Gelinlik Modelleri Ben sıramı savdım...:))) Bu da benim gelinliğim-di...

Takirika

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
285
0
316
İzmir
selam arkadaşlar,

"henüz" sayılabilecek kadar az zaman oldu evleneli... ben de bu süreç de birçoğumuz gibi burada
paylaşılanlardan çok yararlandım... ben de ufak da olsa bir katkı olabilir belki düşüncesiyle
gelinliğimi ve ufak detayları sizinle paylaşmak istedim...

düğün günüme dönersek... genel olarak ben, çok aceleci, bazen fevri bazen de takıntılı olabiliyorum.
ancak o gün neden bilmiyorum ama bunların hiçbirini yaşamadım ve tüm gün çokkk eğlendim... umarım
hepinizin o değerli günleri böyle sorunsuz ve eğlenceli geçer...

ben sıramı savdım, darısı tüm isteyenlerin başına...

fotoğraflar o günün perde arkasından ...

Eklentiler

• $2B.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $4.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $7M.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
haaarika forumda en begendiğim gelinlerden biri oldun. fotoğraflar ayrı güzel sen ayrı güzelsin. saçın makyajın gelinliğin ayakkabıların çiçeğin her şeyin süper. neden sürekli sade gelinlik tercih edilmeli dediğimi fotoğrafla açıklamış oldun

canı gönülden mutluluklar dilerim

teşekkür ederim arkadaşlar..:)))

ben yeşil delisiyim... taa ki yıllar önce karar vermiştim, eğer birgün evlenirsem ayakkabılarım yeşil olacak diye.... o zamanlar pek bir gülmüşlerdi bana

gelinlik çok hoş size de pek yakışmış maşallah
ayakkabılarda çok orjinal olmuş gerçekten :)
kolunuzdaki bileziğede bayıldım süper olmuşunuz

maşallah canım çok güzel gözüküyorsunuz. Eşinlede çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin bir yastıkta kocayın

Ayakkabıların gelinliğin çiceğin herşeyin harika :) fotograflarınızı kim çekti?

sevgili didem, çok teşekkür ederim... bu fotolarımızı profesyonel veya amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşan 5 yakın arkadaşımız çekti...:))) sağolsunlar bütün gün hem kahrımızı hem fotoğraflarımız çektiler...:)) peşimizden paparazziler koşturuyormuş gibiydi:))) hepimiz çok eğlendik gerçekten:))) üstelik bu fotoğraflar hep kamera arkası :)))

Eklentiler

• $DSC_3917.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 68
çok hoş yaa hazır foto gibi olmuş aynen alıntı gibii çok begendimm hayırlı olsun bu arada mutluluklar :)

gelinliğiniz çok hoş mutluluklar sizinle ve eşinizle olsun

zuppppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))) cok sekerrr mutluluklarr

Rica ederim canım. Ay ne kadar güzel allah herkes böyle arkadaşlar nasip etsin :)

ben be genel olarak beğendim sizi. ayakkabılar güzel olmuş. buketinizdeki mor taşların olmamasını tercih ederdim. birden çok fotoğrafçınız olması çok şirin bir görüntü. mutluluklar dilerim...

ben be genel olarak beğendim sizi. ayakkabılar güzel olmuş. buketinizdeki mor taşların olmamasını tercih ederdim. birden çok fotoğrafçınız olması çok şirin bir görüntü. mutluluklar dilerim...

teşekkür ederim... buketimde ki fuşya-mor taşlar olmazsa olmazlarımdandı çünkü renklerle oynamayı seviyorum ve gelinlikte dahi bembeyaz bir görüntü beni pek tatmin etmeyeceti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…