Ben mi sorunluyum?

Be n fazla para harcamamak icin ucuz sesler aliyorum. Kendisi en pahali ne varsa onu aliyor.
Hata burada başlıyor. Evet bence sizde sorun. Ne demeye kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz ? Siz kendinize değer vermeyle başlayın bence. Böyle davranan kadınlara sinir oluyorum !

mülkiyet ayrimindan kastibiz nedir ? ortak maliniz var boluselim mi diyor . yada oturdugubuz ev falan

Sadece kendinize değer verin , asla kısmayın ihtiyaçlarınızı ve en kaliteli olanları alin , sosyal olun eşinizi kendi haline bırakın, ailesini de aramak ve memnun etmek zorunda değilsiniz..

Soruldu mu bilmiyorum ama eşinzle hiç kavga ettiniz mi, ona bağırdınız mı?

Enerjinizi ve zamanınızı o iş yerine harcamayın derim yıllar sonra elimde avucumda hicbir şey yok ama bütün ömrüm orada çalışmakla geçti diyebilirsiniz çünkü. Ya eşiniz sigorta ve maaş bağlasın size ya da çalışmayın .Bu ilk önerim. Ama esas büyük sorununuz çok başka aslında eşinizin size saygısı yok malesef. Esinizle kesin ve net konuşmalı duygularınızı ifade etmelisiniz

Pardon da bu kadar insan yerine konulmama, ayrılık fikri kafaya konduğunda olur. Adam sizi köle gibi kullanıyor, adam yerine koyup üç kuruş vermiyor, bir de malları kendi üstüne alacak ki boşanma durumunda zırnık koklatmasın.
Eşiniz ve ailesi sizi şutlamanın planlarını yapıyor ve bu işten en az zararla çıkmanın hesabını yapıyor olabilir konu sahibi. Siz maaşsız, köle yerine konduğunuz, sigortasız, eşinizi memnun edemediğiniz bir hayatta diliniz beş karış dışarıda koştururken bir anda beş kuruşsuz ve güvencesiz şekilde kapının önüne konablirsiniz. Bu köylü kurnazlarının deflerinin önünde bu kadar oynamayın. Adamlar sizi bedava köle gibi kullanıyor, işine gelmeyince beş kuruş vermeden boşamanın yolunu yapmaya çalışıyor. Utanmazlar.

Durduk yere niye mal ayrımı yapılıyor ? Bence dikkat etmende fayda var

İşle evlilik beraber çok zor. Biz eski eşimle beraber çalışıyorduk, ihracat yapıyorduk. Bir yerden sonra evliliğimiz şirket gibi oldu.
İş stresi çok yoğun ve duygusallığı öldürüyor. Beraber çalışan evli kaç çift tanıdığım varsa geçimsizlik başlıyor. Gün içerisinde çiftlerin kendi özel alanları, ayrı hayatları olmalı. Akşama konuşacak konuları olmalı ve stres anlarında birbirlerinin stres topu olmamalılar.

Ailesiyle göbek bağı kopmamış bir erkek daha bunlara ne yapılır bilmiyorum. Ailem ailem diyen birine birileri de arkadaşım senin artık ailen eşin varsa çocuğundur demeli.

Evlendiğimiz zaman hep iyi düşünürüz ama sonra değer görmediğimizi veya çantada keklik görüldüğümüz zaman kendim için içimden bir Kamuran çıkıyor Allah koruya cadı Nalet diktatör dominant çirkef hepsi ben biraz masaya yumruğu vurup ben mutlu olmazsam kimseyi etmem ben maddi manevi değer görmezsem hayatı anana danana zindan ederim hiç acımam Allah yarattı demem bilir canımı acıtmaya kalkışırsa pişman ederim pasif olmayın bir cinnet bin tane çözüm getirir

Nıye ucuz seyler alıosunuz sıze en pahalıyı alın

En başta eşinize birlikte çalışacaksak şu kadar ücret, sigorta falan istiyorum demeliydiniz. Ben olsam sırf eşime yardımcı olmak için gitmezdim hele ki benden herşeyi esirgeyen bir adamsa. Bu adamın sana yemeyip yedirmesi, gitmeyip giydirmesi lazımdı ama yok. Çok fedakar olanlar önce cefakar oluyor unutma. Kendini de kullandırtma. Ne demek sürekli ailemi ara diyip, konu senin ailen olunca hiç oralı olmuyor? Ne demek seni ücretsiz çalıştırıyor? Ne demek sen ucuz kıyafetler alırken sana istediğini seçebilirsin demiyor da kendine markalı pahalı alıyor. Bence narsist bir adam, işin zor gibi görünüyor.

Bana dedigi söz " senin kendinle ilgili büyük bir özgüven sorunun var. Kendine bakmayip doktorunu bile ihmal ediyorsun." Dedi. Beynimden kaynar sular asagiya döküldü...

Hayata karsi güvenim sifirlandi. Karsima her cikan her insan bunu dedi. yorgunum, hayattan bezmis durumdayim, umutlaeim tükendi. Ölmek tek cözüm sanki. Insanlara kendimi anlatmaktan, ispat etmekten yoruldum. Elim hep bos cikiyorum.

Kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz evlisiniz ve mal varlığına başkaları karışıyor kime ne ne kadar malim varsa evli olduğum sürece eşimle ortak sizde çalışıyor musunuz eşinize açık açık diyin sigorta maaş istiyorum ve işimi de o ciddiyette yapayim. Siz niye ucuz giyiniyorsunuz ki hadi hiç calismiyor olsanız anlarim . Ayrıca ailemi aramiyorsa bende üstüne düşüp onun ailesini aramam heleki onlar da beni aramiyorsa . Eşiniz anladığım kadarıyla ana kuzusu böyle erkekler gerçekten evlenmemeli siz onun esisiniz annesi değil ona iyi bak derken neyi kastediyor bilmiyorum ama kendisine iyi bakacak olan o siz onun peşinde dolasamazsiniz oldu olacak bide sırtına bez koyun

Kesinlikle boşan. Hakkın neyse sonuna kadar al. O zaman özgüvenini kazanırsın.
Zaten mal ayırımında yapmak istemesinden belli. Boşanmayı düşünüyor. Sen önce davran.
Sana kendini değersiz hissettiren her kim ise hayatından çıkar ve bu tiplerden uzak dur.
kendini daha fazla kullandırtma.

Öncelikle eşinizin yanındaki işi bırakıp kendinize yeni bir iş bulup maddi özgürlüğünüzü kazanın.
Eşiniz için kendinizden feragat etmişsiniz. Bunu yavaş yavaş değiştirmeye çalışın, öncelikle siz kendinize değer verin, özen gösterin.
Eşiniz sizin ailenize nasıl davranıyorsa sizde onun ailesine o şekilde davranabilirsiniz( eğer ailenizde eşiniz arasında elzem bir durum olmadiysa)
Kısacası eşiniz size nasil davranıyorsa sizde ona o şekilde davranın.
Eğer kendinizi çok bunalımda hissediyorsanız bir psikologtan destek alabilirsiniz.
Birşeyler iyileşmekten ziyade kötüleşiyorsa boşanın hayatı kendinize zehir etmeyin.

Bilmediğiniz bir işi nasıl yapabilirsiniz ki? Başka birine para vermemek için size bu teklifi etmiş eşiniz. Narsistlik böyle değil eşiniz bencil sadece kendini düşünüyor. Arkanızdan iş çeviriyor gibi geldi ve üzülerek demek istiyorum ki artık sizden soğumuş. Resti çekmelisiniz siz pasif kaldıkça tepenize binerler. İki kere göndermiş mesajı. Böyle biriyle sakın evli kalmayın. Kendi gururunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…