Maraş otu denilen sey mi bu ictigi acaba? Cunku benim esimin ailesinden 18 yasindaki kardesinden tut kayinbabama kadar bir cok erkek kullanir. Kullananlarin hepsi bir deri bir kemik, gozleri cokuk. Ha kimseye zararlari yok. Dedigin gibi sakinlestirdigini dusundukleri icin aliyorlar. Kayinbabam 70 kusur yasinda. Kemik-eklem-dis agrilari disinda hicbir saglik sorunu yok. Tabiki kullanmasi hos bir sey degil. Evlenmeden once biliyorduysan bu durumu fazla uapacak bir seyin yok demektir. Ama evlendikten sonra ogrendiysen sabredip, mutlu zamanlarinizda bu konudan dolayi cok endise duydugunu ona anlatmalisin.
Benim yazacaklarımı yazmışsınEvlenmeden önce biliyor muydunuz kullandığını ? Ya da şöyle sorayım hamile kalmadan önce biliyor muydunuz ?
Eğer biliyorsanız cesaretinize hayran kaldım , şimdi esrar kullanır bir zaman sonra diğer ağır olanlara bile geçebilir. Kendisi bırakmayı istemiyorsa hiç bir şey yapamazsınız ne kadar tehtid ederseniz edin .
Bak korku ver gidecegim de nasil tirsiyor git ailenin yanina birakmazsa.
Tutusur etekleri
Evlenmeden önce biliyor muydunuz kullandığını ? Ya da şöyle sorayım hamile kalmadan önce biliyor muydunuz ?
Eğer biliyorsanız cesaretinize hayran kaldım , şimdi esrar kullanır bir zaman sonra diğer ağır olanlara bile geçebilir. Kendisi bırakmayı istemiyorsa hiç bir şey yapamazsınız ne kadar tehtid ederseniz edin .
Esrar kimyasal olmayan yurtdisinda yasal olan sigara gibi bir ot.birakmak istemezse birakmaz istersr birakabilir.
Limit koyun haftada yada 15 gunde bir keyif icin iceceksen ic yoksa bana tamamen aykiri bağımli moduna gecmen diyin
Benim kaynimda bekarken iciyormus kaynanam kac kere sobaya atip yakmis. Oturmus aglamis adam. Insallah birakir
Kendi iradesi ile bırakmazsa ne yaparsan yap başaramazsınHAYIR katiyen bilmiyodum.. sonradan öğrendim bilseydim evliligi gectim asla cocuk yapmazdim.. dediginzz gibi ne kdr tehdit edersem edeyim hc bisekilde birakmiyor. Ama nasl biraktiracagmi beynine nasil gireceğimi sasirdim..
Birakti iki kizo var simdi agzina dahi surmemis ondan sonra.Sonradan noldu peki biraktimi
Kendisi isterse eğer bırakır ,sizin ısrarlarınızla bırakır bir kaç zaman sonra tekrar başlar.HAYIR katiyen bilmiyodum.. sonradan öğrendim bilseydim evliligi gectim asla cocuk yapmazdim.. dediginzz gibi ne kdr tehdit edersem edeyim hc bisekilde birakmiyor. Ama nasl biraktiracagmi beynine nasil gireceğimi sasirdim..
Birakti iki kizo var simdi agzina dahi surmemis ondan sonra.
kayinprderim polise bile sikayet etmis eliyle tutup goturmus. Evlendikten sonra birakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?