediğin seks oluyor bacım. Yani 90 falan degil hesap sen 10 luk kismi yapmışsın. Hortumla boruyla olcak is mi

yumurtlama gununden bir haber olup huniye hortum takmayi akil etmekte ne bileyim
Hanımefendi tekrar söylüyorum benim okuduğum okullarda kariyerimde geldigim yerlerde olup bu rahatsızlığı yaşayan birçok insan var yani bunu öyle alttan alta cehalet diye gecistiremezsiniz.Yumurtlama gününden bı haberdim evet çünkü çocuk düşünmedim yıllarca düşününce de araştırdım.Herkesin hayati amacı üremek ya da ilişkiye girmek olmuyor eşim de ben de öyle insanlar değiliz:)Benim dünyam işimden ibaret bundan sonra neler olacak bekleyip göreceğiz.

Bu konu Mune konumu kapatır mısın.
Sizde kınadığınızı yaşarsınız.
Mutsuzluğunuz ay pardon çocuksuzluğunuz yüzünden kalbiniz kazan gibi kararmışa gider diyenler eklesin...
Hayır o değil olay nasil benim kariyesizligime cehaletime hanımefendinin engin bilgisine kariyerine geldi tüple hamile kalma yönteminden onu çözemedim ama beni kınadı cehaletimi yüzüme vurdu

Gözümde canlandırınca feci tadım kaçtı...
İşte bunu yapmayım ama. Hayal etmemek için verdigim tüm çaba yorumunuzu okuyunca boşa gitti. Gözümün önünde replay tuşu takılı kalmış bi animasyon, hunili bi gif var şu an. Tüm huzurum yerle bir. Allahım kör et beni

bunun icin oxford bitirmeye gerek yok ki lisede biyoloji dersinde bile anlatiyorlar

Ben de yaşadım bunu ve bu site ile tanışmama vesile oldu ve bu site sayesinde yendim,yenmek denirse..vajinal muayenelerde zorluk yaşıyorum ama hamilelik sürecinde bebeğim için dayandım buna..vajiler,bunu yenmeden hamile kalmayın

Yazmasaydınız keşke
Bu sır sizinle birlikte mezara gitseydi.
Sizin gibi canım sıkıldı şuraya geleyim de 2dalgami geçeyim diyen insanlar için değil benim gibi bunu yaşayan çaresiz insanlar için yazdim oyüzden açmış olduğum başlıkta daha fazla bulunmaniza gerek yok bence

Ahahajjaa bende öyle halende para veriyoruz ama yok buraya kadarmış yarın hirdavattan hortumla huni alıp deneyeceğim şimdi dr düşünsün
sen benim söyledigim hortumdan al meshur marketler zincirine indirimli geliyor arada
bulamazsan bana ulas yarisini sana gondereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…