1.65 boy kılom evlendıkten sonra 71 oldu gıt gıde kılo alıyorum hareket yok yuruyus yapamam bana önerılerınızı söylermısınız bırde ben kahvaltıda peynır urunlerını ve zeytini yemıyorum sevmedıgımden ne yapmalıyım 60olsam bana yeter artık catlaklar olusmaya basladı sınır olmaya basladımyardım edersenız sevınırım sımdıden tskler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben nasıl zayıflayıcam yaaa
- Konu Sahibi merve69
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?neden yürüyüş yapamıosun?
esım ve aılesı tutucu bu yuzden
bn şöyle yapıorum. günlük yediğim herşeyin kalorisini hesaplıourum. ve günlük 1200 kaloriyi geçmiorum. 6-7 kilo verdim bu şekilde. şu an 54 kiloyum.
öyle kaloriden falan anlamıyom cnm ya
diyet miyet yapamasan bile yediklerinin yarısını ye ve egzersiz-yürüyüş falan yap gene harika kilo verebilirsin..Bende kilo vermeye çalışıyorum . kaç defa başardım ve gene başarmak istiyorum..
aslında isteyince oluyo -yeterki iste..
suan acıktım ve ekmek arası bırseyler hayal eder gıbıyım zor tutuorum kendımı ya ekmegı cok sevıorumbilmiyorumkismile
insallah gunluk 3 lt su ıcmeye basladım 2gundur bıtkısel caylar ıcıyorum bkalım ne olcakkarbonlari birak (ekmek pirinc makarna baklagiller)
kgllarin catir catir gidicek bak bana yakLasik 20kg verdim hemde sporsuz:)
canım bende bayramın ilk günü başladım 75 kiloyum ama 14 yaşındayım boyum 1.69 1 haftadır hiç ekmek yemedim onun dışında yedigim her şeyi yiyorum ama günde 18 bardak (3 litreden fazla) su içiyorum birde özel bir çayım var bir sürahi ondan içiyorum ama gerçekten farkedilir derecede verdim devam ediyorum ben 15 kilo vermeyi hedefliyorum hemde hareketlerimi degiştirmedim aama şimdi okul açılınca tabi hareketim çogalacak
insallah gunluk 3 lt su ıcmeye basladım 2gundur bıtkısel caylar ıcıyorum bkalım ne olcak
canım leslie diye bişey var, evde yürüyüş adı. indir internetten ara bulursun, faydalı bişi. evde yürüme ama evin içinde yürümüyorsun tabii, yürüyüşe denk egzersizler.
leslie walk at home diye arat
canım baktım ama anlamadım evde nasıl yuruyus etcemcanım leslie diye bişey var, evde yürüyüş adı. indir internetten ara bulursun, faydalı bişi. evde yürüme ama evin içinde yürümüyorsun tabii, yürüyüşe denk egzersizler.
leslie walk at home diye arat
canım bende bayramın ilk günü başladım 75 kiloyum ama 14 yaşındayım boyum 1.69 1 haftadır hiç ekmek yemedim onun dışında yedigim her şeyi yiyorum ama günde 18 bardak (3 litreden fazla) su içiyorum birde özel bir çayım var bir sürahi ondan içiyorum ama gerçekten farkedilir derecede verdim devam ediyorum ben 15 kilo vermeyi hedefliyorum hemde hareketlerimi degiştirmedim aama şimdi okul açılınca tabi hareketim çogalacak
2.5lt bn ıcıom cnm ıns zayıflrz ya
öncelıkle bır '' dahılıye polık. gıdın ve kan değerlerınıze baktırın .. eger hersey normalse
sabahları örneğin : haşlanmış bır yumurta , salata , domates , bır dilim kepek ekmeği
ara öğün : bir elma , havuç , yada sevdiğiniz bir mevye , yeşillik
öğlen : evinizde normal pişirdiğiniz günlük yemeklerden ne varsa Küçük porsiyonla nedır bu mesela tabak yerine kase lerde yıyın .. cok işe yarıyor .. hem de gözünüzüde doyurmuş oluyorsunuz ..
ara öğün olarak : bir kase yağsız yoğurt ama evde olan bırının buna ımkanı olmayabılır bır kase normal yogurtda olabılır ..
akşam : evinizde pişen yemeklerden bir 3 kaşığı geçmiycek şekilde yiyebilirsiniz..
dikkat etmeniz gerekenler
1- ekmek yok :)) makarna yada pilav 2 kaşık olarak izin veriliyor ..
2- su için ama su içerken de dikkat edin : yemek aralarında ve hemen yemekten sonra kesınlıkle su tuketmeyın cunku miğdenizde bulunan ve yemeklerı öğütmeye yaran bır asit çeşidi var. su bu asidin etkisini azaltıcaktır .. yemeklerden 1 saat sonra su içmeye başlayın yatana kadar da tuketin ..
3- erken uyanın , çok geç yatmayın ..
4- egzersiz yapın yapamam demeyın evde yapılcak harıka egzersizler var . eklıycem buraya da
5- ağzınıza götürdüğünüz her lokmayı uzun sure çiğneyin ..
ve bitkisel çaylarla destek alın .. Sonuç olarak şu yazılanları yapıpta kilo veremedim derseniz hormonsal bır sorununuz yada başka bir rahatsızlığınız var demektir :))
bu yazılanlarin sadece 3/1 ni uygulayan ben bir ayda 7 kılo vermiştim .. ama ben egzersiz değil yürüyüş yapmıştım .. değişen pek bişey yok her gun duzenlı olarak evınızde egzersız yaparsanız ..
sabahları örneğin : haşlanmış bır yumurta , salata , domates , bır dilim kepek ekmeği
öğlen : evinizde normal pişirdiğiniz günlük yemeklerden ne varsa Küçük porsiyonla nedır bu mesela tabak yerine kase lerde yıyın .. cok işe yarıyor .. hem de gözünüzüde doyurmuş oluyorsunuz ..
ara öğün olarak : bir kase yağsız yoğurt ama evde olan bırının buna ımkanı olmayabılır bır kase normal yogurtda olabılır ..
akşam : evinizde pişen yemeklerden bir 3 kaşığı geçmiycek şekilde yiyebilirsiniz..
2- su için ama su içerken de dikkat edin : yemek aralarında ve hemen yemekten sonra kesınlıkle su tuketmeyın cunku miğdenizde bulunan ve yemeklerı öğütmeye yaran bır asit çeşidi var. su bu asidin etkisini azaltıcaktır .. yemeklerden 1 saat sonra su içmeye başlayın yatana kadar da tuketin ..
4- egzersiz yapın yapamam demeyın evde yapılcak harıka egzersizler var . eklıycem buraya da
ve bitkisel çaylarla destek alın .. Sonuç olarak şu yazılanları yapıpta kilo veremedim derseniz hormonsal bır sorununuz yada başka bir rahatsızlığınız var demektir :))
bu yazılanlarin sadece 3/1 ni uygulayan ben bir ayda 7 kılo vermiştim .. ama ben egzersiz değil yürüyüş yapmıştım .. değişen pek bişey yok her gun duzenlı olarak evınızde egzersız yaparsanız ..
öncelıkle bır '' dahılıye polık. gıdın ve kan değerlerınıze baktırın .. eger hersey normalse
allah razı olsun tam benlık seyler dusunmussun ya tsk ederım ıse yararsa sana ulascam cokkkkkkkkkkkk dua etcem cnm:kedi:
- 6 Ekim 2009
- 1.211
- 27
- 358