• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Nasil Kilo Vereceğim?

medinealeynanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
218
3
96
Hollanda
SLM kizlar ben suan 70 kilodayim, ve zayiflamak istiyorum, evde eliptik bisiklet ve yurume bandim var, ama nerden nasil baslayacagimi bilmiyorum, hic azim kalmadi bende, soyle anlatayim .... ben 2 ci dogumumdan sonra bulumiya hastaligina bulastim ve 74 kilodan 53 kiloya dustum, sagliksiz oldugunu bile bile yaptim bu isi, ama piskoloklar yardimiyla kurtuldum Allaha sukur,, ve suan gene 70 li kilolara ciktim,. Bana destek sart, burda bana yardim etmek isteyen arkadaslar vardir eminim, bana bi care, ve nasil nerden baslayacagima yardimci olursaniz sevinirim,. Sizin desteginiz sayesinde ipin ucunu yakalayagima eminim.. Saglicakla kalin,..:34:

bu işi zamana yaymak şart arkadaşım, klasik yöntemler herzaman geçerli bence spor, sık ve az yemek ,birde kararlı olmak ..hepsi bu:13:

bu işi zamana yaymak şart arkadaşım, klasik yöntemler herzaman geçerli bence spor, sık ve az yemek ,birde kararlı olmak ..hepsi bu:13:

oyle canim bir mucize beklemiyorum, mucizeyi kendim yaratmam lazim, iste bi baslayabilsem sorun orda iste, hic bir kiyafetimi giyemiyorum, hepsi cok dar, insallah bir gun saglikli bir sekilde kilo verdikten sonra giyerim gene cicilerimi,.:8:

aynanın karşısındaAN ayrılma canım insan aynada kendini gördükçe azimleniyor

SLM kizlar ben suan 70 kilodayim, ve zayiflamak istiyorum, evde eliptik bisiklet ve yurume bandim var, ama nerden nasil baslayacagimi bilmiyorum, hic azim kalmadi bende, soyle anlatayim .... ben 2 ci dogumumdan sonra bulumiya hastaligina bulastim ve 74 kilodan 53 kiloya dustum, sagliksiz oldugunu bile bile yaptim bu isi, ama piskoloklar yardimiyla kurtuldum Allaha sukur,, ve suan gene 70 li kilolara ciktim,. Bana destek sart, burda bana yardim etmek isteyen arkadaslar vardir eminim, bana bi care, ve nasil nerden baslayacagima yardimci olursaniz sevinirim,. Sizin desteginiz sayesinde ipin ucunu yakalayagima eminim.. Saglicakla kalin,..:34:

Başta sakin ol canım, panik yapmak işe yaramıyor, tam tersine ümidi kırıyor. Burada; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/430132-yaklasik-5-ayda-17-kilo-verdim.html
anlattım benim yaşadığım tecrübeyi, istersen bi oku. Umarım yardımcı olur sanada. Sormak istediğin bişey olursa, seve seve:16:

1 yılda 10 kilo alarak 67 kiloyu görmüş biri olarak diyet günlükleri kısmına son bir haftadır başladığım diyeti kendimce karaladım..Benimle hemen hemen aynı kiloda olan birinin bu denli umutsuz olmasına da şaşırarak cevap vermek istedim, insan isterse başaramayacağı hiçbir şey yoktur.İnsanlar 100 küsür kilolarla diyete başlıyor ve iradeli olursa sağlıklı bir şekilde kilo verebiliyor.Biz 67lerle 70lerle ümitsizliğe kapılırsak onlara ayıp etmiş oluruz.
Kendi irademize yenilmeyelim ve ne olursa olsun kendimize olan güvenimizi kaybetmeyelim.

Dediklerine katiliyorum bir de iradeli olmak disinda sabretmek gerekiyor. inan bana sonrasi corap sokugu gibi geliyor. Sonra olanlara sen bile inanamayabilirsin. Hem yolun da o kadar uzun degil 3-4 ay sonra rahatlikla olmak istedigin kiloda olabilirsin.

Ben Nasil Kilo Verdim

Back
X