- 11 Kasım 2009
- 211
- 99
- 103
- Konu Sahibi uzun_hikaye
Merhaba kızlar bilenler vardır belki içinizde. Çocuk yapmakla uğraşıyordum uzun süredir. Öncesinde de eşimin cinsel anlamda isteksizliği vardı. O geçti, sonra çocuk istedi falan. Neyse olaya geleyim. Çocuk için bu ay son kez klomen+çatlatma iğnesi denedim. Hem de eşim istedi. Yoksa ben biraz dinlenmek istemiştim. Bu ay son kez diye klomenin dozunu arttırdık ve yoğun bir ilaç arkasından çatlatma iğnesi bir de burada öğrendiğim preseed jel ile evet bebeğim hazırız gel artık demek için sabırsızlanıyordum. Pazartesi öğlen 12 de çatlatma iğnemi oldum. Yani Salı akşam 12 de 36. saatim olacaktı. Eşim bunu biliyordu. Hatta preseed jeli bile ona sorarak aldım. Neyse Salı günü geldi. Ben preseedi kullandım yatak odasında eşimi bekliyorum. Eşim geldi zar zor da olsa sevişmeye başladı. Fakat o da ne eşim ereksiyon olmuyor. İnanamadım. 8 yıldır beraberiz. 6 yıldır cinsel hayatımız var ve ilk defa böyle bir şey olmadı. Önce hiç çaktırmadım. Eşimi sevmeye devam ettim. Fakat yok olmuyor, tık yok. Durdum ve ne olduğunu sordum. Olmuyor, istemiyorum, düşününce olmuyor yapamayacağım dedi. Ben de dur biraz bekleyelim kendine gel, sakin ol, düşünme, zorunda olduğun için değil beni istediğin için yapalım diye onu telkin etmeye çalıştım. Fakat yok hayır olmaz ben biliyorum bu saatten sonra olmaz, üzerimde çok baskı hissediyorum dedi. Ağlamaya başladım. Sen baskı hissediyorsan ben ölmeliyim, ben aylardır tedavi oluyorum, ilaç kullanıyorum senden istediğim tek şey benimle sevişmen, yalvarırım çabala nolursun deneyelim dedim. Bildiğiniz adama benimle birlikte olması için yalvardım fakat yok olmadı. Çok çok çok ağladım. İnanın anlatamam. Preseed konuştuğumuz konuda kızlar biliyor o kadar heyecanlıydım ki... İlk defa bir ay o kadar umutluydum ki... Ama eşim üzerinde baskı hissediyor diye olmadı. Dün gece de hala şansımız olduğunu düşünüyordum. Sonuçta yumurta çatlasa da 24 saat yaşıyor ya... Dün gece eşim otururken birden sevişmeye başladı. Ah dedim tamam bu akşam olacak diye seviniyordum. Tam her şey güzel gidiyor birden durdu ve kalktı. Dişimi fırçalayalım yatalım dedi. Ne olduğumu şaşırdım. İçeride devam edeceğiz sandım. Yatak odasına gittim bekliyorum. Geldi ve yattı. Ne yapıyorsun, noldu, niye böyle yarım kaldı dedim. Bir an aklına yapamayacağı gelmiş yapamayacakmış. Çok çok çok sinirlendim. Ağlamaya başladım. İsyan ettim. Ben bu kadar uğraşırken karşımda böyle bir adam var. Dün akşam doktora gidelim yarın dedim. Hayır bir süre ara verelim geçer sonra dedi. Bir problem olmadığını düşünüyor. Evet eşimde ereksiyon problemi var anladım. Fakat bunu kabul etmiyor. Ben çok sinirlendim. Çünkü bir çaba da göstermiyor. Olmaz biliyorum diyip uyuyor. Bu sabah boşanma dilekçesi yazdım. Az önce eve geldi. Hiçbir şey demedim önüne koydum. İmzaladı. Biz boşanıyoruz sanırım. Bu adamla boşanmak istiyor muyum bilmiyorum. Tek bildiğim özür dilerim ama hayatımın içine ediyor. Bıktım artık. Çok yoruldum. Şimdi yarın gidip dilekçeyi adliyeye veriyim mi? İmzaladıktan sonra hiçbir şey demedi. Şu an ben salondayım o yatak odasında. Biliyorum konuşmaz. Hiçbir şey bilmiyorum. Ne oluyor, ne yapıyoruz, nereye gidiyoruz bilmiyorum. Biliyorum çok uzun oldu ama kimsem yok anlatabileceğim. İyi ki varsınız en azından biraz rahatlıyorum sizinle. Teşekkür ederim.