merhaba arkadaslar 8 aylık kızım var bana cok düşkün bende ona tabii.ancak bizim ilişkimiz baglılıktan cok bagımlılıga dönüştü kızıma 8 aydır kendim bakıyorum devamlı benimle esim işi geregi zaten gec geliyor 2 saat ya görüyor ya göremiyor cünkü kızım uyumus oluyor bazı günler.o saate kadar benimle oldugu için kızım benden baska kimseye gitmez oldu 2-3 ay sonra işe baslıcam bu süre içerisinde babaannesine alıstırmaya calısacaz cünkü ben işteyken o bakacak.haftasonu hem babaannesinde dursun hemde 8 ay sonra karı koca sinemaya gidelim dedik demez olaydık kızımı bıraktım kayınvalideme arkasını dönünce biz cıktık ben arabada basladım aglamaya hemde ne aglama hüngür hüngür esim iistersen gitmeyelim dedi neyse gidelim artık 2 saat sonra döncez nasıl olsa dedim. 5 dakika gecmedi telefon, kızım kıyameti koparmıs durmuyormus hemen eve kostum kızımın sesi apartman kapısından duyuluyor yeri göğü inletiyor kostum aldım kucagıma hemen kesildi aglama.simdi ben nasıl işe baslıcam nasıl alıstıracaz kızımı kafam cok karıstı aslında 6 ay daha ücretsiz izin alabilirim ama bu sefer ayrılmamız dahamı zor olur işim zaten yarımgün aslında calısmakta istiyordum artık böyle bir durumda bana ne tavsiye ediyorsunuz