- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
şimdi iki tane küçük çaplı kredim var ben bunları birleştirmek istiyorm işte yapılandırıpNe kadar çok kredi çekmişsiniz peşpeşe, iş falan mı kuruyorsunuz diyeceğim de küçük miktarlar. Bankacılar daha iyi bilir tabi de hem puanınız düşük hem de çok borçlusunuz, bence size iyi bile kredi vermişler. Üst üste bu kadar borcu yapılandırmayabilirler, toplu çekince oluyor benim bildiğim.
şimdi iki tane küçük çaplı kredim var ben bunları birleştirmek istiyorm işte yapılandırıp
teke düşmek ve ihtiyacımı görmek ama bir türlü yapılandıramıyorm
aynen dediğiniz gibi ne bu sekilde diyen oldu nede böyle anlattılarKredi çekerken kimse size yapılandırmadan bahsetmez çünkü işlerine gelmez. Anca su şekilde olursa olur. Tekrar bir kredi çektiriyorlar borcu siliyorlar diğerine ekliyorlar. Mesela 5 bin borcun varsa 10 bin çektirip diğerini kapattiriyorlar 5 bin sana veriyorlar tekrardan vade biniyor tabi . Ama odemeler de vadeye göre düşük miktarda olabiliyor.
aynen 1.90 dan verecekler bu ülkenin tek safı benim beni yolucaklarihtiyaç kredisi olarak 1.90 çok fazla ,borçla borç ödenmezki .toplam borcunuz nekadar?
İki ayrı ödemek yerine toplu şekilde daha uygn ama vadesi uzun ödemek su an senin için en iyisi eğer gerçekten bu 5bin liraya ihityacn varsa. Faiz aynı isliyor diye biliyorum ama tabi banka politikasi da önemli.aynen dediğiniz gibi ne bu sekilde diyen oldu nede böyle anlattılar
bende sikayet ettim guya dönüş işte blah blah falan tamam hanfendi dedim birsey yapmayacaksınz susun zaman kaybetmeyelim
sineme cektim iki krediyi ayrı ödüyorm su an
toplu kredimi kapatıyor banada artan ihtiyacım olanı veriyor fiaz artıyor vade uzuyor evet
gercekten su an o 5 bine kimsenin olmadıgı kadar ihtiyacım var cokk acil hemde yoksa bu faiz oranını düşnmek bile delilikİki ayrı ödemek yerine toplu şekilde daha uygn ama vadesi uzun ödemek su an senin için en iyisi eğer gerçekten bu 5bin liraya ihityacn varsa. Faiz aynı isliyor diye biliyorum ama tabi banka politikasi da önemli.
Yani kredi notunuz yüksekse faiz oranı aynı olur ya da düşer tabi çektiginiz para miktarına da bağlı. Dediğim gibi bi konuşun gidip banka ile aklınıza gelen her soruyu sorun . Alın ihityacnz olan parayı çıkın hic polemiğe bile girmeye değmez.gercekten su an o 5 bine kimsenin olmadıgı kadar ihtiyacım var cokk acil hemde yoksa bu faiz oranını düşnmek bile delilik
faiz aynı işliyor derken ne demek istedinz anlamadım
+1Çok bir bilgim yok aslında ama bankanızdan kredi kapatma miktarlarını öğrenip faizi daha uygunsa başka bir bankadan kredi çekip mevcut borcunuzu kapatarak farklı bir ödeme planı oluşturabilirsiniz.
Bu paraya ihtiyacın varsa yapacak başka bişeyn var mı ? Parça parça kaç para ödüyorsun peki iki ayrı krediye ?benim su an maas bankam bu banka garanti b.
benim toplamda kredim 16.500 kpanıyor ve benim 5 bine ihtiyacım var
bana diyorki 22 bin verelim 1.90 dan verecek ama 36 ay
ödemem 900 toplam krediyi kapatacak geri kalanı bana vereck teke düşecek kreim ama
sizce degermi cok yuüsek degilmi başka ne care bulabilirm
bu cok mantıklıda seve sevede yaparım ama baska banka bana kredi vermezse skor düşük diye
500 ilk krediBu paraya ihtiyacın varsa yapacak başka bişeyn var mı ? Parça parça kaç para ödüyorsun peki iki ayrı krediye ?
bu riski göze almalımıyımbu cok mantıklıda seve sevede yaparım ama baska banka bana kredi vermezse skor düşük diye
kredim onaylanmadıgı için 3 dört ay daha cekemiyorm skorumuda olumsuz etkiliyor
22bin cekersen kaç ödeyeceksin ? Teklif edilen ödeme miktarı seni kasmazsa çek derim.. ihtiyacın var sonuçta500 ilk kredi
200 ikinci
toplamda 700 ödüyorm
şimdi iki tane küçük çaplı kredim var ben bunları birleştirmek istiyorm işte yapılandırıp
teke düşmek ve ihtiyacımı görmek ama bir türlü yapılandıramıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?