bazı ilaçlar faydalı olabiliyormuş bu konuda ,hiç aklında olmayana bile bıraktırabiliyormuş :26:
champix ve zybanın adı çok geçiyo. hangisini kullanmıştınız? benim de bırakmam lazım,ama bir türlü motive olamıyorum
ahh canımm ahh bu sigaranınn hiç birr fydası yokk
yığınlaa zararı varr benimdee kurtulmamm lazımm Allahh bir güçç kuvvett versee tiksinsek
benn okadar içmiyorumm ama içmedende yapamıyorumm
denedimm bir kaç kezz 3 gün demedenn 1 tane diye geberdimm
dobermann gibi koku aradımm yaa birbirimize destekk olarak bıraksakk
bu pisliği ne muhteşemm olurr sigarasız yıllarımızı kutlasak[/QU
aslında ben burda neler goruyorum kızlar bırbırıne destek olup neler yapmıyolar sac uzatmaya kadar bızde bı boyle bı konu acıp bırbırımızı hırslandırabılır sankı cunku saglıgımız gıdıyorrr
cok mutlu oluruz canım sahsen ben omur boyu dua edrm sanaben bi ot karışımı deniyorum faydası olursa yazıcam
ben bi ot karışımı deniyorum faydası olursa yazıcam
cok mutlu oluruz canım sahsen ben omur boyu dua edrm sana
hadi bakalım,takipçiniz
pardon nicoticleanyok kızlar macun falan hikaye oldu nicotinell denilen macundan aldım fiyasko çıktı.sigaratiks diye şeker varmış.bide onu deneyeyim bakalım.
ben de bu illetten kurtulmanın arayışındayımm.... her türlü ilacı denedim sonuç yok, önce kafada bitmesi gerekiyor galiba...
gittim tabi gitmem mi... ilaçlar, nikotin bantları, sakızları hepsini denedim. şu an tek seansta sigara bırakma üzerine bir yöntem olduğunu duydum, bir arkadaşım önerdi şaşırdım... araştırması içindeyim, aklıma yatarsa bir de bu yöntemi deneyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?