Ben nası kilo alacağım yardımcı olur musunuz?

22 yaşındaym evliyi ve 44 kiloyum bu durumdan çok rahatsızım önerilerniz varmı?

ben 17 yaşındayım ve bunu yapmadan önce 41dim şimdi 44üm ve devam edıyorum.
akşamları tok karnına yatmadan önce büyük bi kaseye 15-20 arası bebe büsküvisi koyup mama halıne getırıyorum ve yiyorumm.

normalde genelde günlük yediklerin nedir ne kadar. mesela ekmek miktarı nedir. pilav çorba makarna vs miktarı
yani yemene rağmen mi kilo almıyorsun yoksa yemiyor musun. yemene rağmen kilo almıyorsan kurt falan olabilir. doktora git bir baktır.

aynen yememe rağmen alamıyorumm herşeyide yiyorum ama alamıyorum ya ama hani boyumda çok uzun deil kötü durmuo herkez çok güzel fiziğin var dio ama ben huyluyum galiba brazz

Ekmeksiz kilo alınmıyor ben bunu anladım ben hiç ekmek yiyemiyorum ya =) kardeşim üniye başladı nasıl kilo aldı anlatamam ekmek yiyormuş habire =)

Ben de yiyip yiyip kilo alamayanlardanım .Boyum 1.63 kilom 50.En az 5 kilo almam lazım.Daha etkili önerisi olan varsa lütfen yazsın..

Ben de yiyip yiyip kilo alamayanlardanım .Boyum 1.63 kilom 50.En az 5 kilo almam lazım.Daha etkili önerisi olan varsa lütfen yazsın..

Arkadaşım boyumuz da kilomuz da aynı seninle.
Ben 48 Kg.dan 50 kg oldum 1 ayda.
Çok yemek yemeyi sevmem , ama abur cubur cok severim.Paketlere bakıyorum hangisi en yüksek kalorili ise onu yiyorum.
Formül basit yani,çok kalori al , az harca.
Günde 2 paket benimo yedim (günlük öüğünler haricinde).
Benim belden aşağım zayıf , yani yüzüm , üst vüdudum iyi ama bacaklarım , kalçam zayıf maalesef.

arkadaslar meraba.ben de sizdenim.21 yasndayım 49 kıloyum.etrafımdaki insanların cogunun kız sen cok zayıfsın demesınden bıktım artık.artı kendıme de guzel gelmıyorum artık.benm bıleklerım ve backlarım zayıf ve acıl kılo almam lazım.cunku meznuıyetım var ve bn takmıs durumdayım.bı bıldıgınız varsa paylasırsanız cok sevınırım.keendınıze ıyı bakın.

Arkadalar merhaba..öncelikle ben de hep sizin gibiydim.167 boy,47-48 arası gezerdim.öncelikle eczaneden sipraktin şurup alın.eğer gündüz okul ve işiniz yoksa sabah akşam bir ölçek için.hatta akşamları iki ölçek için.uyku yaptığı için diyorum.sizde uyku yapmazsa sabah akşam yoksa sadece gece yatrken için.inanılmaz iştah açıyor.sonra bir tane mikser alın.mikserin içine 15 tane cici bebe,2 yemek kaşığı pekmez,ve ayrıyetten çektiğiniz ceviz ve fındık içi(bunları hazırlayıp bir kavanozda saklayın)2 çorba kaşığı koyun,üstüne de 1,5 bardak sütü ekleyip mikserde karıştırın bir içmede için.bunu yemeklerden sonra sabah ve gece yatarken için.günde 2 muz ve 2 tane de maximus çikolata yiyin(kalorisi yüksek)..bunları yiyemem diye düşünmeyin çünkü şurup çok iştah açıyor.bu yöntemle ben dahil bir sürü kişi kilo aldı.ben 2 ayda 9 kilo aldım57 oldum.sonra 9 ay falan yapmadım.54 e düştüm.10 gündür tekrar yapıyorum.ve dün gece aç olduğum halde tartıldım ve kilom 56.bu şekilde alınan kilo hemen fos diye gitmiyor yani.15 gün daha yapıp 58 olduktan sonra bırakacağım.ilk hafta hiç kilo almıyorsunuz.moraliniz bozulmasın.ama sonrası garanti.hiç bıkmadan yapın sonuç mükemmel olacak.2 ayda 8 kilo garanti ve sağlıklı.benim gibi kilo alamayanların sorunu iştahsızlık,onu da şurupla çözebilirsin.tek yapmanız gereken sıkılmadan hergün bu diyeti uygulamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…