• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yaptim!!...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim gördüğüm, yazdıklarını çocuklu kadınların en az %80 i yaşıyor. Keşke böyle olmasa. Ben şöyle düşünüyorum, karşındaki defalarca uyarmana rağmen istemediğin veya hoşlanmadığın şekilde davranıyorsa sen de onun hoşlanmayacağı şekilde davranıp zorla empati yaptırmalısın.

Bence siz kendi dıygularınızla çocuğu. Duygularını karıştırmışsınız. Siz babasız büyüdüğünüz için eşinizin kızıyla olan ilişkisi de size benzeyecek diye sürekli daha fazlasını istiyorsunuz ve anladığım kadarıyla çocukla igilenmiyorsun ıynamıyorsun diye çocuğun yanında dillendirmişsiniz. Çocuk da babasına karşı önyargı eşinizde de sizin aöylediklerinize karşı sağırlık başgöstermiş
Son dönemde biz annelerin en sık yaptığı hata bu. Biz kusursuz anneyiz ama babalar hep hatalı. Kızınızı babaaıyla ilikisinde srbest bırakın. Çocukların her insana karşı geliştirdikleri refleksleri vardır. Siz kendi anneliğinize odaklanın. O kız çocuğu gider babasına cilve yapar ağlar güler kucağına oturur halleder. Ama siz hep ikisinin arasındasınız. İlla bir şey yapmak istiyorsanız kıınızı babasına doğru itin bence. Evet baban oyun oynamayı bilmiyor ama bizi gezdiriyor. Sana ihtiyaçlarını alıyor. Gbi cümlelerle ilişkiye olumlu katkıda bulunun.
Erkekler sürekli eleştirildiğinden elini taşın altına koymak yerine annelerine atıyorlar bu defa tüm babalık görevlerini de.

okadar kizgininki suan ben yatak odaaindayim o salonda gidip kobusam mi diyorum icimden... hatta suan icimde olanlari kusup bizi birak kendi halimize kendi hayatimizi kizimla kurayim mi desem!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizginlikta sonuna kadar haklisiniz.Eğer rahatlayacaksaniz son bir kez konuşun derim.Belkide kaybetme korkusu olmadığından bu şekilde davranıyordur.Allah yardımcınız olsun.

Cani istediginde es roluna girmek, yada baba roluna girmek onu halen iyi bir baba yada iyi bir es kilmiyor.
Eger kizi onu sevmeyip yanina bile gelmesini tahamül edemiyorsa, gerçekten ortada çok yalnis giden seyler vardir.

Kizin bu sekilde ciddi zarar görür gelisiminde. Baba hasreti çektin, anliyorum seni fakat (kaba konuscam) o adam spermini verdi diye,
otamatikmen baba olmuyor canim.

Iyi düsün derim. O senden evi temizlemeni, kiza bakmani, onun istedigi zaman cinsellige yanit vermeni,.. (liste uzar gider) hepsini bekliyor,
fakat sen onun sadece sorumlu biri olmasini istiyorsun ve onu bile yapamiyor. Burda sence bir yalnislik yokmu? Yani gidip chattan kadinlar ile konusuyor! Bunun dahasi varmi? Sen aynisini yapsaydin esin seni oruspu olarak ilan edip kapidisi ederdi.

az once yanina gittim..dedim: bugun sana yazdiklarimin bi onemi yokmu.venim bogazima kadar geldi.kizina bi bak bana bak bir..bu sartlarda nereye kadar.bana dedigi sen bir psikopatsin.bende dedim senin baban bile saba psikopat diyor.sensin..bana diyor japa ceneni defil git.aptasin sen.ailesi bana cok cektirdi buda hep arkamda durdu.ven hep ailrsi ile iyi olsun diye bisey anlatmadim kendisi gordu.cevabini verdi.kayinvalidem bizim nikahimizda baskasinin dugunundeydi.kizi bizi hep kiskandi cocugu aldirmasi icin esime hep laf soyledi.bunlari bana anlatan ise esim avlasiyla konusulanlari.simdi bana ne diyor biliyormusun!! Herkesi kendinden kacirdin bi uvey annemi bile idare edemedin..sen psikopatsin herkes biliyor bunu senden kaciyor.bende dedim senin annen senden damadini bile cok seviyor diye..bitsin dedim.umrumda degilsin falan dedi.sen benden sevgi beklemeye hakkin yok dedim gayatimda senin kadar aptal birini gormedim dedi...bende dedim tuh keske evlenmeseymissin..umrumda degilsin bosanalim sende kurtul bende..bana diyor senin benim varligimdan mutlu olman lagzim hep sikayet ediyorsun benden..haha.

Bence siz kendi dıygularınızla çocuğu. Duygularını karıştırmışsınız. Siz babasız büyüdüğünüz için eşinizin kızıyla olan ilişkisi de size benzeyecek diye sürekli daha fazlasını istiyorsunuz ve anladığım kadarıyla çocukla igilenmiyorsun ıynamıyorsun diye çocuğun yanında dillendirmişsiniz. Çocuk da babasına karşı önyargı eşinizde de sizin aöylediklerinize karşı sağırlık başgöstermiş
Son dönemde biz annelerin en sık yaptığı hata bu. Biz kusursuz anneyiz ama babalar hep hatalı. Kızınızı babaaıyla ilikisinde srbest bırakın. Çocukların her insana karşı geliştirdikleri refleksleri vardır. Siz kendi anneliğinize odaklanın. O kız çocuğu gider babasına cilve yapar ağlar güler kucağına oturur halleder. Ama siz hep ikisinin arasındasınız. İlla bir şey yapmak istiyorsanız kıınızı babasına doğru itin bence. Evet baban oyun oynamayı bilmiyor ama bizi gezdiriyor. Sana ihtiyaçlarını alıyor. Gbi cümlelerle ilişkiye olumlu katkıda bulunun.
Erkekler sürekli eleştirildiğinden elini taşın altına koymak yerine annelerine atıyorlar bu defa tüm babalık görevlerini de.

Iyle degil iste.cocuga 2yasinda daha herseyi anlamasini bekliyor kiziyor.hic oynamiyor disariya cikarmiyor.ha bire oyun oynuyor ve cocugun hatalarina kiziyor.bisey dedigimde git sen calis ben cocukla ilgilenirim diyor.ben dugulari karsitirmadim.kizimin tavirlarindan anliyorym.babasindan hep cekiniyor.kaciyor gitmek istemiyor.gittiginde ise babasi onubla ilgilenmiyor cekil kizim diyor cunku o sirada ya cgatta ya oyunda.o telefonu birakipta iste geldim.kizimi gormedim sabahtan veri bir saril kiz gelmisken op sorularina cevap ver halin yoksa bile..o zman vaba olmicaktin veremiyorsan.coxugun varsa yoksa ben ben ben.en son cocugu alip bi kere cikarmadi.hafta sonlari biginde kalk kizina kahvalti yaptir.al cikar.veni dusun vi kerwde kizinla bas basa kal..yok sikilinca uyut cocugu.ben goruyorym bunlari.cocgu herseye bahane ediyor. Onunla cik fazla zman gecirmek istemiyor

ben bu saatten sonra onla ayni yataga bile girmem.turkiyeden geldim.ailesi hor gordu yalmadigi kalmadi.inun icinde ben sucluyum..artik ona tahammulum kalmadi.daha bi kac gun once seni seciyorum ozur dilerim drdi.aynilarini yapti.ven ina her benimle konustugunda cevap verip affettim.hic drfol git dinlemiyorum seni demedim.

az once kendisine dddimseb bekar olmak isityorsun.kafana gore drvam etmek istiyorsun.kendi hayatini kur birdaha biz olmicaz.bana diyor senin gibi pisikopat biriyle buyuyecegine annesiz buyusun..sen gider baskalariyla yatar kalkarsin lafa vak ya

Çok üzüldüm durumunuza. Aslinda keşke hic yuzgoz olmasaymissiniz ya da daha sakin bir zamanda konussaymisiniz. Bakin maalesef erkeklerin geneli böyle benim Esim de sizin Eşiniz gibi ben de çok tartistim zamanında. Üstelik ikinci çocuk tamamen eşimin istemesiyle oldu ve bana hamilelihimde söz verdi büyükle vakit gecircem alip cikaricam seni yormuycam vs vs...

Ama bir doğum yaptim ooo o adam gitti temizlik yaparken bile küçük bebeğimi ağlata ağlata yaptim o ne yapti oyun oynadi. Büyük kavgalar ettim ama olmadi değişmedi. Ben ne yaptim malzeme bu daha fazla sini bekleme dedim ve hic bir beklentiye girmedim. Bu boşanma sebebi değil. Disari cikiyoruz geziyoruz tozuyoruz o kadar onun görevi orda bitiyor.
Diyeceğim o ki kendinizi yipratmayin. Dua edin bol bol. Bir de ailesi size karesi dolduruyor mu acaba. Esinizi yalniz birakmayin ailesiyle. Araniz kotu olsabile gidilecekse beraber gidin

Son düzenleme:
ben onsuz bir hicmisim!!!

Şuan sizin orada yalniz olmanizdan cesaret aliyor. Maalesef erkekler tartisma konuşma potansiyeline sahip değil. Hemen kirici olurlar. Onların dogasi boyle.

onsuz bir bok degilmisim laflara bak.kendisi beni buraya getirdi.kolaymismis herseye yeniden vaslamak allah belasini versin..boyle saygisiz adam gormedim.cok iyi viliyorum ve bunun olmasini hic istemem ama bu kadar agresif vir insanki coxuga da cok kiziyor.bu kadar soyleme ablat once dedigimdede.gerizekali iste diyor.profisor gibi olmaliymia iki yasinda.kizimin tarin virgun onun tavirlarina dayanacagini sanmiyorym ceker gider..

Çok üzüldüm durumunuza. Aslinda keşke hic yuzgoz olmasaymissiniz ya da daha sakin bir zamanda konussaymisiniz. Bakin maalesef erkeklerin geneli böyle benim Esim de sizin Eşiniz gibi ben de çok tartistim zamanında. Üstelik ikinci çocuk tamamen eşimin istemesiyle oldu ve bana hamilelihimde söz verdi büyükle vakit gecircem alip cikaricam seni yormuycam vs vs...

Ama bir doğum yaptim ooo o adam gitti temizlik yaparken bile küçük bebeğimi ağlata ağlata yaptim o ne yapti oyun oynadi. Büyük kavgalar ettim ama olmadi değişmedi. Ben ne yaptim malzeme bu daha fazla sini bekleme dedim ve hic bir beklentiye girmedim. Bu boşanma sebebi değil. Disari cikiyoruz geziyoruz tozuyoruz o kadar onun görevi orda bitiyor.
Diyeceğim o ki kendinizi yipratmayin. Dua edin bol bol. Bir de ailesi size karesi dolduruyor mu acaba. Esinizi yalniz birakmayin ailesiyle. Araniz kotu olsabile gidilecekse beraber gidin[/QUOTE tok ailesiyle küs suan.jendi tercihi o karar verdi buna...bilmiyorum.yavanci bir ulkeye gelipte aimesinin herseyini cek yapayalniz kal.duymadigim laf jalmadi meslegimden babama abneme kadar herseyime kadar.vana diyir senin burda arkafasin bile yok..benim sucum mu beni kimse ustemiyormus..ben cok denedim virileriyle ama burda benden ckk farjlilar iki gun aonra en kucum anlattigim seyi bile yaymislar.benim sucummu.veni yabanci bir ulkeye getir ve arkadasim dostum olmadigi icin sucla...allaha biraktim ven bu insani..allah ona oyle bir ders versin ki banada kizinada muhtac kalsin.aklinada bu laflari gelsin...

insan birazcim vicdan olacak insanlim olacaj

Su an çok sinirlisiniz biraz sakinlesin. Size .uhtac bir çocuğunuz var. Bu ruh haliniz bir sure sonra ona da yansir. Bir süre konusmayin. Yatak falan da ayirmayin araya daha fazla soğukluk girmesin. Ben de ailemden uzaktayim kimsem yok konu komsu kapida pencerede karsilasirsak konusuruz o kadar.
Hatta sizin kimseyle iletişiminin izin olmaması bile güzel neden biliyor musunuz size kötülük yapan insanların uzak olması daha iyi buna sevinin.
Allah hayirlisini versin. Esinize de vicdan

Su an çok sinirlisiniz biraz sakinlesin. Size .uhtac bir çocuğunuz var. Bu ruh haliniz bir sure sonra ona da yansir. Bir süre konusmayin. Yatak falan da ayirmayin araya daha fazla soğukluk girmesin. Ben de ailemden uzaktayim kimsem yok konu komsu kapida pencerede karsilasirsak konusuruz o kadar.
Hatta sizin kimseyle iletişiminin izin olmaması bile güzel neden biliyor musunuz size kötülük yapan insanların uzak olması daha iyi buna sevinin.
Allah hayirlisini versin. Esinize de vicdan

Bana dediklerini yediremem yatagimida ayirdim. Daha ne soguklugu girsin..cocugumu alip gidicem..son kez sordum ona yarin kararini ver benimle anlasarak kararlarima saugi duyarakmi ayrilacaksin yoksa ben kendim kurallarimi uygulicam dedim bana ne yaparsan uap dedi.biletimi alip trye gitcem telefonida kaaptcam.beni surekli asagiliyor...

Ayriliyoruz

Back