• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacgimi sasirdim..

Sevcan232

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
44
6
1
Ben ne yapacağımi sasirmis durumdayim artik. Evliyim ve 5 aylik hamileyim.. Eşim esrar kullaniyorr. Onun tabirine göre ot'mus bi zararı yokmus keyifine iciiyoms vs vs.. yani cogu kullanannlarin genel laflari. Biraktirmak icin elimden ne geliyorsa yaptim fakat basaramadim. Cunku bağımlı oldugunu kabul etmiyo isterse birakirmis fakat bırakmak istemiyormuş bana karisma diyip duruyo.. her kullanmayan kadin gibi ben ne zaman cebinde gorsem veya onun ne zaman ictigini anlasam deliriyorum ve hamileligin etkisi oldugu icin surekli uzuluyorum agliyorum. Ben ne yapabilirim nasl bi yol izliyebilrm kolay yolu secip bosanmak ayrilmak istemiyorum..

Ben ne yapacağımi sasirmis durumdayim artik. Evliyim ve 5 aylik hamileyim.. Eşim esrar kullaniyorr. Onun tabirine göre ot'mus bi zararı yokmus keyifine iciiyoms vs vs.. yani cogu kullanannlarin genel laflari. Biraktirmak icin elimden ne geliyorsa yaptim fakat basaramadim. Cunku bağımlı oldugunu kabul etmiyo isterse birakirmis fakat bırakmak istemiyormuş bana karisma diyip duruyo.. her kullanmayan kadin gibi ben ne zaman cebinde gorsem veya onun ne zaman ictigini anlasam deliriyorum ve hamileligin etkisi oldugu icin surekli uzuluyorum agliyorum. Ben ne yapabilirim nasl bi yol izliyebilrm kolay yolu secip bosanmak ayrilmak istemiyorum..
Bence derhal git kp ne anlat. Bu öyle böyle bi konu değil

Esrar da uyuşturucudur ve maalesef bırakması çok zordur. Ama nefsine sahip çıkarsa dikkat ederse bırakabilir ama dediğim gibi kararlı olması lazım, ağır uyuşturucular gibi değil aöa sizinki maalesef istemiyor ve bu durumda tek başınıza bunun üstesinden gelemezsiniz.
Allah bıraktırmayı nasip etsin.

kendi istemedikce birakmaz...
kendini kayip etmiyorsa zarar vermiyorsa üzme kendini bu kadar. ki esrarin malesef etkilerini bilmiyorum....

kendi istemedikce birakmaz...
kendini kayip etmiyorsa zarar vermiyorsa üzme kendini bu kadar. ki esrarin malesef etkilerini bilmiyorum....

Hayir kendini kayip etmiyo veya bana yada cevreye her hangi bir zarar vermiyo. Aksine daha sakin daha güleç bi insan oluyo. Tek zarari beynine ve vucuduna.. ama ben dayanamiyorm boyle olmasina...

Hayir kendini kayip etmiyo veya bana yada cevreye her hangi bir zarar vermiyo. Aksine daha sakin daha güleç bi insan oluyo. Tek zarari beynine ve vucuduna.. ama ben dayanamiyorm boyle olmasina...

bu esrar amerikadan artik yasal olan sey mi? ne kadar tükettigine bagli misal baska hic birseyi yoksa sigara alkol haftada bi kere iciyorsa böyle üzülme. degistiremezsin. icsi bol bol gülsün.

ek: cocuk olunca birakir belki

bu esrar amerikadan artik yasal olan sey mi? ne kadar tükettigine bagli misal baska hic birseyi yoksa sigara alkol haftada bi kere iciyorsa böyle üzülme. degistiremezsin. icsi bol bol gülsün.

ek: cocuk olunca birakir belki

Önceden evet haftada 1di ama bu yavas yavas her gune cikti..

Esrar, eroin/bonzai gibi bisey değil.

Kafa yapar, güldürür. Ama bırakması onlar kadar zor değildir.

Kötü tarafı diğerlerine bir geçiş kapısı olabilir.:KK14:

Ami
Esrar da uyuşturucudur ve maalesef bırakması çok zordur. Ama nefsine sahip çıkarsa dikkat ederse bırakabilir ama dediğim gibi kararlı olması lazım, ağır uyuşturucular gibi değil aöa sizinki maalesef istemiyor ve bu durumda tek başınıza bunun üstesinden gelemezsiniz.
Iiiiin

Aamiiiiimnn :(

Maraş otu denilen sey mi bu ictigi acaba? Cunku benim esimin ailesinden 18 yasindaki kardesinden tut kayinbabama kadar bir cok erkek kullanir. Kullananlarin hepsi bir deri bir kemik, gozleri cokuk. Ha kimseye zararlari yok. Dedigin gibi sakinlestirdigini dusundukleri icin aliyorlar. Kayinbabam 70 kusur yasinda. Kemik-eklem-dis agrilari disinda hicbir saglik sorunu yok. Tabiki kullanmasi hos bir sey degil. Evlenmeden once biliyorduysan bu durumu fazla uapacak bir seyin yok demektir. Ama evlendikten sonra ogrendiysen sabredip, mutlu zamanlarinizda bu konudan dolayi cok endise duydugunu ona anlatmalisin.

Bebegimiz olucak de sen bi baba olucaksin artik de .. yavrunuzu dile getir biraz onun babasiz buyumesini istemiyorum cunku böyle devam ederse ben bu ortamda bebegimi buyutmek istemiyorum de..

esrar sentetik değil,saçma sapan hareketler yaptırmaz sadece gevşetir insanı. bırakması da kolaydır hatta bağımlılık bile yapmaz kolay kolay. isterse çok rahat bırakır.

Evlenmeden önce biliyor muydunuz kullandığını ? Ya da şöyle sorayım hamile kalmadan önce biliyor muydunuz ?
Eğer biliyorsanız cesaretinize hayran kaldım , şimdi esrar kullanır bir zaman sonra diğer ağır olanlara bile geçebilir. Kendisi bırakmayı istemiyorsa hiç bir şey yapamazsınız ne kadar tehtid ederseniz edin .

Back