BEN NAPICAM BOYLE..

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
Slm kizlar..
Bu benim icin gercekten bir dert lutfen konum tasinmasin..
Ben 1 yil 3 aydir evliyim.evlendikten 3 ay kadar sonra adetimde gecikmeler oldu.7 .aydan 9.aya kadar adet olmayinca hastaneye gittim .kan ve hormon testi verdim .temizdi.adet sokturucu verdi kullandim adetimin ikinci gunu tekrar gittim.vajinal ultrasondan bakti .tertemizsin hicbiseyin yok dedi.o kadar sevindim ki ama bi sknti vardi neden adet olmuyordum .bende sordum doktora o da rahminde yumurtaliklarinda falan hicbiseyin yok yasam sartlarindan olur stresten mevsim gecisinden yeni evlisin ondan olur dedi.dogumkontrol hapi yaziyim al dedi bende cocuk istiyoruz dedim tamam dedi yazmadi bende oyle geldim simdi gene 16 gun oldu hastalanmadim .deliricem biseyde yokmus neden adetim olmuyor.benimle ayni durumda olN ya da bilenleriniz var mi ne yapmam gerek ??

Baska bir doktora gitmeyi dusundun mu hic? Bende de suan tam tersi hazirandan beri neredeyse hic durmayan bir kanama var. Bugun jinekologa gittim net birsey soylemedi pconun hafif versiyonu olabilir kilo ile alakali olabilir dedi. Bende baska doktora gorunmeyi dusunuyorum.

Baska dokta gitme sansim yok yasadigim yerde tek buyuk hastane var .cuma gunu tekrar gitmeyi dusunuyorum acikcasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…