Yani degişik bir durum ama takmamanı öneririm ilşkine ve işine odaklanMerhabalar arkadaşlar benim dert ettiğim ama başkalarının bu da dert mi diyebileceği bi şey anlatacağım. Biz eşimle farklı şehirlere atandığımız için bir buçuk yıldır ayrıyız. Bu süreçte kayınvalidemle aynı ortama girdiğimizde eşim ve benim ayrı olmamdan konu açıldığında sanki çok normal bir şeymiş gibi gülerdi. Ben geçenlerde tayin dilekçesi verdim ve reddedildi. Red cevabını aldığımızda ise eşimi arayıp kötü haberi duyunca kanamam başladı (regl olmuş), hastalandım, uçukladım, çok umutlanmıştım vs vs dedi. Eşim de bana annem üzülmüş hastalanmış dedi. Ben de içimden şimdiye kadar üzülmüyordu Allah Allah dedim. Gerçekten bi tek bana mı garip geliyor, yoksa benzer bi durumu siz yaşasanız size de garip gelir miydi?
Evet çok anormal bir durum çünkü biz evlendikten sonra atandık ikimiz de..Yani olan olmuş kaynananız tepki verse nolur gülüp geçse nolur. Bence üzgünsünüz ve neye takacağınızı şaşırmışsınız.
Bir de demişsiniz ya çok normal karşılıyor diye bu kadar anormal bir durumsa size göre ayrı şehirlerde bir süre yaşamak, olurunu bulup,olmama ihtimalini de hesap ederek evlenmeliydiniz.
Yok anlamak için bende 10 defa okudum konu sahibi cümle kuramamış. Regl olan kayınvalide çünkü “regl olmuş“ yazmış. Diğer türlü olsa regl oldum yazardı.Regl olan konu sahibi. Kayınvalide değil.
O sonra haberi duyunca hasta olmuş.
Kötü haber almasıyla regl olması arasındaki alakayı anlamadım..Merhabalar arkadaşlar benim dert ettiğim ama başkalarının bu da dert mi diyebileceği bi şey anlatacağım. Biz eşimle farklı şehirlere atandığımız için bir buçuk yıldır ayrıyız. Bu süreçte kayınvalidemle aynı ortama girdiğimizde eşim ve benim ayrı olmamdan konu açıldığında sanki çok normal bir şeymiş gibi gülerdi. Ben geçenlerde tayin dilekçesi verdim ve reddedildi. Red cevabını aldığımızda ise eşimi arayıp kötü haberi duyunca kanamam başladı (regl olmuş), hastalandım, uçukladım, çok umutlanmıştım vs vs dedi. Eşim de bana annem üzülmüş hastalanmış dedi. Ben de içimden şimdiye kadar üzülmüyordu Allah Allah dedim. Gerçekten bi tek bana mı garip geliyor, yoksa benzer bi durumu siz yaşasanız size de garip gelir miydi?
Fazlasıyla özlem ve zorluk çekiyoruzBir buçuk yıldır ayrı şehirlerdesiniz ve taktığınız şey kayınvalidenin üzülüp üzülmediği mi cidden.. Önemli olan eşinizle birbirinizi özleyip özlemediğiniz.
Evet çok anormal bir durum çünkü biz evlendikten sonra atandık ikimiz de..
Hayır parantez içinde regl olmuş yazmış. Kendi olsa oldum der zaarRegl olan konu sahibi. Kayınvalide değil.
O sonra haberi duyunca hasta olmuş.
O zaman kayınvalideyi umursamayacaksınız. Takılacağınız en son şey olmalı gerçekten. Nasıl bir araya gelebilirizin cevabını arayınFazlasıyla özlem ve zorluk çekiyoruz
Merhabalar arkadaşlar benim dert ettiğim ama başkalarının bu da dert mi diyebileceği bi şey anlatacağım. Biz eşimle farklı şehirlere atandığımız için bir buçuk yıldır ayrıyız. Bu süreçte kayınvalidemle aynı ortama girdiğimizde eşim ve benim ayrı olmamdan konu açıldığında sanki çok normal bir şeymiş gibi gülerdi. Ben geçenlerde tayin dilekçesi verdim ve reddedildi. Red cevabını aldığımızda ise eşimi arayıp kötü haberi duyunca kanamam başladı (regl olmuş), hastalandım, uçukladım, çok umutlanmıştım vs vs dedi. Eşim de bana annem üzülmüş hastalanmış dedi. Ben de içimden şimdiye kadar üzülmüyordu Allah Allah dedim. Gerçekten bi tek bana mı garip geliyor, yoksa benzer bi durumu siz yaşasanız size de garip gelir miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?