• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne olacağım!?

catmamut

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
48
1
6
İstanbul
Arkadaşlar örgün okuyorum 2. sınıfa geçtim ama okulu sevmediğimden yarım veya bir dönem uzayacak.. Yarına kadar bir karar verip adım atmam lazım acil yardım etsin bilenler tecrübe edenler. Bu eğitim sisteminin kurbanı olmaktan yıldım artık senelerdir. Hiç bir zaman rast gitmedi işlerim. Lütfen yardımcı olun, ikinci üni olarak geçerli, iş olanağı fazla olacak hangi bölümleri okuyabilirim? Ya da şimdiki okulumu bırakıp adalete kaydımı yaptırmamı mı önerirsiniz? Ben ders çalışan inek öğrencilerden olmadım hiç bir zaman. Adalet okuyup dgs ile hukuğa geçmemi tavsiye edenler çok oldu ama çalışabilir miyim kendimden emin değilim... Ne yapmalıym şu noktada?

Son düzenleme:
Ben iki üniversite aynı anda okunabiliyor diye biliyorum ama ço zor olur. Özellikle açıköğretim adaletin dersleri çok ağırmış çok çalışmanız gerekecek ama siz de çalışamam demişsiniz. Eğer iki yıldan uzun sürmesi benim için sorun değil derseniz okuyun bir şey kaybetmezseniz bence. Ama dgs ile hukuğa geçmekte öyle kolay olmayacaktır...

Ben iki üniversite aynı anda okunabiliyor diye biliyorum ama ço zor olur. Özellikle açıköğretim adaletin dersleri çok ağırmış çok çalışmanız gerekecek ama siz de çalışamam demişsiniz. Eğer iki yıldan uzun sürmesi benim için sorun değil derseniz okuyun bir şey kaybetmezseniz bence. Ama dgs ile hukuğa geçmekte öyle kolay olmayacaktır...

Kontenjanlı bölüm olduğu için okunmuyor... Başka bir bölüm olarak 2. tercihlerle veya 2. üniversite imkanıyla okumamı önerebileceğiniz bölümler var mı?

Kontenjanlı olduğunu bilmiyordum ikinci üniversite olarak iki yıllık mı dört yıllık mı bir bölüm mü düşünüyorsunuz? Ona göre öneride bulunabilirim.

Back