• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Naci Bey'in Dolgu ve Botoks Hastasiyim:)

selinyildirim

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
38
3
286
48
İstanbul
Merhaba Arkadaslar ,

Naci Bey'in burada sayfasi oldugunu gorunce , kendisiyle ilgili deneyimlarimi paylasmak istiyorum .
Biliyorum ki bu yola giren benim gibi arkadaslarin kafasi bu konuda cok karisik oluyor .
Doktor arama sureci, bu konuda zamanında cok yanlıs deneyimlerim sonunda buyuk uzuntulerim oldugundan umarim size yardimim dokunur.

Benim Naci Bey ile tanismam cogunuz gibi cesitli internet sitelerinde doktor arayisimla basladi .
Anadolu yakasinda muayahanesi oldugunu ogrenincede bir gorunmek istedim .

Kendisine endoskopik kas kaldirmayi sordum .
Detaylı bilgilendirdi sagolsun bu operasyonun iyilesme sureci uzun oldugundan bana simdilik uygun olmadigini soyledim .Kendiside onermedi zaten:)

Botox yaptirdim Naci Beye
Sonuc iin beklemeye basladim .
1 hafta sonrada sanırım degisimler oldu ki , normalde uzgun goruntu olan yuzumde gulucukler acti.
Kuzenim kasini bu sefer ne guzel almislar dedi ?
İsden arkadaslarim cildine ne yapiyorsun bizede soyle demeye basladilar
Cildimde mimik kirisiklari bir hayli fazla , tamamiyle yok oldu ve bu degisimler beni rahatsiz etmeden oldu .

Sonra bu siteden bir doktorun adını alip dudak dolgusu yaptirmak icin baska doktora gittim .
Hayatimin en kotu gunlerini yasadım .
1 hafta ise gidemedim
Dudaklarim bulent ersoyun dudaklari gibi olmustu .
Kendime kizdim neden bu kadar yuz seklimle ugrastigimdan cezami cekiyordum .
1 hafta sonra ise gittim ama yerimden kalkamadim , bana bakan acıyarak bakıyordu .
Sonra aglayarak Naci Beye kostum
Naci Bey sakinlestirdi beni
Su anda odem oldugunu soyledi
Ben bu durummdan kurtulmak icin dudaklarıma masaj yapiyordum bir an once dolgu gitsin diye
Bunu yapmamami soyledi bundan dolayı sıslıgın daha fazla oldugunu soyledi
Dedigi gibi bir sure sonra hizlica erimeye basladi
1 ay sonrada eski dudaklarıma geri dondum .

Daha sonra tekrar Naci Beye botox icin gittim 5-6 ayda bir tekrarlandıgından
O sirada Naci Bey Beye dedim ki baska bireyler daha mi yapsak .Ne yapim guzelligi cok seviyorum aynaya bakıncca mutlu olmalıyım
dedi ki gel sana dudak dolgusu yapalım cok guzel olucak
Ama Naci Bey dedim bilityorsunu baska doktora yaptirdim nasil oldugunu gordunuz
Naci Beyle karar verdik ve yapildi
Aynaya baktim yapilir yapilmaz dudaklarimla oncesi kıyaslanamazdi bile
Sanki 5 dakikada dudak seklimi degistirmisti
o haftasonu eve kapanacaktım ama oyle olmadı
Gecen sefer nerdeyse 1 ay biryerlere gidememistim
bu sefer tam tersi surekli aynaya bakıp dudaklarıma bakıyordum cok guzel olmustu
Fark soyleydi diger doktor sadece dolgu ile sisirmisti
Naci Bey dudagıma sekil vermisti
Benim dudaklarım sonukdur ruj falan yakısmaz
Naci Bey in dolgusundan sonra kıvrımlı bir dudagım oldu hafif cikik .
Hanin goguse silikon takanlar diyorlarr yaaa cesit cesit sutyen alicam
Bende ren renk ruj aldım :)

Ne kadar kalır dedim , diger doktorun yaptigi 3 ay bile kalmamisti aman iyikide kalmamis
Naci Bey 8 ay dedi
Ve sıkı durun arkadaslar
Nerdeyse 1.5 sene olacak ama dudaklarımın sekli hala devam ediyor .
Her arkadasım soruyorum senın dudakların hep boylemiydi diye ...

Valla elimden birsey gelmez cok cok tesekkur ediyorum kendisine.
Buradan da tum kadinlara bu deneyimimi aciklayarak yardimci olmak isterim
Kendilerinin diger operasyonları bilmem ama bu konuda gozu kapalı Naci Beye teslim etsinler .

Naci Bey ,
Botox icin gelecegim sanırım yurtdısındaymıssınız buradan okudum
Gelince gorusuruz insallah

Sevgiler

memnun kalmana sevindim canim, doktor ile iletisim de cok önemlidir bence. bazi doktorlar kafalairna göre uygulama yapiyorlar, hastalarinin fikri pek önemli olmuyor ve böylelikle menuniyetsizlikler ortaya cikabiliyor.

Bahsettigin doktor sn. Naci Celikmi?

kimse yokmu
:18:
ben naci beye botoks yaptırdım ve çok memnunum.. çok fazla mimik kullanan bir insan olduğum için alnım 4-5 şerit halinde kırışmıştı,göz kenarlarımda aynı şekilde. 2,5 yıl önce naci beye protez ameliyatı olmuştum ve hayatımda verdiğim en doğru karar ve bana göre şans naci beyle karşılaşmam oldu. Ameliyatımdaki bu mutluluğun üstüne,estetik diğer işlemler için başka bir doktor aklımın ucuna bile gelmedi. Naci beye botoksla ilgili fikrini benim ameliyatımdan önce söylemişti ama ancak 3 ay önce yaptırabildim. İşlem çok kısa ve acısız oluyor,iğnenin girip çıktığı esnada birazcık sızı oluyor o kadar da normal sanırım.. İlk hafta hatta ilk ay birşye anlamadım ama kontrole gidip naci bey bana öncesi ve sonrası fotograflarımı gösterdiğinde şaşırıp kaldım resmen birkaç yaş gençleşmiş gibi duruyordum ben normalde yorulunca gözlerim küçülür kısılır,ama botoks sonrasında ne kadara yorgun olsam da yüzümden belli olmuyor,dinç bir ifade var,insan daha ne ister,ne kadara yorgun olursa olsun yorgunluğun belli olmaması çok hoşuma gitti. fiyatı 350 euro,6 ayda bir yapılması gerekiyor,ameliyat olmadan böylesine güzelleşmek çok hoş.. doktorumun ellerine sağlık diyorum,son derece doğal bir sonuç ortaya çıkarttı

bende dudaklarim icin icin dolgu ve sekil istiyorumm..ama bu konularda cesaretim malesef yok..bir fotograf koyarsan cok sevinirim merak ettim ozellikle dudaklarini.

iyi hoş güzel anlattınızda naci beyi araştırmalarımdan bende bilirim cidden çok tavsiye edilen bi doktor fakat birazda pahalı değilmi sizce?

Merhaba Arkadaslar ,

Naci Bey'in burada sayfasi oldugunu gorunce , kendisiyle ilgili deneyimlarimi paylasmak istiyorum .
Biliyorum ki bu yola giren benim gibi arkadaslarin kafasi bu konuda cok karisik oluyor .
Doktor arama sureci, bu konuda zamanında cok yanlıs deneyimlerim sonunda buyuk uzuntulerim oldugundan umarim size yardimim dokunur.

Benim Naci Bey ile tanismam cogunuz gibi cesitli internet sitelerinde doktor arayisimla basladi .
Anadolu yakasinda muayahanesi oldugunu ogrenincede bir gorunmek istedim .

Kendisine endoskopik kas kaldirmayi sordum .
Detaylı bilgilendirdi sagolsun bu operasyonun iyilesme sureci uzun oldugundan bana simdilik uygun olmadigini soyledim .Kendiside onermedi zaten:)

Botox yaptirdim Naci Beye
Sonuc iin beklemeye basladim .
1 hafta sonrada sanırım degisimler oldu ki , normalde uzgun goruntu olan yuzumde gulucukler acti.
Kuzenim kasini bu sefer ne guzel almislar dedi ?
İsden arkadaslarim cildine ne yapiyorsun bizede soyle demeye basladilar
Cildimde mimik kirisiklari bir hayli fazla , tamamiyle yok oldu ve bu degisimler beni rahatsiz etmeden oldu .

Sonra bu siteden bir doktorun adını alip dudak dolgusu yaptirmak icin baska doktora gittim .
Hayatimin en kotu gunlerini yasadım .
1 hafta ise gidemedim
Dudaklarim bulent ersoyun dudaklari gibi olmustu .
Kendime kizdim neden bu kadar yuz seklimle ugrastigimdan cezami cekiyordum .
1 hafta sonra ise gittim ama yerimden kalkamadim , bana bakan acıyarak bakıyordu .
Sonra aglayarak Naci Beye kostum
Naci Bey sakinlestirdi beni
Su anda odem oldugunu soyledi
Ben bu durummdan kurtulmak icin dudaklarıma masaj yapiyordum bir an once dolgu gitsin diye
Bunu yapmamami soyledi bundan dolayı sıslıgın daha fazla oldugunu soyledi
Dedigi gibi bir sure sonra hizlica erimeye basladi
1 ay sonrada eski dudaklarıma geri dondum .

Daha sonra tekrar Naci Beye botox icin gittim 5-6 ayda bir tekrarlandıgından
O sirada Naci Bey Beye dedim ki baska bireyler daha mi yapsak .Ne yapim guzelligi cok seviyorum aynaya bakıncca mutlu olmalıyım
dedi ki gel sana dudak dolgusu yapalım cok guzel olucak
Ama Naci Bey dedim bilityorsunu baska doktora yaptirdim nasil oldugunu gordunuz
Naci Beyle karar verdik ve yapildi
Aynaya baktim yapilir yapilmaz dudaklarimla oncesi kıyaslanamazdi bile
Sanki 5 dakikada dudak seklimi degistirmisti
o haftasonu eve kapanacaktım ama oyle olmadı
Gecen sefer nerdeyse 1 ay biryerlere gidememistim
bu sefer tam tersi surekli aynaya bakıp dudaklarıma bakıyordum cok guzel olmustu
Fark soyleydi diger doktor sadece dolgu ile sisirmisti
Naci Bey dudagıma sekil vermisti
Benim dudaklarım sonukdur ruj falan yakısmaz
Naci Bey in dolgusundan sonra kıvrımlı bir dudagım oldu hafif cikik .
Hanin goguse silikon takanlar diyorlarr yaaa cesit cesit sutyen alicam
Bende ren renk ruj aldım :)

Ne kadar kalır dedim , diger doktorun yaptigi 3 ay bile kalmamisti aman iyikide kalmamis
Naci Bey 8 ay dedi
Ve sıkı durun arkadaslar
Nerdeyse 1.5 sene olacak ama dudaklarımın sekli hala devam ediyor .
Her arkadasım soruyorum senın dudakların hep boylemiydi diye ...

Valla elimden birsey gelmez cok cok tesekkur ediyorum kendisine.
Buradan da tum kadinlara bu deneyimimi aciklayarak yardimci olmak isterim
Kendilerinin diger operasyonları bilmem ama bu konuda gozu kapalı Naci Beye teslim etsinler .

Naci Bey ,
Botox icin gelecegim sanırım yurtdısındaymıssınız buradan okudum
Gelince gorusuruz insallah

Sevgiler

kaç yaşındasınız acaba ?çokmu genç?

Arkadaşlar dudak dolgusu yaptırmak istiyorum İstanbulda Naci Bey arkadaşımız anlatmış fakat piyasaya göre hem pahalı hemde bana uzak kontrolü devamı derkez mümkün değil. İzmirde neden bir kişiden ben dudak dolgusundan çok memnun kaldım diyene hiç rastalamadık acaba ben dudak dolgusu maduruyum doktor konusunda yardımcı olacak arkadaş var ise paylaşmasını bekliyorum

bazen işinde cok iyi doktorlar kötü sonuc cıkartabiliyor, ben bunu hastanın sanssızlıgına baglıyorum, ben Naci Bey'e botox yaptırmıstım ama gülüşümde deformasyon oldu 3 ay sonra gecti yani botox etkisi zayıflayınca.. Gülüşümde deformasyon olustuktan sonra görüşmeye gittiğimde Naci Bey botox'ta böyle riskler olabileceğini söyledi, farklı bir doktor ise enjeksiyon hatası dedi. birde kaz ayagı bölgeme yaptırdıktan sonra sol gözümde morarma oldu, kılcal damara girildiği için :) Hayatımda ilk defa yaptırdım,cok fazla arastırarak, iyi bir doktora ve iyi ücretler ödeyerek bu kadar titizlenmeme ragmen sonuc hüsran, artık kendi şanssızlıgıma bağlıyorum. Bu arada botoxun genel ifadeyi donuklaştırdıgını düşündüğümden acıkcası tövbeliyim, sadece dudak dolgusu için su sıra doktor arastırıyorum, bakalım umarım bu sefer kötü sürpriz olmaz :)

Back