Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım saol bilgilerin için ama ben zaten civanperçemini aslanpençesiyle birlikte 1 aydır kullanıyorum yinede olmadımsenağlamasoğan suyunu nasıl kullanıcam birde onu deniyeyimcanların adet düzensizliğine soğan suyu,hayıt tohumu,birde cvançerçemi iyi geliyor denemek isterseniz ben civan perçemi içtim işe yarıyor hepinize geçmiş olsun canlarım
slm Gözyaşı ( canım arkadaşım benim aynı dertten muzdaribiz bugün benimde tam 2 ay oldu belimde ve kasıklarımda ara ağrı oluyo he oldum galiba diyorum ama alvobaya gidip bakıyorum yok öle bişey işte o an hakkaten çok sinir bozucu. Ama bana stresen demedi doktorlar hormon bozuklundanmış. Diane 35 kullanırken gayet düzenli ama bıraktımda yine yok. Bu durumçok moralimi bozuyo ve dediğin gibi çocuk meselesini acayip kafama takıyorm. Bide haziranda düğünüm var nişanlım çocuk hayalleri kurarken ben onun hayallerini ya olmazsa ile yarıda kesiyorum..senağlamasenağlamasenağlama
yok çaylada olmuyor:sm_confusedfff bgn farlutal kullanmaya başladım yine 2.aya giricem neredeyse çok gecikti.etrafımdakileri istemeden kırmaya başladım strestensenağlamaadet olmam lazım
hangi cayi denedin? bende cok duzenli adet oluyordum agrisiz fln ama antalya ya 1 haftaligina tatile gittim ne olduysa o zamandan sonra adet olmadim 6 ay boyunca. 2 tane doktora gittim bir tanesi hic muaine etmeden hamilesin dedi :roflol: ben hayir bakireyim diyorum o hala hamilesin dedi bana en sonunda iddaya girdik ve test yaptirdim tabikide negativ cikti :) 2. doktorum ise muaine etti ve sorunun tamamen stresten oldugunu istersem onunla dertlesebilecegimi falan soyledi. bu iki doktorda isvicreden. 8. ay oldu bende hala tik yok istanbula gittim hem izin hemde doktora goruneyim diye. ve doktorumun dedigi sey asiri ve aniden kilo almamdan dolaymis acilen aldiklarimi vermem gerekmis cunku rahimim cok kuculmus. kilo verdim ve adetim duzenli oldu. bi sure sonra gene kesildi ve gene asiri kilo aldim. zayiflamak icin her gun enginar cayi iciyorum ve cayi ictigimden beri kilo veremedim ama adetim duzenlesti
Arkadaşlar Merhaba.benim Adetlerim çok Düzensiz Yaklaşik 3 Yildir Böyle 3-4 Ay Olmadiğimi Biliyorum.bu Yüzden çok Doktora Gittim.birşey Yok Deyip Strese Bağliyorlar(ne Stresmiş Anlamadim).artik Ultrasondan Testlerden Biktim Verilen Ilaçlarida Içmeyi Biraktim.ilk Zamanlar Farlutalle Oluyordum 1-2haftalik Gecikmeler Oluyordu.bu Süreç Uzadiğinda Cyclo-progynova Diye Bir Ilaç Kullandim.ilaci Kullandiğim Zaman Düzenli Oluyorum Fakat Birakinca Yine Olamiyorum.artik Adet Olmayi özlüyorum Ya.şimdide Bu Sitede Arkadaşlar Birkaç Bitkisel çaylardan Söz Etmişler Bende Gittim Aldim Içiyorum.civanperçemi Ve Aslan Pençesi.fakat Kullandiğimdan Beri Kasiklarimda Bi Ağri Var Acaba Onlarin Bi Etkisi Olabilirmi?ileride çocuğum Olmicak Die çok Korkuyorum.hiç Birşey Yok Diyorlar Peki Ben Neden Adet Olamiyorum.
SAOL CANIM İÇİME SU SERPTİN VALLA.STRES YAPMAK İSTEMİYORUM ARTIKcanım benim henüz çok gençsin inşallah durumun düzelir.için biraz olsun rahat edicekse şunu bil ki :kızkadeşimde liseden bu yana senin gibi problem yaşıyordu oda senin gibi tedirgindi ya ilerde çocuğum olmazsa vs..şu an oda hamile.kafana takmamaya çalış hiç bi çayıda aşırıya kaçırma bir bilgim olursa yine yazarım.sağlıcakla kal
canım sen adaçayı içince düzeldimi adetin?ben bu otların hepsini karıştırıp içeyim biarkadaşlar bende reglimde düzensizlik yaşıyordum adaçayı içmemi önerdiler ve doğru çıktı hemde gebeliği kolaylaştırıyor yalnız rahim kaslarını gevşettiği için gebelik sırasında önermiyorlar
ya arkadaşlar ben farlutalle adet oldum ama 2 gün sürdü ve kahverengi pazartesi doktora gidicem.neoluyo bana ya bn yoksa menepoza flnmı giriyorum daha çok gencim yaaa zaten çok sinirli ve stresli biriyim böle olunca çıldırdıımsenağlamasenağlama
ayni sorunu son 4 aydir bende yasiyorum benim gittigim dr de stresten deyip gonderdi asdet duzenzizligi aslinda ihmale gelmez dogum kont hapi ile duzene koyabilirsin ama dr tavsiyesinde ben cocuk istedigim icin bana vermedi ben ce baska bir dr ye git ve nasil duzene koyarim diye onada birdanis saglikli gunlera.s.