ben ne yapmalıyım yaa şaşkın vede çok mutsuzum

fedaix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
27
0
44
kindar değilim ama hayatımda öyle birini tanıdım ki nefretimi kazanan yegane insan olarak madalya bile alabilir.ve öyle biri tanıdımki en zor zamanlarımda yanımda olmuş kaç yıllık dostlarımı bile geride bırakmış çok sevdiğim değer verdiğim kişi..şimdi ikisi ilişki kurma çabasında.ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.ne yapmalıyım bilmiyorum.

walla cok karmasik insanin nefsine agri gelen bi durum,onlarin iliskisini takip etmemeye calis bence
onyargi da verme dostuna
bekle bakalim, belki nefret ediyorum dedigin kiside sevecek bisiler bulursun
yada dostum dedigin kisi onlaki yanlislari gorur
sabirli ol gulum,egri dogru cikar ortaya,

çok zor bir durum.... kin duyduğuna göre sana çok yanlışları olan bir insan. ama bu yanlışlar ,direk sanamı yoksa herkese mi. önemli olan bu. belki o arkadaşına böyle değil. birinden hoşlanmazsın, hatta nefret edersin, ama başka biri onu çok sevebilir... kin duyduğun kişi ,herkese yanlış yapan biriyse zaten,o arkadaşına da yapacaktır.,sadece senle arasında problem varsa yapılacak bir şeyin yok ,kabul etmekten başka.....

sizin yapacağınız birşey yok gibi görünüyor..
sonuçta karşınızdaki iki insan da yetişkin ve iyiyi ,kötüyü
ayırt edebilecek kapasitede sanırım...
sizin kötü dediğiniz belki başkasına çok iyi gelebilir...
sizi anlıyorum,sevdiğiniz insanın,sizin için kötü olan biriyle beraber
olmasına katlanamıyorsunuz ama böyle durumlarda
sessiz kalmak gerekiyor sanırım...
çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz...
sevgiler...

Canım ya çok zor bir durum olduğuna inanıyorum...
allah sabır versın...
sakın ıntıkam gibi aklına bir şeyleri getirme...
Bu tip insanlara verebılecegın en buyuk ceza ...
eyvallah deyıp çekip gitmek..
onları kendı saygısızlığıyla bırakıp sensiz bırak...
bak sana yanlış yapmışlar...
yanlış bir temel üzerine kurulan ilişki yanlışlarla sürüp gider...
Allah yardımcın olsun sevgilerimle...

Ayy canım beni anlattın sanki. Ben o kaç yıllık dostlarımı onun için bıraktığım insanı bıraktım. Yani ikincisi birinci nefret ettiğimin yerini aldı. Çünkü ben onunla herşeyimi paylaşırdım. Kim canımı yaktı o bilirdi. Ama ne oldu ? ikisi birden arkadaş olmaya kalktı. İçim boşalmış gibi hissediyorum. Aslında güçlüyüm diyordum ama yıkıldım...

Belkide sen böyle imtihan ediliyorsun canim!!CADIARZU

Bir yanda cok sevdigin bir insan diger yandada nefret ettigin!!

Simdi sen nasil davranacaksin??

Ya sevdigin insanin hatirina nefret ettiginide seveceksin

Yada nefret ettigin insanin kini seni sevdigin insandanda nefret ettirecek!!

Bu sana ve vicdanina kalmis artik, umarim hayirlisi olur:Saruboceq:

sevdigin kisi erkek olan mi? eger oyleyse senin icin sadece dost mu? dostlugunu kaybetme korkusu da var mi?

zor ve karisik bir durum
ama senin yapabilecegin birsey oldugunu sanmiyorum ki fikrini soran varmi bilemiyorum
karissan bir turlu karismasan bir turlu
en iyisi susmak bence
yanlis anlayabilirler seni
:-(

canım zor bır durum ama senın sevmedıgını baskası sevebılır...
onunla zaten kurdugun mesafeyı bozma...ama dıger arkadasın gercekten dostsa....
ınanıyor guvenıyorsan...bence korma...sonucta senı tanıyor ve dolduruslara gelmez....
senle kurdugu dostluguda yenı bır arkadas ıcınde terk etmez...dedıgın gıbı gercekten can cıgerse o arkadasın...
ama oda farklı davranmaya baslarsa demek yanılmışın...canım...
cunkı dost her ne olursa olsun bırakmayandır..

durumu tam anlatmamışsınız arkadaşım...sevdiğiniz çocukla mı yoksa hoşlandığınız platonik aşkınızla mı yoksa en yakın dost erkek arkadaşınızmı, en yakın arkadaşınız mı birliktelik kurmaya çalışıyor..durum nedir açıklamamışsınız...yorum yapacağım da yanlış yapmak istemiyorum..

kızlar herkese çok teşekkür ederim ilginizden dolayı.durum şuki nefret ettiğim erkek .sadec normal iş arkadaşım .bundan yaklaşık 1 yıl önce aramızda işle ilgili bir anlaşmazlık çıktı ve tartıştık.insanlar sonuçta anlaşamayabilir ve yollarını ayırabilirler nihayetinde dedim yoluma devam ettim.durum onun için öle olmadı.aman yarabbi bana neler yaptı.sadece teke tek olduğumuzda gerçekleştirdi bunları üstelik.hatta erkeğim diye dolaşır durur ama bir gün beni sıkıştırdı nerdeyse dövecek.bunu amirlerime bildirdim vee orada bir oyun oynadıki değme artistlere taş çıkartır.iftira ben öle yapmadım dedi .kanıtlayamadım.allahından bul dedim sabrettim.sustum sustum .arkamda duracak kimse yoktuki.bulunduğum yerde hem yabancı hemde yanlızım.nişanlandı tamamen gidecem diyede yapmadığını bırakmadı.öyleye gidecekdi beyefendi.geçen yıl rahatladım.yeni insanlar tanıdım.en azından derdimi anlatacağım bir arkadaş buldum kendime.güle oynaya geçti vakit.çok iyiliğini gördüm çok iyiliğimi gördü.busene ise o şahıs tekrar geldi ve nişan atılmış.anlamadım ama kızlada hala görüşüyor.benim arkadaşıma asılmaya başladı.ve anladımki kızın da gönlü var.o şahısla hergün yüzyüze bakmak bile bana ağır gelirken şimdi bu durum geldi başıma.acayip canım sıkıkın.ne zaman yan yana gelsek yaptıkları gelkiyor aklıma.unutamıyorum.haketmiyor işte onca yaptığı kötülüklere karşın kalbi pırıl pırıl olan arkadaşımı ve ben haketmiyorum bu davranışları.elimden hiç birşey gelmiyor burdan gitmek istiyorm tamamen huzurum kaçtı.ama işim buna el vermiyor.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.tepkimi bildiği için bu konu hakkında kızla konuşmuyoruz.ama ortak bir arkadaşımız var her arkamı döndüğümde fiskoslar başlıyor.gözüm içine baka baka yalan söylüyorlar.veee ben bunu bilerek salağa yatmaya çalışıyorum.umarım bu olay o şahsın gerçek yüzünü göstermeye vesile olur.dua ediyorum sadece.ne diyeyim yaşadıklarımama bunları anlattığım dost bildiğim kişinin onun tarafına geçmesinemi üzüleyim bilemedim.allaha havale ettim.rabbim onların bana zarar vermesine müsade etmez inşallah.

sakın müdahale etme,herşey senin üzerine kalır.kötü sen olursun,işinden bile olursun...boşver kız arkadaşın akıllı ise eğer herşeyi anlar...değilse kendi bilir...

aşk zaman ve mekan tanımıyor..fakatdostlukta kolay kurulmuyor.sil ve at..kolaysa eğer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…