Ben Neden Adet Olamiyorum:(((bitkisel çaylarin Etkisini Gören Oldumu???

• Konu Sahibi Konu Sahibi GÖZYAŞI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GÖZYAŞI

Ziyaretçi
Arkadaşlar Merhaba.benim Adetlerim çok Düzensiz Yaklaşik 3 Yildir Böyle 3-4 Ay Olmadiğimi Biliyorum.bu Yüzden çok Doktora Gittim.birşey Yok Deyip Strese Bağliyorlar(ne Stresmiş Anlamadim).artik Ultrasondan Testlerden Biktim Verilen Ilaçlarida Içmeyi Biraktim.ilk Zamanlar Farlutalle Oluyordum 1-2haftalik Gecikmeler Oluyordu.bu Süreç Uzadiğinda Cyclo-progynova Diye Bir Ilaç Kullandim.ilaci Kullandiğim Zaman Düzenli Oluyorum Fakat Birakinca Yine Olamiyorum.artik Adet Olmayi özlüyorum Ya.şimdide Bu Sitede Arkadaşlar Birkaç Bitkisel çaylardan Söz Etmişler Bende Gittim Aldim Içiyorum.civanperçemi Ve Aslan Pençesi.fakat Kullandiğimdan Beri Kasiklarimda Bi Ağri Var Acaba Onlarin Bi Etkisi Olabilirmi?ileride çocuğum Olmicak Die çok Korkuyorum.hiç Birşey Yok Diyorlar Peki Ben Neden Adet Olamiyorum.

Bİ FİKRİ OLAN YOK SANIRIMbenneyaptımki

güzelim yaşın kaç daha bak anladığım kadarıyla gerçekten çok stres yapıyorsun benimde düzensizdi bende ilaçlar kullandım ama benim birkaç gün geçiyor veya 1 ay geçiyordu ama ben şuan hamileyim sorun olmadı anlayacağın.ama kendine dikkat etmelisin özellikle ayağına iyi bakmalısın üşütmemen lazım ayrıca tıp ilerledi ve hemen hemen herkes çocuk sahibi oluyor bunları düşünüpte stres yapma ALLAH sanada bebek nasip eder işallah.bu kadar üzülme .herşeyi pozitif düşün belli bir süreden sonra düzene girer sabırlı olman lazım doktorlar birşey yok diyorsa bildiği birşey vardır bunu asla unutma tamam güzelim

benim de çok düzensiz ve miktarı azaldı diye geçen yıl doktora gtimştim.ultrasonda ve tahlillerde bşy çıkmadığı için stresten ded bana da doktor.ama ben başka doktora gitmedim.aslında tek doktorla kalmamamk gerekiyormuş.
sen gitmişsin sanırım birden fazla doktora.
ama ben tekrar dicem başka bi doktora.
ben de diyorum hakkaten ne stresmiş bu diye...:1no2:

ayni sorunu son 4 aydir bende yasiyorum benim gittigim dr de stresten deyip gonderdi asdet duzenzizligi aslinda ihmale gelmez dogum kont hapi ile duzene koyabilirsin ama dr tavsiyesinde ben cocuk istedigim icin bana vermedi ben ce baska bir dr ye git ve nasil duzene koyarim diye onada birdanis saglikli gunlera.s.

bende aynı sorunu yaşadım ve bu konu biraz hassas bende senin gibi ilk başta stres diye doktorlar tarafından verilen farklı ilaçlar kullandım ama şuan regle dönemine 20 gün kala 10 gün Lunteyl diye bir ilaç kullanıyorum ve tam günümde hasta oluyorum ama benim bu geçikmelerim düzensizliğim bir hastalık yüzünden ve 10 kadından 1 tanesinde görülen bir hastalık ve çocuğum olmuyor ama bu hastalığı olan herkesin cocuğu olmayacak diye bir şart yok hormon testlerin yapılmıştır sanırım ve CA125 testi ben bu testlerle sonuca ulaştım endometrıozis denilen bir rahatsızlık benim farklı bir rahatsızlığımla birleşince kısırlık oluşumu kaçınılmaz olmuş ve çok iyi araştır ve ihmaletme derim evlenmeden önce yazları 3-4 ay hiç olmazdım çok hoşuma giderdi denize aralıksız giriyorum diye ama nerden bilirdim başıma böyle bir iş açacağını ??

adet düzensizliği ihmale gelmez canım dr.lar genellikle bekar olunca bu işin üzerinde pek durmuyorlar ilerde çok fazla sıkıntı çekmemek için şimdiden önlemini almalısın öyle ilaçlardan sıkıldım falan filan da olmaz tedavin için gereken herşeyi yap

canm benim ya çok saol bilgilendirdiğin için çok geçmiş olsun sanada biran önce inş sağlığına kavuşursun.bu hastalığın belirtileri neler peki netten biraz araştırdım olabilir gibi.korkuyorum.ama diyorum ya çok doktor gezdim.ünv.okuduğum şehirde bile gitmediğim doktor kalmadı hiç biri başka test yapmadı bana hep öğrencisin sen stres yapma fln dedi anlamıyorum.bide bende böbrek taşı vardı arasıra sancılarım oluyodu ve ben hep adet olamıyorum die jinekoloğa gitmiştim.üroloğa gidince anlaşıldı şuan sistitle uğraşmaktayım bu taştan dolayı.acaba bunların bi etkisimi diyorum bazen.idrar yolu enfeksiyonu mu acaba.offffffffff çok sıkıntı veriyor bu bana

canım geçmiş olsun.
kendi adıma iyice korkmaya bşladım şimdi.

sağol canım ...
pelvit karın ağrıların olur apandise benzeyen kasıklarında göbeğinde bel ağrıların olur sık idrara çıkma idrarda kanama ve yanma makata vuran bir ağrı ve ulturasonografi de rahimin arka kısmında bir sıvı tesbitedilir birde erken evrelerde tesbiti daha zormuş 4 evreden oluşan bir hastalık bir zar tabakasının oluşması ile oluyor ve bu kanın içeri akmasına neden oluyor
inşallah sadece strese bağlıdır ve bir an önce geçer canım çok geçmiş olsun ama doktorla bunu da bir konuş istersen

ya bu kadar üzülmeyin benim kız kadesim 9 ay on ay olmazdı su anda ücüncüye hamile bende 28 gün oldugu zaman adet görürdüm bebek icin on yıl bekledim olmadı yani bir yandan sizinki daha iyi komsumda 6 7 ay olmadıgı olurdu her 5 yılda bir bebegi oldu yani bu kadar kafaya takmayın bence

bende ihmal etme derim canim önemli bir konu simdiden bak caresine ilerde pisman olmayasin allah yardimcin olsun

canım foruma yeni girebiliyorum.senin bahsettiklerini bizzat yaşadım halada yaşıyorum fakat bende böbrek taşı vardı bunların araştırılması esnasında anlaşıldı.ve idrar yolumda tıkanmıştı bu yüzden şimdi açıldı ve hala yanma var.birde o esnada mesane tarafımda küçük farklı bi parçaya rastlandı.patolojik inceleme sonucu bişey çıkmadı.ama hala adet olmadım çaya başlamıştım bi etkisi yok.yine ilaçla olucam sanırım.ama kullanmıcam ilaç inat yaptım yeter artık bu ilaçların stresinden bıktım.inatla bitkisellere devam edicem o ilaçlarda bu otlardan yapılmıyormu sanki.bakalım nezamn olucam.offfff

gözyaşı merhaba canım.eğer sorunun olsaydı doktor anlardı sanırım.
bitki çaylarıyla adeti düzene giren arkadaşlar var.senin hormon değerlerine bakıldımı acaba.ayrıca benim adetelerim çok düzenli ama yumurta yok nasıl oluyo anlamıyorum.senin böyle şeyleri kafana takman için erken
ben yeniyim bilmiyorum.burada bitki adı verebiliyormuyuz.

saol canım ama işte korkum evlenince çocuğum olmazssa diye.ozamn doktorlar muayne ediyor ve farklı şeyler çıkabiliyor.şimdi doktora gittiğimde sadece test istiyolar ona göre değerlendiriyorlar.evet hormon tahlili fln hepsi yapıldı bikaç sefer hepsi normal.bende bu forumda okumuştum civanperçemi ve aslanpeçesi die 2 bitkiyi karıştırıp çay yapıp içiyorum.adet günüm geçti ama bakalım devam edicem yinede.

canım birde hayıt deneyebilirsin.ben suyunu kullanıyorum tohumu veya çayı da var.dedimya benim hiç adet sorunum yoktu ama çocuk olmuyo.korkma arkadaşlar yazmışya çocuk oluyo.yanlız biran evvel evlen sonra benim gibi uğraşırsın.ben 2 sene önce evlendim.ve 40 a girdim ama 39 dan yukarı çıkmayı düşünmüyorum.yaşımı burada sabitleyeceğim:))

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:merhaba arkadaşlar ben 2 çocuk annesiyim
ilk kızımdaan sonra 1 sene adet görmedim sonra 1 kez adet gördüm ve 2 ye hamile kaldım oğlumda doğduktan sonra 7 ay adet olmadım bidaha hamile kalmaktan korktuğum için dk gittim spiral taktırmak için yaram olduğunu ve adet görmem gerektiğini söledi bana farlutal verdi içtim ilaç bitince hemen adet oldum yaramı dondurttum sonra bidaha içtim ilaç bitmeden adet oldum şimdi günümden 15 gün geçti 3 . adetimi görmedim ilaç içtiğim halde çok sıkıntıdayım neden adet olamıyorum stresten bi hal oldum test te yaptım bişi yok ama deli oluyorum bi bilgisi olan varsa nolur bana yardımcı olsun
:çok üzgünüm:

canım bence sen bi doktora görün farlutal içtikten sonra olman gerekir aslında bende sadece ilaçla olabiliyorum benimde günüm geçti ama içmiyorum ilaç bakalım olucammı.stres yapma düşündükçede olmuyorsun kafana takmaman lazım ama olmuyo işte ben adet olmayı özlüyorum düzenli olanları kıskanıyorum artık yavtatlicadiarzu

yok çaylada olmuyor:sm_confusedfff bgn farlutal kullanmaya başladım yine 2.aya giricem neredeyse çok gecikti.etrafımdakileri istemeden kırmaya başladım strestensenağlamaadet olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…