• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Niye Kredimi yapılandıramıyorum:((

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.761
4.814
698
Bayanlar mrb ben su an cok sinirli ve üzgünüm
ben hayatımda ilk defa bir kredi cektim ihtiyacım vardı.kredi skorum düşük olduğu için benim faydalanmama adına bana yüksek faiz oranından 1.94 kredi verdiler ve bir altı ay sonra yapılandırma yapıp ödemelrim düzenli olup yükselince skor düşük faiz oranndan faydalanırsınz dediler(ben yapılandırma iç borclanmayla oldugunu bilmiyordm bana hiç bilgi vermediler aynı yuakrda yazdıgım gibi sanıyorm altı ay sonra normal faiz oranına dönerim) skorumun artması için almam lazımdı.
neyse ben bir zaman sonra ödemem düzenli oldugu için üç dört ay sonra tekrar basvurdum bir 6 bin daha cektim.meger bynu iç borclanma yapıp iki krediyi birleştirip yapılandırma yapbilirmisim ben tuttum ayrı olarakta bunu cektim.
6 ay geçti aradım yapılandırma yapmak istiyorm diye iç borçlanma yapmanız lazım neyyy dedimmm nasıl yani
yapılandırma böyle oluyor demesınmi ee ben zaten cektim niye söylemedinz falan filan yokk sikayette ettim yapılandırma yapamadım
neyse dedim lanet olsun ikisin ayrı ödüyorum.
simdi bana acil 5 bin lazım yapılandırma yapayım faydalanyım hemde ihtiyacımı göreyim dedim bu sefer akıllandım.aradım yapılandırma için
bu seferde skorunz düşük hala veririz ama 1.90 dan diyorlar çok yüksek hala bastaki gibiyim ödemelerim düzenli ben niye bu bankadan yapılandırma yapamıyorm yaa cok ihtiyacım var hem yapılandırmaya hemde 5 bine
ne yapmam lazım ne olur yardımcı olun bana

Ne kadar çok kredi çekmişsiniz peşpeşe, iş falan mı kuruyorsunuz diyeceğim de küçük miktarlar. Bankacılar daha iyi bilir tabi de hem puanınız düşük hem de çok borçlusunuz, bence size iyi bile kredi vermişler. Üst üste bu kadar borcu yapılandırmayabilirler, toplu çekince oluyor benim bildiğim.

Ne kadar çok kredi çekmişsiniz peşpeşe, iş falan mı kuruyorsunuz diyeceğim de küçük miktarlar. Bankacılar daha iyi bilir tabi de hem puanınız düşük hem de çok borçlusunuz, bence size iyi bile kredi vermişler. Üst üste bu kadar borcu yapılandırmayabilirler, toplu çekince oluyor benim bildiğim.
şimdi iki tane küçük çaplı kredim var ben bunları birleştirmek istiyorm işte yapılandırıp
teke düşmek ve ihtiyacımı görmek ama bir türlü yapılandıramıyorm

şimdi iki tane küçük çaplı kredim var ben bunları birleştirmek istiyorm işte yapılandırıp

Bankanız yapamayacağını söylüyorsa yapılamaz herhalde. Ama bazı bankalar borcunuzu bitirmeniz için toplu kredi veriyor. Borçlu olduğunuz bankayı direkt ödeyip, yeni bankaya yapılandırıyorsunuz borcunuzu. Sanırım o banka Ziraat'ti ama bir sorun yine de belki kaldırmış olabilirler uygulamayı.

Çok bir bilgim yok aslında ama bankanızdan kredi kapatma miktarlarını öğrenip faizi daha uygunsa başka bir bankadan kredi çekip mevcut borcunuzu kapatarak farklı bir ödeme planı oluşturabilirsiniz.

Kredi çekerken kimse size yapılandırmadan bahsetmez çünkü işlerine gelmez. Anca su şekilde olursa olur. Tekrar bir kredi çektiriyorlar borcu siliyorlar diğerine ekliyorlar. Mesela 5 bin borcun varsa 10 bin çektirip diğerini kapattiriyorlar 5 bin sana veriyorlar tekrardan vade biniyor tabi . Ama odemeler de vadeye göre düşük miktarda olabiliyor.

Kredi çekerken kimse size yapılandırmadan bahsetmez çünkü işlerine gelmez. Anca su şekilde olursa olur. Tekrar bir kredi çektiriyorlar borcu siliyorlar diğerine ekliyorlar. Mesela 5 bin borcun varsa 10 bin çektirip diğerini kapattiriyorlar 5 bin sana veriyorlar tekrardan vade biniyor tabi . Ama odemeler de vadeye göre düşük miktarda olabiliyor.
aynen dediğiniz gibi ne bu sekilde diyen oldu nede böyle anlattılar
bende sikayet ettim guya dönüş işte blah blah falan tamam hanfendi dedim birsey yapmayacaksınz susun zaman kaybetmeyelim
sineme cektim iki krediyi ayrı ödüyorm su an
toplu kredimi kapatıyor banada artan ihtiyacım olanı veriyor fiaz artıyor vade uzuyor evet

ihtiyaç kredisi olarak 1.90 çok fazla ,borçla borç ödenmezki .toplam borcunuz nekadar?
aynen 1.90 dan verecekler bu ülkenin tek safı benim beni yolucaklar
kredimin birincisi 12.500
diğeri 6 bin toplamda bu az yani bunu 22 bin cekecek bana toplam borcu kapatacak ve 5 bin bana kalacak
ama 1.90 faiz oranından 900 tl ödemesi 36 ay diyor anca bunu verebilirlermiş

aynen dediğiniz gibi ne bu sekilde diyen oldu nede böyle anlattılar
bende sikayet ettim guya dönüş işte blah blah falan tamam hanfendi dedim birsey yapmayacaksınz susun zaman kaybetmeyelim
sineme cektim iki krediyi ayrı ödüyorm su an
toplu kredimi kapatıyor banada artan ihtiyacım olanı veriyor fiaz artıyor vade uzuyor evet
İki ayrı ödemek yerine toplu şekilde daha uygn ama vadesi uzun ödemek su an senin için en iyisi eğer gerçekten bu 5bin liraya ihityacn varsa. Faiz aynı isliyor diye biliyorum ama tabi banka politikasi da önemli.

İki ayrı ödemek yerine toplu şekilde daha uygn ama vadesi uzun ödemek su an senin için en iyisi eğer gerçekten bu 5bin liraya ihityacn varsa. Faiz aynı isliyor diye biliyorum ama tabi banka politikasi da önemli.
gercekten su an o 5 bine kimsenin olmadıgı kadar ihtiyacım var cokk acil hemde yoksa bu faiz oranını düşnmek bile delilik
faiz aynı işliyor derken ne demek istedinz anlamadım

gercekten su an o 5 bine kimsenin olmadıgı kadar ihtiyacım var cokk acil hemde yoksa bu faiz oranını düşnmek bile delilik
faiz aynı işliyor derken ne demek istedinz anlamadım
Yani kredi notunuz yüksekse faiz oranı aynı olur ya da düşer tabi çektiginiz para miktarına da bağlı. Dediğim gibi bi konuşun gidip banka ile aklınıza gelen her soruyu sorun . Alın ihityacnz olan parayı çıkın hic polemiğe bile girmeye değmez.

benim su an maas bankam bu banka garanti b.
benim toplamda kredim 16.500 kpanıyor ve benim 5 bine ihtiyacım var
bana diyorki 22 bin verelim 1.90 dan verecek ama 36 ay
ödemem 900 toplam krediyi kapatacak geri kalanı bana vereck teke düşecek kreim ama
sizce degermi cok yuüsek degilmi başka ne care bulabilirm

benim su an maas bankam bu banka garanti b.
benim toplamda kredim 16.500 kpanıyor ve benim 5 bine ihtiyacım var
bana diyorki 22 bin verelim 1.90 dan verecek ama 36 ay
ödemem 900 toplam krediyi kapatacak geri kalanı bana vereck teke düşecek kreim ama
sizce degermi cok yuüsek degilmi başka ne care bulabilirm
Bu paraya ihtiyacın varsa yapacak başka bişeyn var mı ? Parça parça kaç para ödüyorsun peki iki ayrı krediye ?

çekilin bankacı geldi..
özel bankalar ise sömürürler adamı. kredi notun yüksekse devlet bankalarına bi bak derim. ortalama ise kefil isteyebilirler.
1,94 faiz oranı hayatta görmediğim, duymadığım bişe resmen adam bipliyorlar o derece..
az bi piyasayı araştırıp bu bankaya gömülmeseydiniz keşke.

Back
X