Ben ölseydim ne yapardin? Dogru cevap:
"Allah göstermesin! Senin zamansiz ayriligina dayanamam. Hayat benim için anlamini yitirir ve kendimi Bogaz Köprüsünden atmamak için bir neden bulamam." (Dikkat: Ses tonu ve yüz ifadeleri olaganüstü önemlidir.)
Bu sorunun yanlış cevabı mağlesef yoktur sonunuzu getirir kurtuluşunuz olmayabilir.
Bu soru, asagidaki aptal fıkrada da görülecegi gibi, bütün soruların en aptalı ünvanını kazanmaya layik bir sorudur.
K: "Hayatim, ben ölseydim ne yapardin?"
E: "Eee, çok kötü olurdum, ama niye sordun?"
K: "Yeniden evlenir miydin?"
E: "Yo, elbette evlenmezdim."
K: "Niye? Evli olmaktan hoslanmiyor musun?"
E: "Elbette hoslaniyorum."
K: "Öyleyse neden evlenmezdin?"
E: "Pekala, evlenirdim."
K: "Demeeeek evlenirdin?"
E: "Evet." :)
K: "Onunla yatagimizda mi yatardin?"
E: "Yani, evet. Herhalde öyle yapardim."
K: "Anliyorum. Benim elbiselerimi giymesine de izin verir miydin?"
E: "Isterse, tabii ki"
K: "Öyle mi? O halde benim resimlerimi kaldirip onun resimlerini de asardin, degil mi?"
E: "Evet. Dogru davranis bu olurdu."
K: "Yaaa!? Eh, o zaman benim golf sopalarimi kullanmasina da izin verirmiydin?"
E: "Bu tabii ki mümkün degil, hayatim, çünkü o solak." :))
aptal bi soru ama.düşünmesi hiç öle aptal değil bence..yani allah korusun ona bişey olursa ne yaparım ben diye düşünmek yetiyo insana:çok üzgünüm:.nerden hatırlattın kız
aptal bi soru ama.düşünmesi hiç öle aptal değil bence..yani allah korusun ona bişey olursa ne yaparım ben diye düşünmek yetiyo insana:çok üzgünüm:.nerden hatırlattın kız
valla kadınlar allah etme kocalarına bişey olduğu zaman hayat zehir oluyor ama bir adam karısı öldüğü zaman kadınsız yaşayamaz bence... ! çok gitmeden başka kadın bulur uyuslar klava:
valla kadınlar allah etme kocalarına bişey olduğu zaman hayat zehir oluyor ama bir adam karısı öldüğü zaman kadınsız yaşayamaz bence... ! çok gitmeden başka kadın bulur uyuslar klava:
yaa mutlaka kadınlarda evleniyor belkide hayat şartları yalnızlık.. küçümsememek gerekir elbette bu herkesin hakkı.. ölenle ölünmez derler ama kadınlar bu konuda daha duygusal ve daha fedakar onu demek istedim... a.s.