• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Ben Saçlarımı Gürleştirmek İstiyorum

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
ela benm saçımda anormal dökülme vardı..banyoda bir avuç dolusu banyodan sonra da aynı şekilde dökülüyordu..artık annem bana bakıp üzülüodu..şimdi çok şükür kalmadı dün banyoda neredeyse hiç dökülmedi desem yeridir..bana çok iyi geldi gerçekten..ama senin saç derine nasıl etki eder bilmiorum..bu arada her yağ bakımı saçı ilk başlarda döker zaten..yalnız herkesin saç dersi farklı olduğu için birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir bunuda unutmamak lazım..yerimseniben

arkadaşlar ben size bi ara yaptığım bişeyi söliyim ben geçen senelerde swiss formüla şampunın içine jojoba yağı katmıştım saçlarım çok kuruydu ozaman be kullandığım dönemler şimdi düşünüyorum parmaklarım saçlarımın arasına girmezdi resmen saç tellerim kalınlaşmıştı geçen günde ben bi yerde swis formüla şampuanın bi çeşidinin saç tellerini kalınlaştırdığını yzaıyordu sonra benim saçlarımında onu kullandığım ara çok iyi olduğu aklıma geldi şimdi gene ondan alıp jojoba yağı katıcam iine isterseniz deneyin bi arkadaşlar

arkadaşlar ben size bi ara yaptığım bişeyi söliyim ben geçen senelerde swiss formüla şampunın içine jojoba yağı katmıştım saçlarım çok kuruydu ozaman be kullandığım dönemler şimdi düşünüyorum parmaklarım saçlarımın arasına girmezdi resmen saç tellerim kalınlaşmıştı geçen günde ben bi yerde swis formüla şampuanın bi çeşidinin saç tellerini kalınlaştırdığını yzaıyordu sonra benim saçlarımında onu kullandığım ara çok iyi olduğu aklıma geldi şimdi gene ondan alıp jojoba yağı katıcam iine isterseniz deneyin bi arkadaşlar

Merhaba canım Swiss formüla şampuanı nerden temin edebiliriz?
Birde şampuanın içine ne kadar yağ katıyorsun?

Merhaba canım Swiss formüla şampuanı nerden temin edebiliriz?
Birde şampuanın içine ne kadar yağ katıyorsun?

valla canım ben parfümerilerden alıyorum burada ama sen bursada daha kolay bulabilirsin 1 kapak falan koy kendi kapağıyla ben de geçen gün aldım hemen hazırladım şampuanımı kullanmaya başladım zaten her saç tipi için ayrı olanı var bitkisel olarak geçiyo saç tellerini kalınlaştıran bir türüde varmış yanlız burda o yok ben gene önce kullandığımı aldım ama oda benim saç tellerimi kalınlaştırmıştı eğer saçında dökülme varsa 1 iki damlada adaçayı yağı kat anında dökülmeyi kesiyo

vereliniortakTeşekkürler Asahcakırcım:)
Deniycem bakalım.Sonuçlarını yazarım.Saolassınn

ben geçen sene şampuanıma sarımsak+bal+zeytinyağı+bepanten+e vitamini kattım hep onunla yıkadım gözle görülür derecede fark oldu..şimdi tekrar başlayacağım..
bide uzaması için sinemakili kürü uygulayacağım..

arkadaşlar birisi sığır iliği ile yapılan bi tarifle saçlarının fışkırdığından bahsetmiş ne dersiniz bi deniyelimmi ?:44:

bende bi çare buldum bulacam derken kel kaldım iyice tepemde saç kalmadı neredeyse düşünün artık. sığır iliğine başladım 5. haftam 8 hafta kullanmak gerekiyormuş. bence sende dene çok basit zaten zararınıda görmezsin şampuanda kullanmıyorum artık zeytinyağlı sabun aldım onunla yıkıyorum saçlarımda kısa olduğu için taramaktada zorlanmıyorum.bende bıkmıştım artık ama buradan duyduğum ve bana mantıklı gelen yöntemleri denedim yanlarda ufak ufak saçlarım çıktı fön çektiğim zaman havaya kalkıyo yeni çıkanlar.saçlarım fışkırana kadarda bıkmadan usanmadan mantıklı olan herşeyi deneyceğim.

Back