- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
slm hanimlar. ben esimle cok severek evlendim..esim iyi bir insan evden ise,isten eve.Cok sorunlu zamanlar gecirdik cesit cesit kavgalar ettik..Esim kizim dogmadan once baba olmaya hazirim demisti..ama kizim dogunca hatalarima susan beni sevdigini birakmayacagini söyleyip ikna etmeye,sevgisini gostermeye calisan adam gitti.( bu arada ben yurtdisina gelin geldim) Sanirim artik cocuk var, hic birsey yapamaz buranin sartlari cocugu ona vermez oda yanimda kalir dusumcesiylemi ne uzulsede kirilsada umursamaya basladi.biz evlendigimizden beri bir oyun bagimliligi vardi..ailem yanimda yoktu hic kimse.Bebegime tek basima bakmayi ogrendim..Esim bi tek severdi..gece cocuk deli gibi aglasa kalkip benim almami beklerdi...Bu beni hep kirmistir.. kizim buyudu,biz duzeldik.ama o eve gelir gelmez oyun oynuyor telefondan.Gecenlerde mektup yazdim anlattim sevgisini hissetmedigimi tum olanlardan yoruldugumu cocuguyla yeterince ilgilennmedigini yazdim.agladi haklisin dedi.artik sizinle ilgilenicem oyun chat ine girmicem dedi.girmedi.ama bisey drgismedi surekli oyun oynuyor.kizima bakip uzuluoyrum.kizimin benden baskasi yok gibi..Bugun esime yazdim: boyle olmayacagini, bunu hakketmedigimi.kendi dunyanda bize yer olmadigini benim bundan yoruldugumu onu sevip sevmedigimi biledigimi artik.kadinlik annelik insanlik nedir unuttugumu yazdim..beni üzdugu icin uzuldugunu yazmisti sabah bu msjlardan once sonra hic yazmadi,, konusmadida ne oluyor diye senden kizimdan bisey drgerli degil demesini beklerdim.bana sarilma bir daha yazdim!!! cunku her sarilman benim icin birseyler duzeldi anlamina geliyor ama drgismiyor yazdim.agir yazdim..ama genede bekledim gelsin konussun benimle derdin ne drsin ne ustiyorsun bana zaman ver gibi biseyler belkide. Şuan salonda oturup tv izliyor gayettte normal.. ben nerde hata yaptim..acaba beni sevmiyor mu..neden kiziyla daha fazla ilgilenmiyor.cocuk onu kovuyor git diyor.uyaninca anneme gidicem diyor..bu beni kahrediyor 2.5 yasinda bende babasiz buyudum.napicami bilmiyorum!! suan agliyorum! bu arada girdigi oyun chatin daki bi kac kadini engelemis bunuda anlamadim.ben gormim diye galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.