Bence derhal git kp ne anlat. Bu öyle böyle bi konu değilBen ne yapacağımi sasirmis durumdayim artik. Evliyim ve 5 aylik hamileyim.. Eşim esrar kullaniyorr. Onun tabirine göre ot'mus bi zararı yokmus keyifine iciiyoms vs vs.. yani cogu kullanannlarin genel laflari. Biraktirmak icin elimden ne geliyorsa yaptim fakat basaramadim. Cunku bağımlı oldugunu kabul etmiyo isterse birakirmis fakat bırakmak istemiyormuş bana karisma diyip duruyo.. her kullanmayan kadin gibi ben ne zaman cebinde gorsem veya onun ne zaman ictigini anlasam deliriyorum ve hamileligin etkisi oldugu icin surekli uzuluyorum agliyorum. Ben ne yapabilirim nasl bi yol izliyebilrm kolay yolu secip bosanmak ayrilmak istemiyorum..
Bence derhal git kp ne anlat. Bu öyle böyle bi konu değil
kendi istemedikce birakmaz...
kendini kayip etmiyorsa zarar vermiyorsa üzme kendini bu kadar. ki esrarin malesef etkilerini bilmiyorum....
Hayir kendini kayip etmiyo veya bana yada cevreye her hangi bir zarar vermiyo. Aksine daha sakin daha güleç bi insan oluyo. Tek zarari beynine ve vucuduna.. ama ben dayanamiyorm boyle olmasina...
bu esrar amerikadan artik yasal olan sey mi? ne kadar tükettigine bagli misal baska hic birseyi yoksa sigara alkol haftada bi kere iciyorsa böyle üzülme. degistiremezsin. icsi bol bol gülsün.
ek: cocuk olunca birakir belki
Kayınpederine anlat yardımcı olsunlar tek basına çözemezsinAnlaamdm nasil
IiiiinEsrar da uyuşturucudur ve maalesef bırakması çok zordur. Ama nefsine sahip çıkarsa dikkat ederse bırakabilir ama dediğim gibi kararlı olması lazım, ağır uyuşturucular gibi değil aöa sizinki maalesef istemiyor ve bu durumda tek başınıza bunun üstesinden gelemezsiniz.
Allah bıraktırmayı nasip etsin.
Esrar da uyuşturucudur ve maalesef bırakması çok zordur. Ama nefsine sahip çıkarsa dikkat ederse bırakabilir ama dediğim gibi kararlı olması lazım, ağır uyuşturucular gibi değil aöa sizinki maalesef istemiyor ve bu durumda tek başınıza bunun üstesinden gelemezsiniz.
Allah bıraktırmayı nasip etsin.
Esrar, eroin/bonzai gibi bisey değil.
Kafa yapar, güldürür. Ama bırakması onlar kadar zor değildir.
Kötü tarafı diğerlerine bir geçiş kapısı olabilir.
Kayınpederine anlat yardımcı olsunlar tek basına çözemezsin
Bak korku ver gidecegim de nasil tirsiyor git ailenin yanina birakmazsa.Ya ailesi hic bisey yapmiyor. Kac kere dile getrdmmim ..
Hayir kendini kayip etmiyo veya bana yada cevreye her hangi bir zarar vermiyo. Aksine daha sakin daha güleç bi insan oluyo. Tek zarari beynine ve vucuduna.. ama ben dayanamiyorm boyle olmasina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?