Ben Neden Adet Olamiyorum:(((bitkisel çaylarin Etkisini Gören Oldumu???

• Konu Sahibi Konu Sahibi GÖZYAŞI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ılk defa duyuyorum bunu. pazartesı tahlıller olsun daha ıyı anlarsın

ben ılk defa duyuyorum bunu. pazartesı tahlıller olsun daha ıyı anlarsın

bugün saat 2 de tahlillerimi alıcam hormonlara bakıldı.ama yine adet günümde yapılmadı tahliller çünkü adetim 2 gün sürdü.:uhm:bakalım neolcak

Gecen sene temmuzdan beri bendede öyle oluyordu anca 3ayda bir adet oluyordum....

Bu sene ocagin basinda artik dayanamadim doktora gittim...
Doktor önemli bisey yok dedi..
Stressden, üzüntüden, kilo aldiysan o yüzden veya guatrdan olur dedi...

Bi hap yazdi....bitkisel bir hap...
3ay boyunca hergün aksamlari icmem gerekiyor...

Guatr testide yaptirdim ama bisey yokmus..:sm_confused:

Hapi 2aydir kullaniyorum gercektende iyi geldi,
Ocak ve subat normal adet oldum.... yumurtaliklarin daha iyi calismasini saglayan bi hap...Adi Agnucaston....

Bi sor istersen, belki sanada bi faydasi olur, ben cok memnunum...

bütün tahlillerim yine normal çıktı.hiç bir ilaç vermedi doktor çok istersem adet olmayı cyclo-prognova yada farlutal kullancakmışım şaka gibi ya kafama göre sanki.yumurtlamama olabilirmiş ama ona evlenince bakılıcakmış.seni rahatsız ediyosa adet olmamak ilaç kullanırsın dedi ama hiç bişey yok bırak kendiliğine olmuyosa olmasın dedi ya belki akıntı şeklindede olabilirmişim ne şimdi bu

arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum 22 yaşındayım ve kaç yıldır ilaçsız adet oalmıyorum ve hiç bi sorun çıkmıyor.genç kızken benim durumumda olup evlenince yani rahimden kontrol yapılınca bişey çıkan varmı.yani şimdi birşey varsada evlenmeyimi beklicem onun ortaya çıkması için illa çok korkuyorum evlenince bi sorun çıkıcak die ne gibi bişey çıkabilir yardımcı olursanız sevinirimsenağlama

arkadaslar bende evlendıkten sonra ilaçla adet oluyorum ilaçsiz olmuyorum 6 aydır böle bakalım yıne cok gecıktı ama hala olamadım ilaçta kullanmıcam ne zaman gelıcek baklaım beklıyorum drum gelmesse gebe olmadndan emın ol sokturucu iç dedı hamıle degılm ama ilaçta içmicem bıktım ya ilaçla olmaktan ne zman gelırse gelsın banane :)

ya bazı arkadaşlarımızın yorumlarına üzüldüm bende hep aynı sorunu yasıyorum olmuyorum oluncada çok geliyor ve benim annemde benim gibiymiş şimdi ise 3 çocuğu var...annem her seferinde olmasa benim çocuğum olmazdı der...ben doktora gitmiştim yediğin yemek bile adet düzensizliği yapar dedi...değiştirdiğin ortam...ben senelerdir böyleyim ve değişeceğini zannetmiyorumm.. bende çocuğum olmazsa diye korkuyordumm ama hiç adet göremeyen kadın bile hamile kalıyorr...

gözyası benım adet miktarım azaldı 4 ay doktora gittim hormon testler ve gereken hersey bişey cıkmadı,doktor mecsım degışıklıgı stres falan dedı.prolaktın yüksekti 39 ado indi 4 gün içinde sonuc bişey cıkmadı,ilaç falanda vermedi.bende sogan kürü yaptım,hayıt suyu kullandım düzenli 2 ay bu ay adetım eskısı gıbıdı maşallah diyim canım.hayıt suyu kullan bırcok kışi yararını görmüş bende gördüm

gozyasi bende senin durumundaydim dr gitmedim evleninceye kadar simdi bin pismanim sakin bekleme dr a git ayrica incir kurunu deneyin adet olamayanlar yumurtalari gelistiriyor diger bitkiseller yumurtlama yoksa fayda etmiyor cok fazla tipki ben gibi gozyasi bak canim mutlaka evlenmeden tedaini yaptir cok onemli

lii bende hayit suyundan cok memnundum ama bazen yumurtlamiyorum o yuzden adt olamiyorum incir kurunu deneyin derim

offfffffffffffff offff
aynı dertten müzdaribimm :senağlama:

merhaba ben 20 yaşındayım evliyim ve adet düzensizliğim var yaklaşık 3 ay oldu adet göremiyorum bekarkende bi kere 3 ay adet görmemiştim stresten dedi ilaç yazdı 3 ay kullandım düzeldim evliliğimin ilk senesinde gayet düzenliydi adetim sonra biz bozulduysa düzen tutmadı.farlutal yazdı onu içtim 3 ay önce öle adet gördüm adetinin 2.günü gel dedi gidemedimşimdide hafif bi lekelenme gibi cok az kan geldi çocuk istiyoruz ama benim bu düzensizliklerim hep ertelio napıcam çokkk üzgünümm bana yardımcı olunnnnn

mrb ben Damla .15 yaşındayım 8-9 aydır adet göremiyorum..
çok korkuyorum lütfen ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilirmisiniz..?
şimdiden teşekkürler..

malesef bendede ayni sorun var.bende 20 yasindayim ve 3 yillik evliyim.adetlerim coook duzensiz.5 ay 6 ay gecikmeli oluyor.ve cok az.ne yapacagimi bilmiyorum

Arkadaşlar soğan kürü ile hayıt suyu aynı anda uygulanabilir mi? Bilen var mı?

ben en son uc ay once sogan suyuyla adet olmustum..amaikinci defa tekrarlayinca olmadi...gecen ay civanpercemi alip icmeye basladim...ara ara corekotu bal karisimi yedim...en son da incir kuru denedim ictikten bir kac gun sonra kendiliginden geldi inanamadim...simdi bu ay da devam ediyorum regl agrilarim da var..insallah su ileetten kurtulmayi basarmisimdir...

Benimde ilk defa adetim 13 gün geçti ve olmadım 26 yaşındayım hep düzenli olurdum bu sefer olmadım bişey çıkar diye de çok korkuyorum acaba stres falan da çok etkiliyomu bazen olacak gibi hissediyorum ama olmuyorum offf çok canımı sıktı biraz daha gecikirse isemesem de doktora gidicem heralde

tiroid testide mutlaka adet düzensizliklerinde yaptırılmalı diyor doktorlar.ülkemizde malesefki çok yaygın troid hastalığı

arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza.. benimde sorunum bu adet dönemlerinin gecikmesi ve buna bağlımı bilmiyorum ama akıntı oluyo sürekli. evlenince geçer diyolar akıntı için ama bilemiyorum. evli bayanlar yanıtlarsa sevinirim. (doktorlar bana da strese bağlı dediler ama alakası yok)

mrb arkadasım ya bende de adet düzensizliği var son bi kaç aydır ve cocuk düşünüyoruz artık dr bana da dogum kontrol hapı verdi ama kullanmıycam cocuk istiyoruz bunun baska bi çözümü yok mu ya baska nasıl düzene girer ki bu adet.hamiş olma sansıda az oluyo böle düzensiz oldugu için biz daha 1 ay denedk yeni basladık yani.Allahım herkese gönlüne göre verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…