Arkadaşlar Günaydın... Sizlere sormak istediğim bişey var lütfen yargılamadan yorum yapalım... Ben evleneli 3,5 yıl oldu. Evlenmek istediğimizde eşimin ailesi elimizden gelen ne varsa yapıcaz çok fazla borcunuz olmaz demişler eşime. Eşimde tamam demiş. İşte konuştuk anlaştık falan bir kaç ay sonra tanışmaya geldiler. Ben aileme ellerinden geleni yapacaklarmış diye söylemiştim bu böyle olunca konuşma geregi duymadı ailemde herkes üzerine düşeni yapar dediler. Ama söz yüzüklerimiz takıldı babası ben bişey yapamam durumum yok demiş iki yüzlülük yaptı anlayacagınız hiç bişeye karışmadılar. Kınama bile zorla geldi kayınvalidem. Saçma sapan yalancı bir aile anlayacagınız. Evimde hiççççç bişeyleri yok banada takı anlamında hiç bişey yapmadılar. Nişanlılık döneminde çok üzdüler beni. Düğüne komşularının hiç birini çagırmadı kayınvalidem akrabalarından bir kaç kişi geldi parmakla sayılacak kadar az kişi getirdi. Düğünden sonra oglumu evlendirdim diye bizim adımıza mevlüt yapmış evinde gelen takıların hepsinide kendi aldı. Gerekçeside nasıl olsa düğün olunca o götürcekmiş geri onun hakkıymış. Nişanlılıkla beraber 5 yıllık gelinleriyim daha bir kez kötü günümüzde bize destek olmuş değiller eşim 10 ay işsiz kaldı aramadılar bile bişeye ihtiyacımız olurda onlardan isteriz diye. Ameliyat oldum gelmediler, ev aldık kredi ile evimizi görmeye 5 ay sonra geldiler ev hediyesi almamak için o zamanda gelmeyeceklerdide evim için mevlüt yapacaktım gene gelemem dedi bende gelmessen bir daha bende sana gelmem asla dedim. Ben çok umrunda değilimde oglunu göremicek diye korkusuna geldi oda bişey getirmedi. Ama eger biraz durumumuz iyiyse bizden çıkmazlar. Ama şuan ev kredisi ödüyoruz yanaşmıyorlar hiç borcumuz varya. Oğullarına Allah gibi taparlar ama hiç bir zor zamanında tanımazlar. Düşkünlükleri laftan ibaret anlayacagınız. Hiç birini zerre kadar sevmiyorum ama Allah rızası için gidiyorum yanlarına. Ne zaman bir düğün olsa ki en yakında şuanda kuzenim evlenecek. Kayınvaldesi 10 tane 30 gr adana burması takıcam bir hasır set takıcam birde altın kemer takıcam dedi. Evleride var kiracıyı çıkarıp kuzenimin istediği gibi tadilat yaptırcaklar sıfır yapcaklar evi. Tüm eşyalarınıda alcam borclarıda olmayacak dedi kadın. Yalanda değil şuan nişanlı hazırlıklara başlandı tüm takılarını almışlar. Kıskançlık değil kesinlikle benimki Allah daha çok versin çok mal sevdalısı bir insanda değilim. Ama bu tarz şeyleri görünce neden beni hiç bişeye layık görmediler diye çok üzülüyorum. Sizde yaşıyormusunuz bunları yoksa abartıyormuyum ben...