ben sadece....?:)

sxuxrgxuxn sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
153
0
96
Bursa
Yine sebebi senden gelen yeni bir duygunun içime vediği huzuru ilmek ilmek işlemek için aldım mavi mürekkebli kalemimi elime...
Tüm vucuduma hakim olan sevdanın tatlı bir yani olan duygunun adı ;ÖZLEM...
Özlemek nedir derdim eskiden?Öz-le-mek , Öz-le -mek....Heceleye heceleye düşünürdüm sessizce utanarak arkadaşlarım,etrafımdakiler ''onu çok özledim ''dediğinde...Düşünürdümde içimdeki hiç bir anlam karşılamazdı özlem kelimesini...Hiç bir kalıba oturmuyordu bu üç heceli ama anlamı insana günlerce yol gözletecek bu küçük kelime....
Şimdi evvelinde yedi kat eL olduğum bu duyguya ev sahibi oluyor yüreğim...
Tüm şifreler kırılıyor...Sorumun cevabı beliriyor aynadaki yüzümde...Çünkü her aynaya baktığımda senli duygular ;aşk ,sevda ,özlem, umut ,mutuluk selamlıyor beni...Ve ardından küçük bi tebessüm dudağımda....
Anlıyorumki yüreğime vurduğum paslı kilitler yüzünden sevdanın gönlümde açmamasındanmış bu güzel duyguya yabancılığım..Sevda sineye konmayınca , yanmayınca içinde aşk ateşi böyle hayatı katlanır yapan duygular meçhulde kalırmış...Meğerse her güzel duygunun başlangıcı sevmek (sevilmek)miş...Mutluluk , özlem ,hasret, umut bunların hepsi sevdanın yarınıymış...Bir kervanın başını çeken sevda kıvılcımı arkasındanözlemin ,mutluluğun ,hasretin alev toplarını getiriryormuş...
Benki özlem kelimesinin karşısında bir cümle kuramazken şimdi günlerce gecelerce anlatabilirim hiç usanmadan , Sayfalarca yazabilirim nacizane, bu duyguyu....!
Bu senle oldu sevdiğim..Yüreğinden kopup gelen sevda kervanının gideceği adresin benim yüreğim olduğunu anlayıp sonsuza dek benim kalbimde kalmaya karar verdiğinde arkası duygular;özlem mutluluk umut...anlamını kazanıp sevda kıvılcımını alelendirmeye başladı....
Seni kanlı canlı karşımda gördüğüm günün daha haftası olmadan özlemin sızmaya başladı gönlüme...Şimdi çok yaklaştı tekrardan şehrime konuk olacağın gün...=) Düşününce bile elim ayağım birbirine karışıyor.Kalbimin buğazımda attığını hissedebiliyorum...Yüzümde ,gönlümde çiçekler açıyor...Hafiften utandıran bu duygu pembeleştiriyor yanaklarımı...nasıl bir ülperti düşüyor içime bi bilsen....
Kim bilir kaç kez konuk oldun bu şehire içinde gözlerine senin anlam katacağını bilmediğin benden bi haber...Kaç kez çiğnedin bursa yollarını kimbilir...Aradabir dahada güzel gözükürdü bu şehir gözlerime...Sanki sınırlarından çıksam nefes alamıcakmışım gibi hissederdim.Heralde habersizde olsam varlığından, senin burada nefes tükettiğindendi bursaya çöken bu apayrı güzellik...Aynı şehrin güneşi ısıtığı içinmiş herhal adını koyamadığım içimi ısıtan huzur...
Ama bu defa anlamıyla şereflenecek gelişin...Benim için! sadece benim için çevireceksin gözlerini kara inci istanbuldan sürgünler cenneti Bursaya...Şehrime ayak bastığın gün bir titreme saracak herbir köşeyi...Çünkü gelişin yeditepe güzelliğnide yükleyecek bursaya...Ben mutlu olucamya sanki bursayı mesken tutan herkez mutlu olacakmış bütn derdini tasasını unutacakmış gibi geliyor o gün...)Sanki gelişin yanlız beni değilde tüm Bursa insanına huzur mutluluk dağatacakmış gibi hissediyorum...Aşk işte....=)
Yüzün gözümün önünde ogünden buyana...Hiçbirşeyini unutmadım gülüşünü , ses tonunu , yüzünün kıvrımlarını , ellerini .gözlerini hiçbirşeyini unutmadım...!!
Apacık gözlerinin içine akarak bakamadım evet adeta tül bi perde arkasından gizemli bakışlardı nazarımdan çıkan...Ama silmedim hafızamdan hiç bir tavrını... herşeyini ipekten bohçalara sarıp sapmalayıp sakladımzimmetledim en güzel hatırama....
isyanım yok bu canıma dokunan duyguya aramızda kilometreler olsada zamanı birlikte eritiyoruz bedenlerimiz ayrı ancak ruhlarımız değil...!!!Heran cümlelerini ,sesini,sevgini yanıbaşımda hissediyorum...Ama bazen olmuyor öyle ihtiyacım oluyorki sana çıkmazlara giriyorum çok değil bikerecik şöyle sıkıca sarılsam boynuna diyorum sonra açsam gözlerimi ve bütün engelleri aşmış hep bilikte olsak diyorum...
Ahhh gözümün bebeği ne çok seviyorum ben seni bi bilsen bi anlatbilsem tam manasıyla...
Nasıl yaparım...?Nasıl sabahlarım geleceğin günün gecesinde...?Peki yaa gözlerin gözlerime değdiğinde nasıl saklarım her zerremi saran titremeyi...?
...Dokunmak....Kaldırırmı hayal ile etmeye korkan ürkek kalbim bunu...?
İsyanım sana değil birtanem gel desem koşup gelirsin biliyorum ...Aslında isyanda değil bu karaladıklarım..Sayfalarca yazdığım şey nebir isyan, nebir sitem nede bir kızgınlık ,kırgınlık temiz çok masum bir duygu...Anlatmaya gün yettiremediğim şey...

...BEN SADECE ÇOK ÖZLEDİM....
:asigim::asigim::asigim:

kübraopuyorumnanaktanyusuf:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…