- 8 Temmuz 2010
- 242
- 2
-
- Konu Sahibi xxTosPikkxx
Gerçekten psikolojik bozuk 3 kiloyu mu dert ediyorsun millet 33 kilo veriyo
Kendine gel hemen tospikcik :)
bende sizler gibi çok kilo bekliyordumm 3 kilo neki ya 2 haftaya bakar
3 kiloyumu veremiyorsun ilginç bence spor ve bol su tüket gayet güsel bir şekilde 2 haftaya verirsen:S
3 ara 3 ana öğün.öğünlerde de kuş kadarcık yeme evde yapılan yemekten ye birer kase yanına kepekli ekmek al..
öğünlerde azıcık yeme ki vücuda yemek girsin ve vücut az geliyo diye hepsini depo etmesin.8 bardak su
ayrıca spor şart..ara öğünleri de atlama meyve,süt,yarım avuç kadar kuruyemiş..bunların hepsi gerekli
ayrıca belli bir miktar yağ da gerekli mesela yemeklerde kullanılan sıvı yağ..ya da yarım yağlı süt gibi.her şeyden gerekli vücuda..
Canım tesekkür ederim yorumun icin.a.s.
Ben hep kus kadarcık yerim malesef yani kendimi bildim bileli.Bir hamburgerin yarısını bile yiyemem.Mesela sabah kahvaltı yapmassam canım o gün boyunca hic birsey yemek istemez.Cok az seyle doyarım.
Yaptıgım yanlıslar var tabi cips ve cola'ya bayılırım mesela.Bir ara uykudan uyanırdım direkt cola sisesini elime alırdım.Tuzu biraz bol kullanırım.Ha bir de su icmeyi sevmiyorum.Bir türlü alıstıramadım kendimi.:çok üzgünüm:
Meyveyi cok severim aynı sekilde sebzeyi de.Ve benim sanırım biraz kafam karıstı.Benim simdi güzelce karnımı doyurmam mı lazım?:bbo: