• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi hamilemiyim degilmiyim kafam karisti??

mineltk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
908
659
23
31
Herkese merhaba ben 17 mayista kurtaj oldum ondan sonrada hic korunmadik yarin kurtaj sonrasi 30. Gunum benimde bazi sikayetlerim vardi kasik bel bacak karin agrisi gibi ve idrar test yaptim silik ikinci cizgi cikti.. Ama bi kac kisi kurtaj sonrasi beta hcg degerleri sifirlanmismiydi gibi seyler soyluyo doktorda benim degerlerime hic bakmadi ulturasonla bakmisti ve tertemiz rahmin hersey yolunda hamile kalabilirsin tekrar dedi .. biraz daha bekleyip kan vermeyi ve sonra doktorumla gorusmeyi dusunuyorum simdi benimde kafam karisti acaba ben tekrar hamilemiyim yoksa bunlar dusmeyen beta hcg degerlerimi ... Sizce beta hcg degerlerim dusmemismidir yada kurtajdan sonra ne kadar zamanda dusuyo bana fikir verirseniz sevinirimmm

Tabi bilemeyiz ama benim merak ettigim kurtajdan sonra bu degerler hemen dusmezmi acaba

Testlere güvenip ümitlenmeyiniz çünkü düşük sonrasında 1 ay boyunca pozitif gözükme durumu olabiliyor. Hatta doktorların dediğine göre cok hassas testlerde 60 gün boyunca pozitif görülebiliyormus. En mantıklı ve saglikli olani doktora gitmenizdir...

Bende de hemen dustu degerler bende kisa bi zaman once kurtaj oldum cok zor ben hemen istemiyorum gebelik ama eger
hamileysen saglikla alirsin ins bu defa kucagina

Bende de hemen dustu degerler bende kisa bi zaman once kurtaj oldum cok zor ben hemen istemiyorum gebelik ama eger
hamileysen saglikla alirsin ins bu defa kucagina
Yani predictor le yaptim testi silik ikinci cizgi cikti .. simdi bide onceden kotu bisey yasadigim icin tedirginim ya tam anlamiyla sevinemiyorum acaba bi sıkıntı olurmu diye

Çok geçmiş olsun... En kesin çözüm kan testi. Hatta birkaç gün arayla 2 kez kan verip, değerlerde yükselme olup olmadığına da bakabilirsin ;)

Kendinizi bekleyerek boşa strese sokmayın derim ben. Sabah bir kan testi verin. İçiniz rahatlar.

Kendinizi bekleyerek boşa strese sokmayın derim ben. Sabah bir kan testi verin. İçiniz rahatlar.
Aynen ya yarin tekrar idrar testi yapicam yada kan idrar testi koyulasirsa demek bi yukselme var yada kan yuksek cikarsa pozitif diye dusunucem insallah hamileyimdir vve bu sefer saglikla kucagima alabilirim.. şu kafa karisikligimda biter

Benim bildiğim de dış gebelik değilse kurtajdan sonra hemen düşüyor hcg ve predictor'un yanılma oranı çok düşük gibi. Bunu kendi tecrübelerimden de biliyorum.
Umutlandirmak istemem ama bence hamilesin. Kan testi yaptır.

Benim bildiğim de dış gebelik değilse kurtajdan sonra hemen düşüyor hcg ve predictor'un yanılma oranı çok düşük gibi. Bunu kendi tecrübelerimden de biliyorum.
Umutlandirmak istemem ama bence hamilesin. Kan testi yaptır.
Yaptiricam canim doktorumlada goruscem insallah guzel haberler alirim

Kizlar merhaba ben bu sabah tekrar idrar testi yaptim bu sefer ucuzlarindan ve negatif sanirim hamile degilim .. diger testte gecen hamileligimden kalma hormonlardan pozitif cikti heralde :(

Back