• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacgimi sasirdim..

Maraş otu denilen sey mi bu ictigi acaba? Cunku benim esimin ailesinden 18 yasindaki kardesinden tut kayinbabama kadar bir cok erkek kullanir. Kullananlarin hepsi bir deri bir kemik, gozleri cokuk. Ha kimseye zararlari yok. Dedigin gibi sakinlestirdigini dusundukleri icin aliyorlar. Kayinbabam 70 kusur yasinda. Kemik-eklem-dis agrilari disinda hicbir saglik sorunu yok. Tabiki kullanmasi hos bir sey degil. Evlenmeden once biliyorduysan bu durumu fazla uapacak bir seyin yok demektir. Ama evlendikten sonra ogrendiysen sabredip, mutlu zamanlarinizda bu konudan dolayi cok endise duydugunu ona anlatmalisin.

Kenevir otu sanirsam

Evlenmeden önce biliyor muydunuz kullandığını ? Ya da şöyle sorayım hamile kalmadan önce biliyor muydunuz ?
Eğer biliyorsanız cesaretinize hayran kaldım , şimdi esrar kullanır bir zaman sonra diğer ağır olanlara bile geçebilir. Kendisi bırakmayı istemiyorsa hiç bir şey yapamazsınız ne kadar tehtid ederseniz edin .
Benim yazacaklarımı yazmışsın :super:

Bak korku ver gidecegim de nasil tirsiyor git ailenin yanina birakmazsa.
Tutusur etekleri

Yaptım hic korkusu da yokki artik nasıl gozunu kor ettiyse annemlerin yanina gitmeme bile ses cikarmiyo. Yaptiginin kotu bsey olduguna inanmiyo. Bagimli deglim ve bu o kadarda kotu bsey degl eger bnun icin ayrilacaksan ayril kelimesni cok defa diydum :(

Esrar kimyasal olmayan yurtdisinda yasal olan sigara gibi bir ot.birakmak istemezse birakmaz istersr birakabilir.
Limit koyun haftada yada 15 gunde bir keyif icin iceceksen ic yoksa bana tamamen aykiri bağımli moduna gecmen diyin

Evlenmeden önce biliyor muydunuz kullandığını ? Ya da şöyle sorayım hamile kalmadan önce biliyor muydunuz ?
Eğer biliyorsanız cesaretinize hayran kaldım , şimdi esrar kullanır bir zaman sonra diğer ağır olanlara bile geçebilir. Kendisi bırakmayı istemiyorsa hiç bir şey yapamazsınız ne kadar tehtid ederseniz edin .

HAYIR katiyen bilmiyodum.. sonradan öğrendim bilseydim evliligi gectim asla cocuk yapmazdim.. dediginzz gibi ne kdr tehdit edersem edeyim hc bisekilde birakmiyor. Ama nasl biraktiracagmi beynine nasil gireceğimi sasirdim..

Esrar kimyasal olmayan yurtdisinda yasal olan sigara gibi bir ot.birakmak istemezse birakmaz istersr birakabilir.
Limit koyun haftada yada 15 gunde bir keyif icin iceceksen ic yoksa bana tamamen aykiri bağımli moduna gecmen diyin

Onceden hafta 1 di.. fakat bu sonradan yavastan hergune cikti..

Benim kaynimda bekarken iciyormus kaynanam kac kere sobaya atip yakmis. Oturmus aglamis adam. Insallah birakir

HAYIR katiyen bilmiyodum.. sonradan öğrendim bilseydim evliligi gectim asla cocuk yapmazdim.. dediginzz gibi ne kdr tehdit edersem edeyim hc bisekilde birakmiyor. Ama nasl biraktiracagmi beynine nasil gireceğimi sasirdim..
Kendi iradesi ile bırakmazsa ne yaparsan yap başaramazsın

Kendisi isterse eğer bırakır ,sizin ısrarlarınızla bırakır bir kaç zaman sonra tekrar başlar.

Back