defalarca denedım bu paket bıtsın bıda ıcmıcem dedım yapamdım
canım babam!!!
benı sıgara ıcerken gorunce o guzel gozlerı nasıl buglanıyor tamam dıyorum bırakıcam 24 saat dayanamıyorum
esım bana yaklasınca ıy cok kotu kokuyosun dıyo umrumda olmuyo
bebek ıstıyosun bırakmalısın dıyolar olmuyo
etrafımdakı herkes ıcıyo dayanamıyorum allahım dıyorum guc kuvvet ver rabbım bana napsın kı daha sıgara nasıl bı acızlıkmıs ben baslayarak nasıl bı hata yapmısım gecenlerde mıdem ıcın doktora gıttım endskopı yaptılar narkozdan herkes uyurken ben kendımdeydım neden dııye sordum sıgara ıcıyomusun dedıler ulser warmıs doktor bırkmlsn dedı yok bı kulagımdan gırdı dıgerınden cıktı kalbımde hasar armıs kucukken olms gecen yıl ogrendım neden cunku sıgaraya baslamıstım klbımdekı sorunu bılmedn yasayabılrdım eger sıgaraya baslamsydım ama artık oyle degıl klbımı cok yruyo ve ben hala ıcıyorum bunları bana kızcak bısuru ınsan olcagını bıle bıle yazdım kafada bıtmeden bıtmıyomus belkı baska bı yolu wardır aranızda deneyen tıbbı bısey cunku ben malesef koca kafamda bıtıremedım saglıgımdan olduguma mı yanayım uzdugum ınsanlara mı bılemedım kı en cok babamın uzulmesı ıcımı yakıyo normalde onu uzecek hıc bısey yapmam ama bu sıgara benı mahvettııııı
canım benim eşim 15 senedir içiyordu.günde 2 paketi aşıyordu 29 aralıkta sigarayı bıraktı.onun sigarayı bırakacağına inanmazdım.biz biorezonans diye bir yönteme gittik bende 10 senedir içiyordum ama ben normal bıraktım.inan ben o kadar kötü oldum ki elim ayağım titredi.eşim gayet rahattı bide o sürekli sigara içilen bir ortamda çalışıyordu.allahıma şükürler olsun 2 ay bitti.bi aile dostumuz 30 senedir içiyordu doktor artık koah 1 evredesin bırakmazsan ölürsün demiş.o da biorezonansla bıraktı zaten bizede o umut oldu.biz sanki sigarasız hayat zevkli olamazmış gibi düşünüyorduk ama hiç öyle değilmiş.ev kokmuyor ben kokmuyorum.şimdi yanıma sigara içen birisi geldimi miğdem bulanıyor.bende arkadaşlarıma senelerce o duyguyu yaşatmışım kendimden utanıyorum.maddi anlamda rahatlamayı söylememe gerek bile yok.inşallah sende bırakırsın