ben de en son nisan ayında oldumondan önce de 5 ay gecikmişti ultrasona fln girdim bisiyin yok dediler böbreklerimde sorun cıkmıstı iileştim sonra adet olmustum ama nisan ayından sonra olmadım .(( stres ypma dedi bana da ama bn cok stresliyim ypmamaya calısıorum ama gercekten stresmis yani..ben 15 yasındaym 3 sene oldu adet olmaya baslyalı..korkuorum ben de..bazen oturup aglıorum gercekten cok kötü bi durum..özledim ben de resmen ya..nolur dua edin benim için..
allah bnm durumumda olnlara da bana da yardm edr insallah..
17 yaşındayım 5 yıldır oluyorum ve düzensizdi.3-4 ayda bir olursam öpüpte başıma koyayım mart nisan gibi kadın doğuma gittim normal bişi olduğunu söledi bn kistten şüphelenmiştim kendi kendi kendime senaryolar üretiyodum.neyse bi hap verdi kullandım bitti adet gördüm düzenlencek diye sevndim fln ama yazın aynı.sonra kk da bi topik gördüm erkeklik hormonuyla ilgli aslında ben göğüs büyütmek için ilgelenmiştim baya bi araştırdım yan etki fln gittim aldım aktardan sabah akşam içtim 16. gün hastalandım ve normalde ağrıya dayanamazdım ama gayet normal geçti ağrım oldu ama öyle çatlıycak gibi değil.ben bunu 3 ay düzenli içtim sonra yarım yamalak tabi arada vermek gerekiomuş öyle bişiler yaptım 3 -4 aydır düzenli en fazla 3 gn geçikio blkide daha az tavsiye ederim sınıftaki bi çok arkadaşıma önerdim kullanmaya başladılar ayrıca bn şanslı çıktım bizim köyde varmış bundan yazın bolca topladım ama aktardanda rahatlıkla ulaşabilcen bişi.dene derim tecrübeyle sabitlendi kesin çözüm diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?