Ben Neden Adet Olamiyorum:(((bitkisel çaylarin Etkisini Gören Oldumu???

• Konu Sahibi Konu Sahibi GÖZYAŞI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende pko var yasmin içiyorum 2 ay bıraktım ilacı
lokman hekimin civanperçemli çayını içtim poşet
olarak sabah akşam 2 ay bide civanperçemli aslanpençeli
falanlı filanlı bi macun verdi ordaki kadın ondan yedim sabah akşam adet
oldum 2 ay çayların ve macunun sayesinde ama 3. ay olamadım gerçi birazda aksattım içmeyi
ama pko olduğum için işte bi oluyorum bi olmuyorrum sizlerde pko kist v.s bi sorun yoksa bence deneyin bişey kaybetmezsiniz.

aynı sorun bendede vardı canım 18 yasımdayım halada duzenlı olmuyorum otların etkısı oluyor ayrıca zayıflatıyor aktara gıt sorununu soyle o sana gereklı seylerı verıyor ve kullan gercekten etkısını goreceksın eger ıstersen benım içtigim otların adlarını yazabılırım

ben de en son nisan ayında oldum ondan önce de 5 ay gecikmişti ultrasona fln girdim bisiyin yok dediler böbreklerimde sorun cıkmıstı iileştim sonra adet olmustum ama nisan ayından sonra olmadım .(( stres ypma dedi bana da ama bn cok stresliyim ypmamaya calısıorum ama gercekten stresmis yani..ben 15 yasındaym 3 sene oldu adet olmaya baslyalı..korkuorum ben de..bazen oturup aglıorum gercekten cok kötü bi durum..özledim ben de resmen ya..nolur dua edin benim için..
allah bnm durumumda olnlara da bana da yardm edr insallah..

tatlım benim bak ne güzel yazıp cevaplamışsın strese girme
o çok etkile adet olmamk ta seni züüyor ama üzüldükçe ityice etkiliyor
dikkat et kendine

birde karisik cirvan percemli cayi deneyin aktarlardan alabilirsiniz..
ben iki aydir tam gününde oluyorum..
benim gecikmelerim öyle uzun degildi ama 21 gün geciktiginide biliyorum..
bir deneyin belki faydasi olur

ADA CAYI diyorum sana sadece..
ablaminda cok düzensizdi adet dönemi bazen olmuyordu
ada cayi ictiginden beri cok iyi oldu düzeldi tamamen..

17 yaşındayım 5 yıldır oluyorum ve düzensizdi.3-4 ayda bir olursam öpüpte başıma koyayım mart nisan gibi kadın doğuma gittim normal bişi olduğunu söledi bn kistten şüphelenmiştim kendi kendi kendime senaryolar üretiyodum.neyse bi hap verdi kullandım bitti adet gördüm düzenlencek diye sevndim fln ama yazın aynı.sonra kk da bi topik gördüm erkeklik hormonuyla ilgli aslında ben göğüs büyütmek için ilgelenmiştim baya bi araştırdım yan etki fln gittim aldım aktardan sabah akşam içtim 16. gün hastalandım ve normalde ağrıya dayanamazdım ama gayet normal geçti ağrım oldu ama öyle çatlıycak gibi değil.ben bunu 3 ay düzenli içtim sonra yarım yamalak tabi arada vermek gerekiomuş öyle bişiler yaptım 3 -4 aydır düzenli en fazla 3 gn geçikio blkide daha az tavsiye ederim sınıftaki bi çok arkadaşıma önerdim kullanmaya başladılar ayrıca bn şanslı çıktım bizim köyde varmış bundan yazın bolca topladım ama aktardanda rahatlıkla ulaşabilcen bişi.dene derim tecrübeyle sabitlendi kesin çözüm diyorum .

Son düzenleme:
bende cianpercemini tavsiye ederim...
cok seyler denedim...diger ay icmesem yada uygulamasam olmuyordu...ama ne zamaninki civanpercemi cayina basladim , o ay icmesemde,arada unutsamda kesin geliyor...birde adet oncesi gerginlikler ile agrilarada iyi geldigi kesin..yani en azindan bende oyle oldu...

Kızlar ya ben geçen Nisanın 10unda adet olmuştum. fakat ayın 15 i geldi ne gelen var ne giden :/
Aslına bakarsanız genelde düzensiz olur benim hep ama hep günün den erken gelirdi. bu sefer geç kaldı endişeleniyorum :/
Ya hamilelikte adet belirtileri aynı olurmuş sanırım. göğüs ağrıları falan...Ama bende hiç bir şey yok.. :/ bilgisi olan varmı ? Yada doğum yapmş arkadaşlar hamileliğin ilk 1 2 3 haftası nasıl oluyor anlaşılabiliyor mu? Eczaneden test alsam belli olur mu?

kullandığın çay mı canım...tam olarak ismini yazarsan kızımada uygulayayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…