M Magrrur Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2008 23 0 34 26 Mayıs 2009 Konu Sahibi logoss #21 bence beyaz dar paça pantolon üzeri şimdlerde çok moda olna hoş bi şifon bluz altınada kalın topuklu bir rugan çok hoş durur kesnlkle
bence beyaz dar paça pantolon üzeri şimdlerde çok moda olna hoş bi şifon bluz altınada kalın topuklu bir rugan çok hoş durur kesnlkle
nadideiris Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2008 380 5 26 Mayıs 2009 Konu Sahibi logoss #22 bence bu şekil giyinirsen çok şık olursun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ancak örnek olarak bu fotoğrafları bulabildim bu tarz giyinebilirsin. siyah çeketli resim sadece Son düzenleme: 26 Mayıs 2009
bence bu şekil giyinirsen çok şık olursun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ancak örnek olarak bu fotoğrafları bulabildim bu tarz giyinebilirsin. siyah çeketli resim sadece
L logoss Guru Kayıtlı Üye 3 Kasım 2007 33 0 26 Mayıs 2009 Konu Sahibi logoss #23 fotolar çok hoş gerçekten.teşekkür ederim sanırım bu tip bişeyler giycem.hepinize teşekkür ederim çk yardımcı oldunuz :)
fotolar çok hoş gerçekten.teşekkür ederim sanırım bu tip bişeyler giycem.hepinize teşekkür ederim çk yardımcı oldunuz :)
Nelya NiLoVski Kayıtlı Üye 16 Şubat 2009 4.748 13 35 26 Mayıs 2009 Konu Sahibi logoss #24 yarennkara .!.: bende beyaz bi pantolan giyip üzerine sihay gögüs altından bollaşan şık bi bluz giyin..topuklu sşyah ayakkabı ve sihay çanta.. tamamdır.. Genişletmek için tıkla... evet cok guzel ve sik.katiliyorum sana
yarennkara .!.: bende beyaz bi pantolan giyip üzerine sihay gögüs altından bollaşan şık bi bluz giyin..topuklu sşyah ayakkabı ve sihay çanta.. tamamdır.. Genişletmek için tıkla... evet cok guzel ve sik.katiliyorum sana
_ptrck_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2009 299 0 10 Haziran 2009 Konu Sahibi logoss #26 şekerim aynı yaştayız ben yardım edeyim bence elbise giy çünkü fiziğin güzel elbise yakışıcaktır:)) bu sene moda olan elbiseler.. altına elbisesine göre değişir gerçi ama ... saçların uzunsa.. ben çoğunlukla böyle yapıyorum :))
şekerim aynı yaştayız ben yardım edeyim bence elbise giy çünkü fiziğin güzel elbise yakışıcaktır:)) bu sene moda olan elbiseler.. altına elbisesine göre değişir gerçi ama ... saçların uzunsa.. ben çoğunlukla böyle yapıyorum :))
L logoss Guru Kayıtlı Üye 3 Kasım 2007 33 0 13 Temmuz 2009 Konu Sahibi logoss #27 beyaz şık bir pantolon aldım.altına beyaz rugan babet olur mu sizce?? ya da ne tavsiye edersiniz ayakkabı olarak
beyaz şık bir pantolon aldım.altına beyaz rugan babet olur mu sizce?? ya da ne tavsiye edersiniz ayakkabı olarak
ubk_2711 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2009 69 1 13 Temmuz 2009 Konu Sahibi logoss #28 bence beyazın altına beyaz babet alma canım üzerine giyeceğin tunik yada bluza uygun bişi al.. ama ben olsam topuklu bi ayakkabı alırdım.
bence beyazın altına beyaz babet alma canım üzerine giyeceğin tunik yada bluza uygun bişi al.. ama ben olsam topuklu bi ayakkabı alırdım.
K kurtcuuk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 20 Nisan 2012 26 0 13 Ağustos 2012 Konu Sahibi logoss #29 adL'nin mezuniyet için falan abiyeleri vardı. onların içinde düğün için uygun olanları da vardı :) o değil de mezuniyette ne giyeceğim diye düşünen kızların yardımına adL yetişiyor ya helal olsun :):)
adL'nin mezuniyet için falan abiyeleri vardı. onların içinde düğün için uygun olanları da vardı :) o değil de mezuniyette ne giyeceğim diye düşünen kızların yardımına adL yetişiyor ya helal olsun :):)