• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi gebe miyim değil miyim

scherzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
263
14
98
Ankara
Arkadaşlar açık açık yazıcam
27 şubat son reglim.
15 mart ilişki tarihim.
31 martta kan testi yaptırdım 0.03 tü.
5 nisanda kahverengi akıntım oldu.
predictor silik çift çizgi çıktı.
doktora gittim beta hcg 171 çıktı dün.
Bugün ultrasonda pek bir şey göremedim bir hafta bekleyelim dedi.
Arkdaşlar bu neyin nesi sizce?Değer çok düşük verdiğin tarihe göre dedi doktor bu arada.
Bu gebeliği istemiyorum sizce neyim var?
çok civanperçemi içtim o yapmış olabilir mi?

27 şubat son reglim.
15 mart ilişki tarihim.
Arkdaşlar bu neyin nesi sizce?Değer çok düşük verdiğin tarihe göre dedi doktor bu arada.
171 çıktığına göre gebelik söz konusu ultrasonda görünmemesi de normal keseyi falan 4,5-5 hafta olunca görebiliyorsun degeri düşük olması da geç döllenme olmuş olabilir neden istemiyorsunuz acaba hamile olmayı?

27 şubat son reglim.
15 mart ilişki tarihim.
Gebesin canm. Civanpercemi çok tesirli bi bitki o düşüğe sebep olablr. Neden kullanmstn civanpercemi gebelik olsun diye kullanılır bu rahmi temizler gebeliği kolaylastrr. Bilmeden mi içtin

171 çıktığına göre gebelik söz konusu ultrasonda görünmemesi de normal keseyi falan 4,5-5 hafta olunca görebiliyorsun degeri düşük olması da geç döllenme olmuş olabilir neden istemiyorsunuz acaba hamile olmayı?
ancak benim son adet tarihim 27 şubat çok düşük değil mi 6 haftalık gebelik için?
Çünkü evli değilim.

27 şubat son reglim.
15 mart ilişki tarihim.
Ayrıca degerin söylediğin tarih
ancak benim son adet tarihim 27 şubat çok düşük değil mi 6 haftalık gebelik için?
Çünkü evli değilim.
Anlıyorum fakat bazen geç yumurtlama oluyor ve o sırada ilişki yaşandıysa döllenme oluşuyor yani 6 haftalık hamile oldugunu düşünürken 4 haftalık oluyorsun reglin aksadıgı gün atladıgı oluyormuydu daha önce ben 4 haftalık hamileyim mesela ve bende de geç döllenme söz konusu

düşük yaptırıyor diye duymuştum
Onun için kullandn yani. Bence bi daha düşün yani neden istemysn. Bide istemiosan kürtaj ol canm böyle tehlikeli olur sonra bebeği istersen bunu içtiğin için pişman olursun ciddi zarar verr bebeğe

Hamilesin canim.degerin kat ve kat articak 👼

Ayrıca degerin söylediğin tarih
Anlıyorum fakat bazen geç yumurtlama oluyor ve o sırada ilişki yaşandıysa döllenme oluşuyor yani 6 haftalık hamile oldugunu düşünürken 4 haftalık oluyorsun reglin aksadıgı gün atladıgı oluyormuydu daha önce ben 4 haftalık hamileyim mesela ve bende de geç döllenme söz konusu
bir hafta öncesinde 0.3 çıkmasını anlamıyorum çünkü başka ilişki yaşamadım

Hamilesin canim.degerin kat ve kat articak 👼
off olamaz :KK43:

Onun için kullandn yani. Bence bi daha düşün yani neden istemysn. Bide istemiosan kürtaj ol canm böyle tehlikeli olur sonra bebeği istersen bunu içtiğin için pişman olursun ciddi zarar verr bebeğe
Evli olmadığı için istemiyor hamilelik haksız diyemem de yazık olucak buna sahip olmayı o kadar çok isteyen var ki üstelik ilerde bu bebegi aldırırsa çocuk sahibi olmasına engel Bi durum oluşursa

bir hafta öncesinde 0.3 çıkmasını anlamıyorum çünkü başka ilişki yaşamadım

off olamaz :KK43:
Daha yeni oldugundan 1 hafta önce çıkmamış olabilir ama şuan degerin kesin yani ben ögrendigimde 55.10 Du sonucum seninkinden düşüktü 1 hafta sonra 1000 oldu yani seninde böyle artmaya devam edicek aldırmayı düşünemezsin umarım yazık olur

Evli olmadığı için istemiyor hamilelik haksız diyemem de yazık olucak buna sahip olmayı o kadar çok isteyen var ki üstelik ilerde bu bebegi aldırırsa çocuk sahibi olmasına engel Bi durum oluşursa
Heaa evli olduğunu bilmydm canm. Ben mesela haticecim 2.5 yıldır hamile kalamyrm. O yüzden aldrma diorum ya kıza. Şimdi de diyorum eğer baba adayıyla evlenme gibi bi durumunuz varsa yıldırım nikâhı kıyın ama o yavruya kıymayn😞 tabiki seçenek senin belki senin için yanlış zamanlama başka ideallerin vardr belki bilemeyiz ama hakkında hayrlsı olsun ne diyim

Heaa evli olduğunu bilmydm canm. Ben mesela haticecim 2.5 yıldır hamile kalamyrm. O yüzden aldrma diorum ya kıza. Şimdi de diyorum eğer baba adayıyla evlenme gibi bi durumunuz varsa yıldırım nikâhı kıyın ama o yavruya kıymayn😞 tabiki seçenek senin belki senin için yanlış zamanlama başka ideallerin vardr belki bilemeyiz ama hakkında hayrlsı olsun ne diyim
teşekkür ederim inşallah Allah size verir
ben hali hazırda hukuk öğrencisiyim düşünmüyorum evlilik maalesef

Bende aynısını söyledim az önce umarım aldırmaz ben 1.5 yıldır evliyim ve hiç korunmadıgım halde daha 4 haftalık yeni hamiş olabildim umarım aldırmaz

teşekkür ederim inşallah Allah size verir
ben hali hazırda hukuk öğrencisiyim düşünmüyorum evlilik maalesef
O zaman bize bişey demek düşmez ne karar aldıgınız size kalmış fakat bundan sonra daha kesin korunma yöntemleri kullanırsanız iyi olur çünkü yumurtlama dönemim geçti diye rahat olurken böyle şeyler olabiliyor her zaman Bi risk vardır reglden 2 gün önce bile yumurtlama yaşayanlar var bilginize olsun

Back