- 9 Mayıs 2008
- 158
- 0
- Konu Sahibi pavlikiz
lavanta çayını içmesekte lavanta yağını alsak sürsek olmazmıki yaa
ibrahim saraçoğlunun sitesinde lavanta çayını içmek yerine KESİNLİKLE yüzünüze lavanta yağı kullanmayın yazıyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lavanta çayını içmesekte lavanta yağını alsak sürsek olmazmıki yaa
ya bu arada ben sabun olarak sebamed kullanıyorum.sebamed kullanan var mı yoksa başka bi sabun öneren arkadaşlar varsa yazabilir mi.
lavantayı aktardan alıcan kuru lavanta demliceksin kaynar suya 2 çay kaşığı at kapat üstünü 10 dk demle sonra ılık iç tatlandırmadan.soğanıda akşamdan soyup ılık suyun içine koy bir buçuk bardak su içine sabah o suyu süz aç karnına iç aynı zamanda zayıflatıyor o yüzden ben pek içemiyom artık zayıflamak istemediğim için
Pavlikiz ; ben azitro antibiyotikle sivilcenin üstlerine acnelyse sürerek sivilcelerimle baş etmeye çalışıyorum. Senin bu söylediklerini de yanında tamamlayıcı olarak yapsam bi sakıncası olurmu. Yoksa herşeyi bırakıp öyle mi yapılmalı.
gazelli sumağı şiddetle tavsiye ederim arkadaşım ve tea tree losyonunu dehşet birşey koca koca intahaplı sivilcelerimi kökten kuruttu hayret ettim ürün %100 bitkisel birşey ayrıca yıkama jeli harika