Ben ne yapacgimi sasirdim..

Kenevir otu sanirsam

Benim yazacaklarımı yazmışsın

Bak korku ver gidecegim de nasil tirsiyor git ailenin yanina birakmazsa.
Tutusur etekleri

Yaptım hic korkusu da yokki artik nasıl gozunu kor ettiyse annemlerin yanina gitmeme bile ses cikarmiyo. Yaptiginin kotu bsey olduguna inanmiyo. Bagimli deglim ve bu o kadarda kotu bsey degl eger bnun icin ayrilacaksan ayril kelimesni cok defa diydum

Esrar kimyasal olmayan yurtdisinda yasal olan sigara gibi bir ot.birakmak istemezse birakmaz istersr birakabilir.
Limit koyun haftada yada 15 gunde bir keyif icin iceceksen ic yoksa bana tamamen aykiri bağımli moduna gecmen diyin

HAYIR katiyen bilmiyodum.. sonradan öğrendim bilseydim evliligi gectim asla cocuk yapmazdim.. dediginzz gibi ne kdr tehdit edersem edeyim hc bisekilde birakmiyor. Ama nasl biraktiracagmi beynine nasil gireceğimi sasirdim..

Esrar kimyasal olmayan yurtdisinda yasal olan sigara gibi bir ot.birakmak istemezse birakmaz istersr birakabilir.
Limit koyun haftada yada 15 gunde bir keyif icin iceceksen ic yoksa bana tamamen aykiri bağımli moduna gecmen diyin

Onceden hafta 1 di.. fakat bu sonradan yavastan hergune cikti..

Benim kaynimda bekarken iciyormus kaynanam kac kere sobaya atip yakmis. Oturmus aglamis adam. Insallah birakir

HAYIR katiyen bilmiyodum.. sonradan öğrendim bilseydim evliligi gectim asla cocuk yapmazdim.. dediginzz gibi ne kdr tehdit edersem edeyim hc bisekilde birakmiyor. Ama nasl biraktiracagmi beynine nasil gireceğimi sasirdim..
Kendi iradesi ile bırakmazsa ne yaparsan yap başaramazsın

Kendisi isterse eğer bırakır ,sizin ısrarlarınızla bırakır bir kaç zaman sonra tekrar başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…