Düşer canım iki defa geçirdim ikisindede hemen düştü..Tabi bilemeyiz ama benim merak ettigim kurtajdan sonra bu degerler hemen dusmezmi acaba
Yani predictor le yaptim testi silik ikinci cizgi cikti .. simdi bide onceden kotu bisey yasadigim icin tedirginim ya tam anlamiyla sevinemiyorum acaba bi sıkıntı olurmu diyeBende de hemen dustu degerler bende kisa bi zaman once kurtaj oldum cok zor ben hemen istemiyorum gebelik ama eger
hamileysen saglikla alirsin ins bu defa kucagina
7 haftalikti kalp atisi olmadigi icin kurtaj olmak zorunda kalmistim.Kaç haftalıktı ki aldırdığınızda?
7 haftalikti kalp atisi olmadigi icin kurtaj olmak zorunda kalmistim.
Hissini seveyim o zaman insallah :)Bilgim yok
Hissim hamilesin diyor
Aynen ya yarin tekrar idrar testi yapicam yada kan idrar testi koyulasirsa demek bi yukselme var yada kan yuksek cikarsa pozitif diye dusunucem insallah hamileyimdir vve bu sefer saglikla kucagima alabilirim.. şu kafa karisikligimda biterKendinizi bekleyerek boşa strese sokmayın derim ben. Sabah bir kan testi verin. İçiniz rahatlar.
Insallah surmemistir ve bebisimin betasidir bu.. :)Çok üzüldüm, dilerim bebeğinizi bir an önce kucağınıza alırsınız.Bence hamilesiniz.7 haftalık bebeğin beta hcgsi bu kadar sürmez.
Yaptiricam canim doktorumlada goruscem insallah guzel haberler alirimBenim bildiğim de dış gebelik değilse kurtajdan sonra hemen düşüyor hcg ve predictor'un yanılma oranı çok düşük gibi. Bunu kendi tecrübelerimden de biliyorum.
Umutlandirmak istemem ama bence hamilesin. Kan testi yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?