• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Ben türkiye’ye gelemiyorum sen gel”

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Herkese merhaba kızlar.
Sevgilim yurtdışına gitti 3 ay önce. Gittiği günden beri o ülkenin prosedürü olan bir izni alamadığı için türkiyeye dönemiyor. Bana sen gel kalacak yerin var zaten diyor fakat hesaplarıma göre uçak bileti vize ücreti ve ordaki harcamalar derken 10 günlük tatil bana 10.000 tlye mal olacak. Kur zaten bu haldeyken maddi olarak böyle bir yükü almak istemiyorum. Bu sefer de aylarca görüşememiş olacağız.

Ne yapsam bilmiyorum sonuçta onun elinde olan bir şey değil tamamen idarenin tembel işlemesinden ötürü oluşan bir sorun.Sizce ucuza uçak bileti vs bulmak mümkün mü?Gitmeyi çok istiyorum ama diğer taraftan maddi tarafı düşünüyorum.

Not: kızlar herkes karşılasın yazıyor da adamın parası yok bursla gitti, bi sakin olun daaa

Edit: Saçma sapan yorum yapmaya devam edenleri direkt engelliyorum. İlişkime veya sevgilime dair yorum yapmazsanız sevinirim. Gelemeyişi tamamen prosedürden ötürü.

Son düzenleme:
Karşı taraf Euroyla kazanıyor madem koyar 100Euro alır bir bilet. 1 Euro 10tlyi geçmişken hem ayağına çapırıp hem de gel yeaa demesi bilet almayı dahi teklif etmemesi eşşeklikkkk

Böyle davet olmaz. davet edecek kişi der ki benim vizemde problem var o yüzden seni misafir etmek istiyorum. Al bu biletin, 4 gözle bekliyorum Noeli burda geçirelim. Ben tembelim g.t yayıyorum sen gel yeaaa şeklinde bir davet! tamamen terbiyesizlik ve saygısızlık. Bu adamdan bir halt olmaz üzülmeyin ama beklenti içinde olmayın. Adamda karşıdaki insana saygı ve değer yok öküz formunda yaşıyor. Bu adam için asla asla asla 10.000 Tl masrafa falan gitmeyin sonra kafayı duvara vurusunuz. Seven adam karşıdakini zaten düşünür, karşımdakinde TL var der masrafa sokmaz.

Zaten uzaktasınız madem, bu kadar umursamayan biriyle it kak ilişki yürütmeye gerçekten değer mi oturun düşünün. bence burası daha vahim:110:

Karşı taraf Euroyla kazanıyor madem koyar 100Euro alır bir bilet. 1 Euro 10tlyi geçmişken hem ayağına çapırıp hem de gel yeaa demesi bilet almayı dahi teklif etmemesi eşşeklikkkk

Böyle davet olmaz. davet edecek kişi der ki benim vizemde problem var o yüzden seni misafir etmek istiyorum. Al bu biletin, 4 gözle bekliyorum Noeli burda geçirelim. Ben tembelim g.t yayıyorum sen gel yeaaa şeklinde bir davet! tamamen terbiyesizlik ve saygısızlık. Bu adamdan bir halt olmaz üzülmeyin ama beklenti içinde olmayın. Adamda karşıdaki insana saygı ve değer yok öküz formunda yaşıyor. Bu adam için asla asla asla 10.000 Tl masrafa falan gitmeyin sonra kafayı duvara vurusunuz. seven adam karşıdakini zaten düşünür, karşımdakinde TL var der masrafa sokmaz.

Zaten uzaktasınız madem, bu kadar umursamayan biriyle it kak ilişki yürütmeye gerçekten değer mi oturun düşünün. bence burası daha vahim:110:
Euro kazanmıyor bursla gitti. Zaten kendisi de bursu zor yetiriyor oradaki harcamalarına. Lanet kur yüzünden ailesi de yardımcı olamıyor tabii ki..

Herkese merhaba kızlar.
Sevgilim yurtdışına gitti 3 ay önce doktora için. Gittiği günden beri o ülkenin prosedürü olan bir izni alamadığı için türkiyeye dönemiyor. Bana sen gel kalacak yerin var zaten diyip duruyor fakat hesaplarıma göre uçak bileti vize ücreti ve ordaki harcamalar derken 10 günlük tatil bana 10.000 tlye mal olacak. Kur zaten bu haldeyken maddi olarak böyle bir yükü almak istemiyorum. Bu sefer de aylarca görüşememiş olacağız.

Ne yapsam bilmiyorum biraz da sinir oldum ama sonuçta onun elinde olan bir şey değil tamamen idarenin tembel işlemesinden ötürü oluşan bir sorun.Siz olsanız gider misiniz?
En azindan biletini alabilir, sonucta onun icin gideceksen

Euro kazanmıyor bursla gitti. Zaten kendisi de bursu zor yetiriyor oradaki harcamalarına. Lanet kur yüzünden ailesi de yardımcı olamıyor tabii ki..

O zaman yine gel diyemez. Sizin canınız yok mu, sizdeki de TL. Bir erkek nasıl sevgilisine 10.000TL masrafa gir der aklım almadı:KK51:Yine bencillik, yine bencillik.

Maddi durumunuz yetse bu soruyu sormazdiniz diye düşünüyorum. Sevgiliniz de bunu öngörmeliydi. Yani bilemedim zaten aylardır görüşülmüyormus. Sabredin yapacak bir şey yok. Ben gitmezdim bu şartlarda.

O zaman yine gel diyemez. Sizin canınız yok mu, sizdeki de TL. Bir erkek nasıl sevgilisine 10.000TL masrafa gir der aklım almadı:KK51:Yine bencillik, yine bencillik.

Offf haklısınız ben de bu nedenden sinir oldum. Hadi uçak bileti neyse de yem atmak için aşkım orda günlük ne kadar harcarız sence diye sordum. Max 40 euro harcarız dedi. Burası biraz ayılık içeriyor. 😒

Offf haklısınız ben de bu nedenden sinir oldum. Hadi uçak bileti neyse de yem atmak için aşkım orda günlük ne kadar harcarız sence diye sordum. Max 40 euro harcarız dedi. Burası biraz ayılık içeriyor. 😒

Yani yani diyelim ki kalkıp gittin masrafa girdin karşı tarafın en azından yemeyi içmeyi ödemesi gerekiyor. Bunu da mı ödeteceksin be birader:KK51:

Yeme kız paraları bak hakkımızı KKca helal etmeyiz

1 euro 12 lira, günlük 500 liraya geliyor. 10 gün 5000 lira .
siz bu parayı nerden bulacaksınız ?

Hiçbir durumda bir adamı görmek için günlük 1000 tl vermem, veremem. Verirsem adamdan soğurum. Her gün o parayla yapabileceğim, alacağım şeyler aklıma gelir, tadı kalmaz o 10 günün. :KK53:
Şu anki kafa yapımda hiçbir adam da günlük 1000 tl etmez valla.
Neyse sözün özü, ben olsam gitmezdim. Size tavsiyem bu yönde olacak tabi.
Bir de sevgililerin bol keseden sallama olayına da gıcığım. Biliyor musun paranın olduğunu da atıp tutuyorsun derler adama. Koç'un varisi değilsem finansal durumumu dengede tutmak zorundayımdır herhalde. x10 masrafı insan bir düşünür, bu kız karşılayabilir mi falan der. Şahsen ben olsam düşünürdüm, teklif etmeye utanırdım.

Yani yani diyelim ki kalkıp gittin masrafa girdin karşı tarafın en azından yemeyi içmeyi ödemesi gerekiyor. Bunu da mı ödeteceksin be birader:KK51:

Yeme kız paraları bak hakkımızı KKca helal etmeyiz

Hahahahhaha misscherry sen de yurtdışındaydın, biletimi al da senin yanına geleyim bari. Ayrılığımı kutlarız german publarında sjdjmfkf

Back