• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapayim? lütfen yardim edin

Kendimden cok fazla ödün verdigim icin bana öyle davranabildigini düsünüyorum? Bu durum da ben mi hata yaptim o mu?

Şöyle söyleyeyim: Insan ilişkisini yürütmek için bazen altdan alır, olayları büyütmez felan. Ama karşı taraf buna size hakeret ederek, aşağılayarak karşılık veriyorsa, bu onun terbiyesizligi. İlişkide kimse başkasına aşağılayıcı, gurur kırıcı konuşmamali. Bu evlilikten önce ve sonrasında da geçerli

)Dominant bir yapisi var
5)Sokakta yürürken kizlara bakiyor
6)Sinirlenince asagilayi kelimeler söylüyor

)Cok incitici konusmalari olabiliyor

Dilinin kemiği yok demek ki.Sevgiliyken buna dikkat etmeyen evlenince neler söyler.Ayrica cocuklu biriyle evlenmek fazladan sorumluluktur.Hem ailesi ile tanıştırması niye iyi bir yön onu anlamadım neyse.Burda gördük çocuğuma annelik yap diye evlendim diyenleri.Ayrıca şu yolda yiyecekmiş gibi bakanlardan galiba.Aşk acısı öldürmez atlatırsınız zamanla önünüze bakın.Gerçi şu yazdıklarınızdan sonra aşk maşk kalmaması lazım ama :işsiz:

Dilinin kemiği yok demek ki.Sevgiliyken buna dikkat etmeyen evlenince neler söyler.Ayrica cocuklu biriyle evlenmek fazladan sorumluluktur.Hem ailesi ile tanıştırması niye iyi bir yön onu anlamadım neyse.Burda gördük çocuğuma annelik yap diye evlendim diyenleri.Ayrıca şu yolda yiyecekmiş gibi bakanlardan galiba.Aşk acısı öldürmez atlatırsınız zamanla önünüze bakın.Gerçi şu yazdıklarınızdan sonra aşk maşk kalmaması lazım ama :işsiz:
Ask mi aliskanlik mi bilmiyorum. Cok üzülüyorum biliyorum zamanla geccegini yine de kalbim aciyor. Bugün onla yatistigimiz bir program vardi, onun icin indirmistim telefonuma kararli olup yazmamak icin programi da sildim.

Ablacim, adam baskalarina bakiyor diyorsun yani hic mi sogumadin, hic mi gururun kirilmadi? Adam sokakta gordu birini bakiyor diyelim sen o sirada ne yapiyorsun, yerin dibine gecmiyor musun, kizmiyor musun? Bu adam bunu ilk yaptiginda kafasina cantani gecircektin ki kendine saygin kalsin en azindan.

Ablacim, adam baskalarina bakiyor diyorsun yani hic mi sogumadin, hic mi gururun kirilmadi? Adam sokakta gordu birini bakiyor diyelim sen o sirada ne yapiyorsun, yerin dibine gecmiyor musun, kizmiyor musun? Bu adam bunu ilk yaptiginda kafasina cantani gecircektin ki kendine saygin kalsin en azindan.
Erkeklerin geneli yapiyor diye düsünüyorum, yolda yürürken de bir cok erkegin bunu yaptigini görüyorum. Güzel bir kiz gectiginde yaninda sevgilisi olanlar da bakiyor o yüzden bunu biraz normallestirdim kendince. Her defasinda canim acidi ama.

Erkeklerin geneli yapiyor diye düsünüyorum, yolda yürürken de bir cok erkegin bunu yaptigini görüyorum. Güzel bir kiz gectiginde yaninda sevgilisi olanlar da bakiyor o yüzden bunu biraz normallestirdim kendince. Her defasinda canim acidi ama.
Bunun nesini normalleştirdin ya en tiksindiğim nefret ettiğim şey, eşimle çıkmaya başladığımızda ilk dikkat ettiğim şeylerdendi acaba bakacak mı birine diye çok şükür şaşırtmadı beni, bu hiç ama hiç normal bir durum değil yanındaki kadını oldukça aşağılayan bir olay

Bunun nesini normalleştirdin ya en tiksindiğim nefret ettiğim şey, eşimle çıkmaya başladığımızda ilk dikkat ettiğim şeylerdendi acaba bakacak mı birine diye çok şükür şaşırtmadı beni, bu hiç ama hiç normal bir durum değil yanındaki kadını oldukça aşağılayan bir olay
Benim icin de öyle tabi ki hatta bu konuyu dile getirdim diye sorunlu damgasi yedim. Göz bu bakar sen yolda yürürken insanlara bakmiyormusun dedi? Eski esimde bakardi. Nerdeyse bu sebepten onla disari cikmaya nefret etmistim, cok kavga ettik böyle bir seye karisamazsin nereye istersem oraya bakarim dedi. Beni mi hep böyleleri buluyor? :(

Hic oyle bir sey yok asla. Yurtdisindayim demissin konu sahibesi, ben Almanya'dayim oyle sokaktaki kadinlara bakan Alman rkegi hic gormedim yaninda kadin olsun olmasin.

Hic oyle bir sey yok asla. Yurtdisindayim demissin konu sahibesi, ben Almanya'dayim oyle sokaktaki kadinlara bakan Alman rkegi hic gormedim yaninda kadin olsun olmasin.
Ben cok sık görüyorum, genelleyemeyiz tabi ki. Tartismaya acik bir konu böyle bir konu acildiginda burda da rahatsiz olmayan kadinlar vardi. Benim icin cok rahatsiz edici tek sorunda bu degil zaten.

Benim icin de öyle tabi ki hatta bu konuyu dile getirdim diye sorunlu damgasi yedim. Göz bu bakar sen yolda yürürken insanlara bakmiyormusun dedi? Eski esimde bakardi. Nerdeyse bu sebepten onla disari cikmaya nefret etmistim, cok kavga ettik böyle bir seye karisamazsin nereye istersem oraya bakarim dedi. Beni mi hep böyleleri buluyor? :KK43:
İşte o gözler orada nereye baktıysa orada kalmalıydı, ne o öyle ezik gibi niye bakıyorsun diye mızmızlanmak, hadi bir kez oldu o anda ilk ve son tepkinizi verecektiniz ikinciye asla yapamayacaktı, hadi yaptı mı kalsın orda. Sensiz bir şekilde nereye isterse baksın, oldu o zaman siz de göz süzün gerdan kırın millete bakalım diyebilecek mi haklısın hayatım göz bu kayar bakarsın ben karışamam

İşte o gözler orada nereye baktıysa orada kalmalıydı, ne o öyle ezik gibi niye bakıyorsun diye mızmızlanmak, hadi bir kez oldu o anda ilk ve son tepkinizi verecektiniz ikinciye asla yapamayacaktı, hadi yaptı mı kalsın orda. Sensiz bir şekilde nereye isterse baksın, oldu o zaman siz de göz süzün gerdan kırın millete bakalım diyebilecek mi haklısın hayatım göz bu kayar bakarsın ben karışamam
Yani sizce ilk yaptiginda büyük bir tepki versem bir daha yapmazmiydi? Adamin karakteriyse ya?

Yani sizce ilk yaptiginda büyük bir tepki versem bir daha yapmazmiydi? Adamin karakteriyse ya?
O karakterde biriyle birlikte olmak istiyorsanız, gururunuzu hiçe sayması sizin için önemsizse devam edersiniz onursuz onursuz yoksa eyvallah der çeker gidersiniz. Taviz tavizi doğurur, insanlar sizi sevsin diye onurunuzdan, doğru bildiklerinizden vazgeçmeyin sonuç hep hayalkırıklığı olur, bağımlı aciz bir insana dönüşürsünüz. Sevdiğiniz için fedakarlık yapmak başka şey yapılan tüm haksızlık, eziyetlere boyun eğmek başka şey. Yani siz ne yaparsanız yapın o insan için mutlu olamayacaktınız onunla sanırım şimdi kendinizi didikliyorsunuz acaba şöyle yapsam böyle olur muydu diye ama olmazdı. Emin olun gerçekten sizi sevseydi siz de hissederdiniz zaten, kafanızda hiç soru işaretleri olmazdı

O karakterde biriyle birlikte olmak istiyorsanız, gururunuzu hiçe sayması sizin için önemsizse devam edersiniz onursuz onursuz yoksa eyvallah der çeker gidersiniz. Taviz tavizi doğurur, insanlar sizi sevsin diye onurunuzdan, doğru bildiklerinizden vazgeçmeyin sonuç hep hayalkırıklığı olur, bağımlı aciz bir insana dönüşürsünüz. Sevdiğiniz için fedakarlık yapmak başka şey yapılan tüm haksızlık, eziyetlere boyun eğmek başka şey. Yani siz ne yaparsanız yapın o insan için mutlu olamayacaktınız onunla sanırım şimdi kendinizi didikliyorsunuz acaba şöyle yapsam böyle olur muydu diye ama olmazdı. Emin olun gerçekten sizi sevseydi siz de hissederdiniz zaten, kafanızda hiç soru işaretleri olmazdı
Insan uzaklasmadikca yanlis ve dogruyu ayirt edemiyor, sizi öyle bir manipüle ediyor ki siz kendinizde sorun oldugunu düsünmeye basliyorsunuz. Mesela baskasina baktiginda uyardigim da bu kiskancligin hastalikli hali demisti. Bir süre sonra kendime buna inandirdim. Cesaretimi gösterip artik yeter dedim ve ayrildim arkasinda durmaya calisyorum durmak istiyorum. Umarim kendimi hayal kirikligina ugratmam. Yorumunuzu cok begendim, cok dogru.

Herkese merhaba, iki gün önce konu acmistim hayatimda ki insanla sorunumla ilgili. Neyse ben bu iliskide genel olarak degersiz hissettigim icin ve gelecegimiz olmadigini düsündügüm icin ayrilma karari aldim ama o bunu istemiyor. Bugün onda bir kac esyam vardi onlari almaya gittim, hepsini götürme agir olur haftaya alirsin birazini da dedi. Ben olsun ben her seyimi alcam simdi dedim, haftaya görüselim lütfen dedi, gözlerimiz doldu ve ayrildim ordan. Sorun su ki seviyorum onu hala kalbim aciyor su an, biliyorum normal bu. Ama kalbim beynim oyun oynuyor bana o kadar kötü biri degildi diyor. Cok berbat bir durumdayim. Seviyorum özlüyorum onu. Ya yanlis yaptiysam? ..Onda hoslanmadigim ve hoslandigim seyleri yazayim yorum yapin lütfen. Hoslanmadiklarim,
1)Onun bir cocugu var benim yok
2)Cok incitici konusmalari olabiliyor
3)Kiz arkadasi var sosyal(bana uyan bir sey degil)
4)Dominant bir yapisi var
Hoslandiklarim
1)Sorun olunca orta yolu bulup cözmeye calisiyor
2)Fikirlerime önem veriyor. Bir sey yapcaksak fikrimi soruyor.
3)Sohbeti güzel
4)Ailesiyle tanistirdi
5)yalan söyleme huyu yok sonucu kötü olsa da dogruyu söylüyor
6)yemek temizlik yapiyor, titiz
7)Genelde evde evcil(ben seviyorum)

Sorulariniz olursa cevaplarim
Fikirlerine önem vermiyor ki 🤷

Herkese merhaba, iki gün önce konu acmistim hayatimda ki insanla sorunumla ilgili. Neyse ben bu iliskide genel olarak degersiz hissettigim icin ve gelecegimiz olmadigini düsündügüm icin ayrilma karari aldim ama o bunu istemiyor. Bugün onda bir kac esyam vardi onlari almaya gittim, hepsini götürme agir olur haftaya alirsin birazini da dedi. Ben olsun ben her seyimi alcam simdi dedim, haftaya görüselim lütfen dedi, gözlerimiz doldu ve ayrildim ordan. Sorun su ki seviyorum onu hala kalbim aciyor su an, biliyorum normal bu. Ama kalbim beynim oyun oynuyor bana o kadar kötü biri degildi diyor. Cok berbat bir durumdayim. Seviyorum özlüyorum onu. Ya yanlis yaptiysam? ..Onda hoslanmadigim ve hoslandigim seyleri yazayim yorum yapin lütfen. Hoslanmadiklarim,
1)Onun bir cocugu var benim yok
2)Cok incitici konusmalari olabiliyor
3)Kiz arkadasi var sosyal(bana uyan bir sey degil)
4)Dominant bir yapisi var
Hoslandiklarim
1)Sorun olunca orta yolu bulup cözmeye calisiyor
2)Fikirlerime önem veriyor. Bir sey yapcaksak fikrimi soruyor.
3)Sohbeti güzel
4)Ailesiyle tanistirdi
5)yalan söyleme huyu yok sonucu kötü olsa da dogruyu söylüyor
6)yemek temizlik yapiyor, titiz
7)Genelde evde evcil(ben seviyorum)

Sorulariniz olursa cevaplarim
Bu saydıklarının hiç biri olmasa bile
Onun çocugu var senin yok
Ayrıl

Back
X