• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şizofrenim,eşimi benden kurtarın.

casper85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
332
169
48
Eşimden ayrılmak istiyorum ve 6 gün önce annemin evine geldim,fakat durum cok sıkıntılı oldugu için ne buraya gelişim normaldi,ne de evliliğim.
Geçen gün actıgım konuyu okuyanlar bilir,hala sessizlik içindeyim ve sizlerden gelen basvurabilecegim yerleri arastırıyorum,avukatlarla görüşme yapıyorum,hazırlık asamasındayım suan.
Ve de o kadar yılmış ve usanmışım ki bol bol da dinleniyorum.
dün gece eşimin tarafından bir büyüğümüze mail attım,bu beyefendi eşimin cok sıkıntılı oldugu bi dönemde gelip evimizde aralıksız 2 ay kalmıstı.yani onuda beni de tanıyor.bunu yapmak içinde cok düşündüm,
_iyiakşamlar
böyle böyle oldu,sizlerde duruma vakıfsınız zaten,lütfen uygun bi zaman diliminde kendisiyle görüşüp,ayrılığımızın her ikimiz içinde iyi olacagı imajını çizip bana bilgi verirmisiniz.
çünkü ben cok kararlıyım,herhangi bir istek ve talebim yok.aslında yanında sadece siz oldugu bi zaman karsılıklı dilekce imzarlak ben daha rahat olurum.
gibi bi mail gönderdim.
çok uzatmıycam akşam üstü annemn telefonundan görüştüm.yanında eşimi tanıyan biri daha vardı.o da aldı telefonu ve kurdugu cümleler aynen şu şekilde;
_kızım hangi kadın evini bırakıp gider,sen söyleseydin o cıksaydı evden.senin adın cıkar ama onun cıkmaz.yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda.ben eşinle bi ara görüşmüştüm,sende de var hatalar.öldürcem diyen öldürcek noktasına nasıl gelir bunu hiç sordun mu kendine..ben neden suan delirmiyorum.at sahibine göre kişnermiş.bence varlık paranoyası sizinki.
fazla mal kudurtuyo siz gençleri,neye sıkılıp neyle vakit gecireceksiniz şaşırmışsınız.
ben senide severim.ama kadınlar 1 i 5 yaparak anlatır...falan falannn..
konusmanız bittimi dedim ve tüm konusmaları en basından kayıt altına almıstım.
_ben de sizi severim.konusmalarınız için tesekür ederim.sizin eşiniz sizi 2 yıl önce terketmişti değilmi?
o zaman evimizde konustugumuz dada yüzünüze söylemiştim.şimdi emin oldum.ben eşinizi çok iyi anlıyorum.fakat siz beni anlayamazsınız.
kızım gibi seviyorum dediniz ya,beni kızınız gibi sevmeyin lütfen.çünkü kızınızında ne halde oldugunu biliyorum.
geri kalan ömrünüzde hiçbir kadını sevmeyin lütfen.
sizin yanınız da da sunlar sunlar olmadımı?
siz bu olayda şöyle şöyle yapmadınızmı?
evimde yasanan sıkıntılara siz 1.dereceden şahit olmadınızmı?
dedim ve
tüm bu olayları kabul edip hala benmle alakalı sorunlar varsa kafanızda ben paranoid şizofrenim beyefendi,eşimi benden kurtarın.
dedim.
sinir oldum.
uzun oldu biraz ama gercekten sinirlerim hopladı elim ayagım buz kesti.

Önceki konuya vakıf olmadığım için hikaye okur gibi sadece konuşmalarınızı okudum.
Meseleyi tamamen anlatmasanız da kısa bir özet geçseydiniz...

Allah yardımcınız olsun umarim biran evvel kurtulursun bu sonu belli olmayan mutsuz evlilikten

Eşinizle sorun ne anlamadım ama adamla konuşmalarınız hakkında bi kaç şey söyleyebilirim.siz madem bu adamın eşiyle sorunlarını anlayışını yaşayışını vs biliyosunuz ne diye ona danışıyosunuz.yani hem adamla konuşup fikrini almak istiyosunuz hemde istemediğiniz bi cevap verince yaşantısını yüzüne vurup kızıyosunuz.ne kadar gereksiz ve saçma bi davranış.

Neden aileniz değil de başka birinden yardim istediginizi anlamadim, hem de esinizin arkadasindan? Ayrica olayları ben de bilmiyorum bi özet cok iyi olurdu...

Tövbe yarabbiii. Adamda tam bir manyakmis yani. Adam sanmista ondan medet ummussumuz bir de :KK47:

Önceki konuya vakıf olmadığım için hikaye okur gibi sadece konuşmalarınızı okudum.
Meseleyi tamamen anlatmasanız da kısa bir özet geçseydiniz...

eşim hasta yani ruhu hasta.4 yıl onu düzletmek için cabaladım.maddi manevi ne geldiyse elimden yaptım,ugrastım.ama olmadı.kendinin dogru oldugunu ve bu dünyada kim varsa hepsinin kötü oldugunu,herkesin bana aşık oldugunu,olacagını hissediyo.tabi bu durum kıskanclık,paranoya,kendi kurdugu senaryoya inanma gibi 4 yıl boyunca hayatı ikimizede zehir etti.
o kadar cok olay ve örnek varki en son senn yüzüne ve cnsel organına kezzap atıcam sen cinselliğine güzelliğine güveniyosun dedi kendinden gecmiş bi şekilde bende anneye geldim.kapadım telefonumu.burann adresinide bilmiyo.6 gündür ses soluk yok.bende derin bi arastırma içinde sakince ayrılmak için yol arıyorum

Neden aileniz değil de başka birinden yardim istediginizi anlamadim, hem de esinizin arkadasindan? Ayrica olayları ben de bilmiyorum bi özet cok iyi olurdu...
eşimin anne babası vefat etti,kardeşleri kendisiyle görüşmüyor.gersecten bize destek olan arkadasları var etrafımızda.işi gücü yerinde,maddi problemi olmayan ve iş veren bi adam eşim.benimde ailem yok sadece annem var.

Önceki konunuzu biliyorum durumunuz zor yaşadıklarınız kolay değil ama o adama da böyle konuşmanız hoş olmamış

eşimin anne babası vefat etti,kardeşleri kendisiyle görüşmüyor.gersecten bize destek olan arkadasları var etrafımızda.işi gücü yerinde,maddi problemi olmayan ve iş veren bi adam eşim.benimde ailem yok sadece annem var.

Tartismaniz, anlasmamaniz ne yüzünden peki? Çok mühim bor sorun mu var?

Tövbe yarabbiii. Adamda tam bir manyakmis yani. Adam sanmista ondan medet ummussumuz bir de :KK47:

yok benim yardım istediğim adamla konustuktan sonra yanındaki bu 2.kişinin yorumları bunlar.sinirden dogru düzgün yazamadım sanırım.
diger adamla konustum yarın dönüş yapcak bana tekrar,telefonu verdiğine verecegine pişman oldu zaten

Adamin soyledigi dogru birazda delirene degil delirtene bakmak lazim :)

Önceki konunuzu biliyorum durumunuz zor yaşadıklarınız kolay değil ama o adama da böyle konuşmanız hoş olmamış

onun benimle bu sekilde konusması cok mu hos sizce.herseyi bilerek bana otur evinde abartma diyo

eşim hasta yani ruhu hasta.4 yıl onu düzletmek için cabaladım.maddi manevi ne geldiyse elimden yaptım,ugrastım.ama olmadı.kendinin dogru oldugunu ve bu dünyada kim varsa hepsinin kötü oldugunu,herkesin bana aşık oldugunu,olacagını hissediyo.tabi bu durum kıskanclık,paranoya,kendi kurdugu senaryoya inanma gibi 4 yıl boyunca hayatı ikimizede zehir etti.
o kadar cok olay ve örnek varki en son senn yüzüne ve cnsel organına kezzap atıcam sen cinselliğine güzelliğine güveniyosun dedi kendinden gecmiş bi şekilde bende anneye geldim.kapadım telefonumu.burann adresinide bilmiyo.6 gündür ses soluk yok.bende derin bi arastırma içinde sakince ayrılmak için yol arıyorum
Derhal bir avukat tutup kendisine tam yetki verin.
Davaya bile gidip yüz-göz olmayın.
Çok tehlikeli bir zihniyet.
Aracı gördüğünüz şahsa güvenmeniz de hata ayrıca.

durup dururken mi dedi bunları :KK57::KK57:

Derhal bir avukat tutup kendisine tam yetki verin.
Davaya bile gidip yüz-göz olmayın.
Çok tehlikeli bir zihniyet.
Aracı gördüğünüz şahsa güvenmeniz de hata ayrıca.

tesekkürler,dediğim gibi arastırıyorum zaten.
aracı olarak gördüğüm adamın yanındaki 2.adam bu.aracı olanla bi sorunum yok,o herseyi ve eşimi bildiği için,ve bizimle yatılı olarak kaldığı için zaten birgün böyle olacagını biliyordu.o da cok cabaladı eve doktor falan getirdi.yarın ondan haber bekliyorum.bu 2.densiz sinir etti beni aksam aksam

Back