- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben şu an çok sinirliyim .Bu sene atanan bir sınıf öğretmeniyim.Köyde görev yapıyorum ve ilçeye uzak bir yer.Lojmanda 4 bayan öğretmen birlikte kalıyoruz.İkisi direkt grup oldular.Ben oda arkadaşımla birlikte takılıyorum ama oda arkadaşıma da güvenmiyorum.Benim yanımda onların hakkında konuşur,onlarla bir tartışmam olduğunda ağzını açıpta tek laf etmez,hatta içten içe sevindiğini bile düşünüyorum.Geçen gün evde doğru düzgün yenilebilecek bir şey yoktu,bu ikiliden biri (en sevmediğim)ilçeye gitti.Kendisine ve oda arkadaşına ekmek arası yaptırmış,bize hiç sormadı bile.Sonrada gözümüzün önünde yediler.Neyse dedim herkes farklı sonuçta.Bugün benim öğrencim ile kendi öğrencisi tartismislar,benim ogrencimi öğretmenler odasına çağırıp baya azarladı ve kız baya ağladı.Bende en son patladım,bir yetişkine vereceğin tepkiyi çocuğa veremezsin dedim.Acayip sinir oldum,sadece kendi öğrencisini dinleyip benimkini azarlamasi acayip sinir etti beni.Zaten daha önceki birikmiş şeylerde var.Siz bu tarz insanlara karşı nasıl davranıyorsunuz?