- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okadar kizgininki suan ben yatak odaaindayim o salonda gidip kobusam mi diyorum icimden... hatta suan icimde olanlari kusup bizi birak kendi halimize kendi hayatimizi kizimla kurayim mi desem!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cani istediginde es roluna girmek, yada baba roluna girmek onu halen iyi bir baba yada iyi bir es kilmiyor.
Eger kizi onu sevmeyip yanina bile gelmesini tahamül edemiyorsa, gerçekten ortada çok yalnis giden seyler vardir.
Kizin bu sekilde ciddi zarar görür gelisiminde. Baba hasreti çektin, anliyorum seni fakat (kaba konuscam) o adam spermini verdi diye,
otamatikmen baba olmuyor canim.
Iyi düsün derim. O senden evi temizlemeni, kiza bakmani, onun istedigi zaman cinsellige yanit vermeni,.. (liste uzar gider) hepsini bekliyor,
fakat sen onun sadece sorumlu biri olmasini istiyorsun ve onu bile yapamiyor. Burda sence bir yalnislik yokmu? Yani gidip chattan kadinlar ile konusuyor! Bunun dahasi varmi? Sen aynisini yapsaydin esin seni oruspu olarak ilan edip kapidisi ederdi.
Bence siz kendi dıygularınızla çocuğu. Duygularını karıştırmışsınız. Siz babasız büyüdüğünüz için eşinizin kızıyla olan ilişkisi de size benzeyecek diye sürekli daha fazlasını istiyorsunuz ve anladığım kadarıyla çocukla igilenmiyorsun ıynamıyorsun diye çocuğun yanında dillendirmişsiniz. Çocuk da babasına karşı önyargı eşinizde de sizin aöylediklerinize karşı sağırlık başgöstermiş
Son dönemde biz annelerin en sık yaptığı hata bu. Biz kusursuz anneyiz ama babalar hep hatalı. Kızınızı babaaıyla ilikisinde srbest bırakın. Çocukların her insana karşı geliştirdikleri refleksleri vardır. Siz kendi anneliğinize odaklanın. O kız çocuğu gider babasına cilve yapar ağlar güler kucağına oturur halleder. Ama siz hep ikisinin arasındasınız. İlla bir şey yapmak istiyorsanız kıınızı babasına doğru itin bence. Evet baban oyun oynamayı bilmiyor ama bizi gezdiriyor. Sana ihtiyaçlarını alıyor. Gbi cümlelerle ilişkiye olumlu katkıda bulunun.
Erkekler sürekli eleştirildiğinden elini taşın altına koymak yerine annelerine atıyorlar bu defa tüm babalık görevlerini de.
Çok üzüldüm durumunuza. Aslinda keşke hic yuzgoz olmasaymissiniz ya da daha sakin bir zamanda konussaymisiniz. Bakin maalesef erkeklerin geneli böyle benim Esim de sizin Eşiniz gibi ben de çok tartistim zamanında. Üstelik ikinci çocuk tamamen eşimin istemesiyle oldu ve bana hamilelihimde söz verdi büyükle vakit gecircem alip cikaricam seni yormuycam vs vs...
Ama bir doğum yaptim ooo o adam gitti temizlik yaparken bile küçük bebeğimi ağlata ağlata yaptim o ne yapti oyun oynadi. Büyük kavgalar ettim ama olmadi değişmedi. Ben ne yaptim malzeme bu daha fazla sini bekleme dedim ve hic bir beklentiye girmedim. Bu boşanma sebebi değil. Disari cikiyoruz geziyoruz tozuyoruz o kadar onun görevi orda bitiyor.
Diyeceğim o ki kendinizi yipratmayin. Dua edin bol bol. Bir de ailesi size karesi dolduruyor mu acaba. Esinizi yalniz birakmayin ailesiyle. Araniz kotu olsabile gidilecekse beraber gidin[/QUOTE tok ailesiyle küs suan.jendi tercihi o karar verdi buna...bilmiyorum.yavanci bir ulkeye gelipte aimesinin herseyini cek yapayalniz kal.duymadigim laf jalmadi meslegimden babama abneme kadar herseyime kadar.vana diyir senin burda arkafasin bile yok..benim sucum mu beni kimse ustemiyormus..ben cok denedim virileriyle ama burda benden ckk farjlilar iki gun aonra en kucum anlattigim seyi bile yaymislar.benim sucummu.veni yabanci bir ulkeye getir ve arkadasim dostum olmadigi icin sucla...allaha biraktim ven bu insani..allah ona oyle bir ders versin ki banada kizinada muhtac kalsin.aklinada bu laflari gelsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Su an çok sinirlisiniz biraz sakinlesin. Size .uhtac bir çocuğunuz var. Bu ruh haliniz bir sure sonra ona da yansir. Bir süre konusmayin. Yatak falan da ayirmayin araya daha fazla soğukluk girmesin. Ben de ailemden uzaktayim kimsem yok konu komsu kapida pencerede karsilasirsak konusuruz o kadar.
Hatta sizin kimseyle iletişiminin izin olmaması bile güzel neden biliyor musunuz size kötülük yapan insanların uzak olması daha iyi buna sevinin.
Allah hayirlisini versin. Esinize de vicdan