Pipet ama nasıl pipet, düz olan mi körüklü olan mı,pipet deyip geçmeyelim oda çeşit çeşit boy boy, hangisi geldi aklına yangıncımHortum denince benim aklıma pipet gelmesi peki sjsjsjsjsjssjjs
Bu kutsal vazifenden alninin akiyla cikacagina eminiz hepimizO halde bende ben de kınadiysam o koynegi giyicem ve de o hortumla bir bebe daha yapıp ele güne karşı hortumla nasil yapılır bir bebe göstericem
Mune hanım geldı gidelim hadiPipet ama nasıl pipet, düz olan mi körüklü olan mı,pipet deyip geçmeyelim oda çeşit çeşit boy boy, hangisi geldi aklına yangıncım
Rızamla cikicam valla mune abla yeter bu kadar geyik mi diyosun
benim aklima bamya geldi meselaAdam gozumde dombılı oldugu ıcın pipete layık gormekte sakınca yok, sevdıgım bırınden bahsediyor olsaydık suan ofkelenebılırdım
Mune Abla geldi vallaha cimbiziyla konudan hızlıca uçmalıyızBu kutsal vazifenden alninin akiyla cikacagina eminiz hepimiz
Normalinden yaptık o kadar 3 tane erkek bebe oldu belki kiz olur diye deneye bilirim ben bu yöntemiValla ben onu bunu bilmem ben 2 bebe yi yaptim kenara koydum haaa bu ufuk açan değişik bilgiler hortumlar borular olaydı benim zamanımda belki bi ikiz bir de üçüz olurdu amma artik gençlere verdim sıramı
Bana da öyle geliyor.konu sahibesi banlandigina göre geliyor gelmekte olan herkes gardını alsın
kıyma bize mune
bi 10 gun sonra görüşüruz hepinize fortumlu gecelerBana da öyle geliyor.
Sizinle eğlenmek güzeldi hanımlar
Bana pıpetlıbi 10 gun sonra görüşüruz hepinize fortumlu geceler
Bu görsel paylaşıldı.
Herkese hayırlı geceler benim uykum gelmişti zaten
hahahaha banada bamyaliBana pıpetlı
Helalleşmek için sizleri şu tarafa alalım----> Mizah Geyik SohbetiBana da öyle geliyor.
Sizinle eğlenmek güzeldi hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?