• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN ŞİMDİ NE YAPAYIM FİKRİ OLAN VARMI :'(

hhzzll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba nolur Bi fikir verin. Bende mi var Bi anormallik?? 15 martta göğüs büyütme ameliyatı oldum. Yaşadıklarım
1) ilk günden itibaren iki sağ sol mememin ucu ve göğüs tarafında hiç his yok. :KK43:
2) 4. Günden itibaren sağ göğsümün bariz daha küçük olduğunu farkettim ve gittikçe ucu aşağıya ve yana kaymaya başladı. Üst tarafı sola göre boş. :KK17:
3) ben şimdi napıyım ağlaya ağlaya bakıyorum aynaya:KK61:başka doktoramı gideyim

Son düzenleme:
Merhaba canım ben ameliyat olmadım ama yaşadıkların genelde burda bir çok kişinin yaşadığı sorunlar. Bence ameliyatın daha yeni biraz sabret ve canını sıkma :KK39:

Arkadaşlar merhaba nolur Bi fikir verin. Bende mi var Bi anormallik?? 15 martta göğüs büyütme ameliyatı oldum. Yaşadıklarım
1) ilk günden itibaren iki sağ sol mememin ucu ve göğüs tarafında hiç his yok. :KK43:
2) 4. Günden itibaren sağ göğsümün bariz daha küçük olduğunu farkettim ve gittikçe ucu aşağıya ve yana kaymaya başladı. Üst tarafı sola göre boş.
3) doktorum durumu kabul etmeye yanaşmıyor moralim inanılmaz bozuk. :KK17:
4) ben şimdi napıyım ağlaya ağlaya bakıyorum aynaya:KK61:başka doktoramı gideyim hır mı çıkarayım valla şaştım yaaa :KK61:
Fotograf eklerseniz daha net yorumlar yapilabilir.gercekten anormal bir goruntu varsa doktorunuz gerekeni yapmali

arzum77,mutluluk2015,minnos26,magic angel,sambacı sitedeki göğüs ameliyat olup memnun olan arkadaşlar.istersen onlara sorabilirsin.çok geçm,ş olsun çok üzüldüm.ameliyat olmak isteyen biri olarak böyle durumları da duyunca korkuyorum.inşallah hallolur en kısa zamanda.

arzum77,mutluluk2015,minnos26,magic angel,sambacı sitedeki göğüs ameliyat olup memnun olan arkadaşlar.istersen onlara sorabilirsin.çok geçm,ş olsun çok üzüldüm.ameliyat olmak isteyen biri olarak böyle durumları da duyunca korkuyorum.inşallah hallolur en kısa zamanda.
Sağol Can'ım moralim çok bozuk inşallah Bi çözüm bulurum

Gercekten ciddi bir boyut farki var.ama bu iki meme arasindaki ödem farkindan da olabilir.bence baska bir cerraha gorünun derim ben.en azindan fikir almis olursunuz.
Bariz belli ama doktorum kabul etmiyo. :KK61:Üstelik göğsümde Bi sertlik var ve canımı acıtıyo. Bu ayın 27 sinde kontrolüm var. Düzelmezse ve yine aynı tavırla muayene olursam başka doktora gidip düzelttircem zaten :KK43:

Kaç cc takıldı acaba göğüs yapınız varmiydi bana biraz sarkık gibi geldi ve daha çok yeni olmasına rağmen silikon gibi durmuyor ama içiniz rahat deilde başka doktoeada gösterir umarım herşey gönlünüzce olur

Kaç cc takıldı acaba göğüs yapınız varmiydi bana biraz sarkık gibi geldi ve daha çok yeni olmasına rağmen silikon gibi durmuyor ama içiniz rahat deilde başka doktoeada gösterir umarım herşey gönlünüzce olur
Canım 400 cc moderate takıldı. Bencede sarkık yaaa. Offff ağlıycam şimdi :KK43:

Öyle düşünme ama gayet doğal ben asla esttik demem iyi yanı aslında bu bence masajla şekil alabilir doktoruna ayrıntılı şikayetlerini belirt. Gule bile kullan

Canım 400 cc moderate takıldı. Bencede sarkık yaaa. Offff ağlıycam şimdi :KK43:
Kendinizi uzmeyin.sonucta caresi var duzeltmenin.ben iki kez silikon ameliyati oldum.ilkinden cok memnun degildim.fazla buyuk olmustu.boyun ve sirt agrilarim vardi.2.aneliyatimda protez kucultuldu ve diklestirme yapildi.simdi memnunum.eger bir duzelme olmazsa farkli bir doktora tekrar ameliyat olabilirsiniz

Kendinizi uzmeyin.sonucta caresi var duzeltmenin.ben iki kez silikon ameliyati oldum.ilkinden cok memnun degildim.fazla buyuk olmustu.boyun ve sirt agrilarim vardi.2.aneliyatimda protez kucultuldu ve diklestirme yapildi.simdi memnunum.eger bir duzelme olmazsa farkli bir doktora tekrar ameliyat olabilirsiniz
Öyle yapmayı düşünüyorum. Umarım iyi Bi doktor bulabilirim. Eşim ne istiyorsan yaptır yeterki üzülme diyo çok moralsizim çünkü. Hatta yuvarlak istiyorum şimdiden

his icin konusayim, en az 7.
diger sikayetleri bilemem, foto gorup yorum yapanlarin da birer plastik cerrrah olmadigini aklinda tut :)))

Back
X