• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yaptim!!...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
slm hanimlar. ben esimle cok severek evlendim..esim iyi bir insan evden ise,isten eve.Cok sorunlu zamanlar gecirdik cesit cesit kavgalar ettik..Esim kizim dogmadan once baba olmaya hazirim demisti..ama kizim dogunca hatalarima susan beni sevdigini birakmayacagini söyleyip ikna etmeye,sevgisini gostermeye calisan adam gitti.( bu arada ben yurtdisina gelin geldim) Sanirim artik cocuk var, hic birsey yapamaz buranin sartlari cocugu ona vermez oda yanimda kalir dusumcesiylemi ne uzulsede kirilsada umursamaya basladi.biz evlendigimizden beri bir oyun bagimliligi vardi..ailem yanimda yoktu hic kimse.Bebegime tek basima bakmayi ogrendim..Esim bi tek severdi..gece cocuk deli gibi aglasa kalkip benim almami beklerdi...Bu beni hep kirmistir.. kizim buyudu,biz duzeldik.ama o eve gelir gelmez oyun oynuyor telefondan.Gecenlerde mektup yazdim anlattim sevgisini hissetmedigimi tum olanlardan yoruldugumu cocuguyla yeterince ilgilennmedigini yazdim.agladi haklisin dedi.artik sizinle ilgilenicem oyun chat ine girmicem dedi.girmedi.ama bisey drgismedi surekli oyun oynuyor.kizima bakip uzuluoyrum.kizimin benden baskasi yok gibi..Bugun esime yazdim: boyle olmayacagini, bunu hakketmedigimi.kendi dunyanda bize yer olmadigini benim bundan yoruldugumu onu sevip sevmedigimi biledigimi artik.kadinlik annelik insanlik nedir unuttugumu yazdim..beni üzdugu icin uzuldugunu yazmisti sabah bu msjlardan once sonra hic yazmadi,, konusmadida ne oluyor diye senden kizimdan bisey drgerli degil demesini beklerdim.bana sarilma bir daha yazdim!!! cunku her sarilman benim icin birseyler duzeldi anlamina geliyor ama drgismiyor yazdim.agir yazdim..ama genede bekledim gelsin konussun benimle derdin ne drsin ne ustiyorsun bana zaman ver gibi biseyler belkide. Şuan salonda oturup tv izliyor gayettte normal.. ben nerde hata yaptim..acaba beni sevmiyor mu..neden kiziyla daha fazla ilgilenmiyor.cocuk onu kovuyor git diyor.uyaninca anneme gidicem diyor..bu beni kahrediyor 2.5 yasinda bende babasiz buyudum.napicami bilmiyorum!! suan agliyorum! bu arada girdigi oyun chatin daki bi kac kadini engelemis bunuda anlamadim.ben gormim diye galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadasin akraban falan var mi yasadigin ulkede?

arkadas edindim ama hep iki yuzku cikarxi dedikoducu cikti.herkes burda isine gleene iyi..akrabamda yik kimsemde yok

Cocugunuzla hic mi ilgilenmiyor ki cocuk babasini kovuyor?
İlgilenmeyi mi bilmiyor acaba?
Oyuna bagimliligi var galiba.
Ama yine de sizi sevmese mektubunuza duygulanip aglamaz.
Hani cocuga ogretir gibi ogretseniz, onu da oyunlariniza araniza alsaniz..
Denediniz mi?

Ayni durumdayiz, o yuzden sordum. ben de zaman zaman ayni seyleri hissediyorum, yalnizliktan dolayi esime odaklaniyorum cok fazla mesela o da evde hic durmaz ve ben de cok disari cikan biri degilim. Zaman zaman kavga ediyoruz bu yuzden. Belki senin esinde oyun oynayarak stresini atiyor oyle bir hobi gelistirmis kendine. Sen de yalniz oldugun icin onun ilgi gostermedigini dusunuyorsun. Sunu kabul edelim evlendikten sonra flort hayati gibi olmuyor maalesef, belki bizim de etrafimizda bizi oyalicak dostlar akrabalar olsa bu kadar kafayi takmicaz:)

Cocugunuzla hic mi ilgilenmiyor ki cocuk babasini kovuyor?
İlgilenmeyi mi bilmiyor acaba?
Oyuna bagimliligi var galiba.
Ama yine de sizi sevmese mektubunuza duygulanip aglamaz.
Hani cocuga ogretir gibi ogretseniz, onu da oyunlariniza araniza alsaniz..
Denediniz mi?

cok yorucu isi yok.bebekken bi yasina gelene kadar bi tek kucagina alip srvdi hic onun icin uyanmadi..acisini anlamadi.suan 2.5 yasinda..eve gelir ve telefobu eline alir hemen.oyuna baslar. krndine zman ayirir.kizim uyurken iyi grceler der oper.hafta sonu bizden sonra uyanir.elinde telefon takilir..alip cocugu cikayim esim de biraz islerine baksin yok..yoksada her hafta sonu beraber alis verise bi yerlere gideriz.ama sorumluluk hep bendedir.en son ne mzan inla oynadi bilmiyorum.esime cok kizginim.oyun oynarken bize katilmaz.o ayri bir bireydir bizden baska seyler yapar.

Ayni durumdayiz, o yuzden sordum. ben de zaman zaman ayni seyleri hissediyorum, yalnizliktan dolayi esime odaklaniyorum cok fazla mesela o da evde hic durmaz ve ben de cok disari cikan biri degilim. Zaman zaman kavga ediyoruz bu yuzden. Belki senin esinde oyun oynayarak stresini atiyor oyle bir hobi gelistirmis kendine. Sen de yalniz oldugun icin onun ilgi gostermedigini dusunuyorsun. Sunu kabul edelim evlendikten sonra flort hayati gibi olmuyor maalesef, belki bizim de etrafimizda bizi oyalicak dostlar akrabalar olsa bu kadar kafayi takmicaz:)

Ayni seyi bende dusunuyorum.onu galiba cok hayatimin ortasina koydum gibi. Adam resmen rahat karim asla aldatmaz veni birakmaz. Istesigim zaman birlikte olur iki canim cicimle hatalarimi telafi ederim modunda.bem kendimden gectim.kizimla ilgilensin istiyorum.ben babami hic gormedim.oda dyzgun bir baba olsun cocuguna ilgilensin.. hep hayran klamisimdir cocuguna duskun eve kosarak gelen erkeklere..bizim cocugumuz onum icin bana ait bisey sanki anlam veremiyorum.elbetteki seviyordur ama..bu zmanlar gecip gidecek kizim buyuyecek boyle guderse hic bir zman babasina gercek anlamda ilgu duymicak.suan bile oyle grldiginde zilin sesine kosar..sonra vabasi yalnis yaptigi herseye uyarmadan kizar.cocugum aldigi nefes ictigi su oldum.baba hep ikinci planda..biz cizgi film izlrken onu kovuyor.oyun oynarken kovuyor git diyor biz oyun oynuyorz.cocuk suan bile onun davranislarimdan hissediyir.cok kotuyum aglamak icin kendimi zor tutuyorum.allah onu nasil biliyorsa oyle yapsin

Esimin hep dedigi bisey var sen yoksan kiziml ben cok iyi anlasiyorum.falan yani ben olunca onu engellemiyorum ki.biz hic uc kisi olamadik.mhep ikili grup

Kadınları engellemişse sohbet ediyor olabilir siz yokken falan:26:
Çok üzüldüm eşinizin ilgisini çocuğu çekmeli en azından.
Siz hadi git babanla şunu oyna. Hadi babası birlikte parka gidin falan deseniz.
Çocuklar mucize gibidir.
Bence biraz birlikte zaman geçirseler oyundan çok daha keyifli olduğunu anlayacaktır..
Kafa yok bu erkek milletinden maalesef zorla anlatmaya çalışıyoruz..:ssz:

slm hanimlar. ben esimle cok severek evlendim..esim iyi bir insan evden ise,isten eve.Cok sorunlu zamanlar gecirdik cesit cesit kavgalar ettik..Esim kizim dogmadan once baba olmaya hazirim demisti..ama kizim dogunca hatalarima susan beni sevdigini birakmayacagini söyleyip ikna etmeye,sevgisini gostermeye calisan adam gitti.( bu arada ben yurtdisina gelin geldim) Sanirim artik cocuk var, hic birsey yapamaz buranin sartlari cocugu ona vermez oda yanimda kalir dusumcesiylemi ne uzulsede kirilsada umursamaya basladi.biz evlendigimizden beri bir oyun bagimliligi vardi..ailem yanimda yoktu hic kimse.Bebegime tek basima bakmayi ogrendim..Esim bi tek severdi..gece cocuk deli gibi aglasa kalkip benim almami beklerdi...Bu beni hep kirmistir.. kizim buyudu,biz duzeldik.ama o eve gelir gelmez oyun oynuyor telefondan.Gecenlerde mektup yazdim anlattim sevgisini hissetmedigimi tum olanlardan yoruldugumu cocuguyla yeterince ilgilennmedigini yazdim.agladi haklisin dedi.artik sizinle ilgilenicem oyun chat ine girmicem dedi.girmedi.ama bisey drgismedi surekli oyun oynuyor.kizima bakip uzuluoyrum.kizimin benden baskasi yok gibi..Bugun esime yazdim: boyle olmayacagini, bunu hakketmedigimi.kendi dunyanda bize yer olmadigini benim bundan yoruldugumu onu sevip sevmedigimi biledigimi artik.kadinlik annelik insanlik nedir unuttugumu yazdim..beni üzdugu icin uzuldugunu yazmisti sabah bu msjlardan once sonra hic yazmadi,, konusmadida ne oluyor diye senden kizimdan bisey drgerli degil demesini beklerdim.bana sarilma bir daha yazdim!!! cunku her sarilman benim icin birseyler duzeldi anlamina geliyor ama drgismiyor yazdim.agir yazdim..ama genede bekledim gelsin konussun benimle derdin ne drsin ne ustiyorsun bana zaman ver gibi biseyler belkide. Şuan salonda oturup tv izliyor gayettte normal.. ben nerde hata yaptim..acaba beni sevmiyor mu..neden kiziyla daha fazla ilgilenmiyor.cocuk onu kovuyor git diyor.uyaninca anneme gidicem diyor..bu beni kahrediyor 2.5 yasinda bende babasiz buyudum.napicami bilmiyorum!! suan agliyorum! bu arada girdigi oyun chatin daki bi kac kadini engelemis bunuda anlamadim.ben gormim diye galiba

Eğer kendinizi rahatça ifade edebildiyseniz ve karşılığı bu olduysa bir süre kendi haline bırakın ve çocuğunuzla güzelce kaliteli zaman geçirmeye çalışın.Yeni hobiler edinebilirsiniz.Ailenizden uzakta sizi ve cocuğunuzu bu şekilde yalnizlaştırması son derece yanlış bir davranış.Sizde bi süre kendi halinizde takılın.Belki empati kurabilir.

Kadınları engellemişse sohbet ediyor olabilir siz yokken falan:26:
Çok üzüldüm eşinizin ilgisini çocuğu çekmeli en azından.
Siz hadi git babanla şunu oyna. Hadi babası birlikte parka gidin falan deseniz.
Çocuklar mucize gibidir.
Bence biraz birlikte zaman geçirseler oyundan çok daha keyifli olduğunu anlayacaktır..
Kafa yok bu erkek milletinden maalesef zorla anlatmaya çalışıyoruz..:ssz:

Halada oyun oynuyor. Gidip bagirip kafasini kirasim var.. neden engelledin dedim..cevabini ver dedi.bende ben gormiyeyim diye dedim.iyi kendin biliyosun dedi.ben biraz kiskancimdir...bana kiskanclik manyagi dedi.maci vardi cikti gitti

Eğer kendinizi rahatça ifade edebildiyseniz ve karşılığı bu olduysa bir süre kendi haline bırakın ve çocuğunuzla güzelce kaliteli zaman geçirmeye çalışın.Yeni hobiler edinebilirsiniz.Ailenizden uzakta sizi ve cocuğunuzu bu şekilde yalnizlaştırması son derece yanlış bir davranış.Sizde bi süre kendi halinizde takılın.Belki empati kurabilir.

okadar kizgininki suan ben yatak odaaindayim o salonda gidip kobusam mi diyorum icimden... hatta suan icimde olanlari kusup bizi birak kendi halimize kendi hayatimizi kizimla kurayim mi desem!!!

bilmiyorum cikmazlardayim ayrilikxicin gecerli sebepler mi bunlar onuda bilmiyorum.ama onun davranislari boyle surerse bu evlilik devam etmez onuda biliyorum...hiseediyorum.cunku kaldiramiyorum..yabanci bir ulkede olmak yetiyor bile bana.artik hic kimseye guvenmiyorum.hayatimi harcamak omrumu tuketmek te istemiyorum.evlilige karsi acatip korkularim olustu

bilmiyorum cikmazlardayim ayrilikxicin gecerli sebepler mi bunlar onuda bilmiyorum.ama onun davranislari boyle surerse bu evlilik devam etmez onuda biliyorum...hiseediyorum.cunku kaldiramiyorum..yabanci bir ulkede olmak yetiyor bile bana.artik hic kimseye guvenmiyorum.hayatimi harcamak omrumu tuketmek te istemiyorum.evlilige karsi acatip korkularim olustu

ne cektıgını senın kadar anlayamayız bızler ama ben bastan sona okudum ve cok uzuldum..bosanmak da care degıl bence..en azından kızını dusun ...suandan daha beter olabılır..bence sende bıraz ona yokms gbı davran kızınla ıkınız aynı evde farklı bı dunya olusturun..ılla kı bı gun dank edecektır..o zaman donup en azndan kızına baktıgında ben ne etmısım dıye kafasını duvarlara vurur..kızının ona uzak ve yabancı gıbı olması ona ilerleyen zamanlarda en buyuk ceza olacak..allah yardımcın olsun cok fena bi durum dualarım sennle

ne cektıgını senın kadar anlayamayız bızler ama ben bastan sona okudum ve cok uzuldum..bosanmak da care degıl bence..en azından kızını dusun ...suandan daha beter olabılır..bence sende bıraz ona yokms gbı davran kızınla ıkınız aynı evde farklı bı dunya olusturun..ılla kı bı gun dank edecektır..o zaman donup en azndan kızına baktıgında ben ne etmısım dıye kafasını duvarlara vurur..kızının ona uzak ve yabancı gıbı olması ona ilerleyen zamanlarda en buyuk ceza olacak..allah yardımcın olsun cok fena bi durum dualarım sennle

okadar uzgunum ki dualarim seninle demen bile beni duygulandirdi.bukadar srvgiye insanalra dostluklara bile...burda mofolup gidecegim.suam oturmus cipsimi acmis tv izleyip oyun oymuyor.

Bu ne yazikki yurtdisindaki erkekler için çok sikça görülen seydir.
Cogu erkek zaten Türkiyeden bir kiz ile evlenme nedenlerin Türkiyedeki kizlar güya daha namuslu,.. oldugu(ki bu tabiki o erkekler için geçerli degil).
Ondan dolayi eslerini onlarin özel isteklerine tatmin eden bir temizlikçi kadin olarak görüyorlar.
Cogu zaten sorumululuk nedir bilmiyorlar, yani öyle büyüyorlar zaten.

Konu sahibin söyledigi seyler tamamen dogru. Esi, konu sahibini "cepte" olarak görüyor ve sanki bekar evde yasiyormus gibi rahat rahat geziyor.
Ondan dolayi kizinada pek önem vermez. Adam bekar modunda, yani evlati, esi hiç önemsemez.

Konu sahibine bir tavsiyem, kaç git annenin yanina. Sen ayni tavirlari sergilemis olsaydin o adam seni 1 gün bile evde birakmaz, kapidisi ederdi. Kizin mutlu, sevgi dolu yuvayi hak ediyor. Yani baba figürü birinin varolmasi yetmiyor. O figürün sevgi, sefkat vermesi önemli. O'da yok olunca korkarim kizin çok sagliksiz bir sekilde büyüyecek. Ilerde erkekler ile iletisim daha kötü olur.

Cogu erkek zaten Türkiyeden bir kiz ile evlenme nedenlerin Türkiyedeki kizlar güya daha namuslu,.. oldugu(ki bu tabiki o erkekler için geçerli degil).
Ondan dolayi eslerini onlarin özel isteklerine tatmin eden bir temizlikçi kadin olarak görüyorlar.

Konu sahibin söyledigi seyler tamamen dogru. Esi, konu sahibini "cepte" olarak görüyor ve sanki bekar evde yasiyormus gibi rahat rahat geziyor.
Ondan dolayi kizinada pek önem vermez. Adam bekar modunda, yani evlati, esi hiç önemsemez.

Konu sahibine bir tavsiyem, kaç git annenin yanina. Sen ayni tavirlari sergilemis olsaydin o adam seni 1 gün bile evde birakmaz, kapidisi ederdi. Kizin mutlu, sevgi dolu yuvayi hak ediyor. Yani baba figürü birinin varolmasi yetmiyor. O figürün sevgi, sefkat vermesi önemli. O'da yok olunca korkarim kizin çok sagliksiz bir sekilde büyüyecek. Ilerde erkekler ile iletisim daha kötü olur.

bende ona zmaninda cektirdirm haksizlim yaptim.ama o galiba bizi hic onemsemiyor.cakisip para geturiyor.hafta sonlari vizimle vakit grciriyor disari cikiyoruz flan...ama anlatabildim mi bilmiyorum.yalniz bu boyle gitmez.

bosanmak cozum mu bilmiyorum...ama mutlu degilim bu durumdan

gecen sefer dedim sen voyle devam et.aldatirim seni falan.bana o sinirle bile diyor ki sen asla yapmazsin icinde yok...suan gudip konumsak isitoyrum sunirden zor tutuyorum kendimi..

bende ona zmaninda cektirdirm haksizlim yaptim.ama o galiba bizi hic onemsemiyor.cakisip para geturiyor.hafta sonlari vizimle vakit grciriyor disari cikiyoruz flan...ama anlatabildim mi bilmiyorum.yalniz bu boyle gitmez.

Cani istediginde es roluna girmek, yada baba roluna girmek onu halen iyi bir baba yada iyi bir es kilmiyor.
Eger kizi onu sevmeyip yanina bile gelmesini tahamül edemiyorsa, gerçekten ortada çok yalnis giden seyler vardir.

Kizin bu sekilde ciddi zarar görür gelisiminde. Baba hasreti çektin, anliyorum seni fakat (kaba konuscam) o adam spermini verdi diye,
otamatikmen baba olmuyor canim.

Iyi düsün derim. O senden evi temizlemeni, kiza bakmani, onun istedigi zaman cinsellige yanit vermeni,.. (liste uzar gider) hepsini bekliyor,
fakat sen onun sadece sorumlu biri olmasini istiyorsun ve onu bile yapamiyor. Burda sence bir yalnislik yokmu? Yani gidip chattan kadinlar ile konusuyor! Bunun dahasi varmi? Sen aynisini yapsaydin esin seni oruspu olarak ilan edip kapidisi ederdi.

Back