• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi malim yolsa karsimdaki mi kotu?kullanildim mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nrza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
3
-6
1
24
Merhaba sizdən bi tavsiye almak istiyorum xanımlar. Benim 17 yaşımın tamamında martda gece bi istek gelfdi intadan bende belki hayatimin aşkıdır deyib kabul etdim hemen.Hiç ilişkim sevgilim bile olmamışdı daha neyse instama bakip yuksek lisansmi okuyosun dedi daha uniye girmemisdim o zaman bende yalandan yok 1 ci sinif dis oluyorum dedim sinav senemde(simdi ona yalandan dediyim unide okuyorum zaten)Yani o benim 18 yasim oldugunu zann etdi.Kendisi Almaniyada doktor oldugu icin bende onun okdugu unide okudugumu soylemisdim ki kucuk gormesin.Neyse aramizda 13 yas fark oldugunu anladim sonra ve bu adam 2 gune cinsel icerikli konusmaya basladi ben malda beni sevmesi icin ona ayak uydurmali oldugumu sandim ve yapamasamda yapmaya calisdim sextingi onunla.Yani yasim az olsada buyuk gorunen bi kizim ve beden olarakda yasimdan buyuk gorunurum hep formum yuzunden daha dogrusu genetik olan goguslerim yuzunden.Bİraz konustuk evlenicem falan demeye basladi bende mal gibi inanip olmaz uni var falan diyorum.Sonra anladi sanirim onun istediyi gibi onlayn seks ihtiyacini karsilayamayacgimi iyi insanlariz bizden olmaz iyip ayrildi.Amma ben tabi sinav senesi birde ilk askim mutlaka o olmaliymis gibi fake acip yazdim.Tabii artik bundan sonra kabalasdi herseye razi olacagimi sandi.İnanirmisiniz bilmem gercekten seviyodum ben halada seviyorum belkide.Ben uzden akilli gorunen icinde kahbelik olan birin istiyorum sen yatakda fayise olmuyucaksan seni istemiyorum demeye basladi nebiliyim anal birlikde olurmusun benimle ve daha cogu tabii gururuma yediremediyim icin bu konusmalar surmuyodu ve engeli yiyodum amma sevdiyim icin belkei duzelir diyerek ayda bir falan fake acip yaziyodum cunku ildi hemde basda cok ilgiliydi benimle hep yazdihgimdada ayni dediklerin deyip kisa suredede engeli yiyodum .Sanki beni sevse cok mutlu olucakmisim hissi yuzundendi her sey.Ensonunda ben uniyi kazanip aylar sonra kasimda privimden ses kayitlari atdim ki onda unide okumuyodum yalandi psikolojim cok kotuydu hata yaptim amma seni seviyodum gercekten.Hayatimda o donem cok kotu gitdiyi icin duygusaldim.Neyse bunun uzerine goruldu yiyinde engelledim oda beni engelledi.Daha sonra takib atib mesaj yazdi istediklerimi yaparsan aramizda bir sey olur diye istediyide nude falan atmam tabii olmadi yine istediyini alamadi .Simdi dusununce neden diyorum kendime sadece.E simdi bunlari neden buraya yaziyosun derseniniz en son yaptigimi anlatayim.
Telegramda cok aktif oluyodu insan yilmasina telegramda aktiv girdiyse vardir bir seyler diyip.Benim yasimin az olmasini kullanmakisteyen adamdan bir intikam alıiyim diyip tgde numarami gizleyim bir hesap actim kadin kendi yasinda psikoloq ve 2 kez bosanmis sadece cinsellik ariyan biri gibi.Sanki onu uni zamanindan taniyan onunla ayni debat kulubunde olmus gibi.Yillardir seni seviyorum diyerek yazdim.Adamin evlenipo bosandiginda oyrenmis oldum boylece.Zekamida olcuyo serefsiz bir iki soru verdi tabii bilincede sasirdi.Banada sen zekisin diye etkileniyorum cekici geliyosun diyodu.Sonunda kendi hesabimdan yazinca ayri bi sok oldu bu kadar tezgah yapa biliceyimi onun hakkinda o kadar sey biliceyimi dusunemzdi tabii.Ben koc burcuyum canimi yakanan canini yakarim.Nİye beni bilerek ioncitmeye calisdin ya senin istediklerini yapsaydim ya senin istediyin cekicilikde olmak icin istediyin seks videolarin atsaydim diye konusunca sustu kaldi.BEnim baskasiyla yatip sesmimi ona atmami bile istemisdi

Son düzenleyen: Moderatör:
yabanci oldugum icin yazim yanlislari var :KK61:

Lütfen daha fake hesap açma. Bu bildiğin özel hayata müdahaleye giriyor. Iyıkı senı şikayet etmemiş.

Konu kopyalanmış mı? Üsttekiler nedir

eleştirmem kinamam asla kızım 9 yaşında korktum yaa sen bu yazışmaları yaparken ailen nerde

yalnız bebisim konu silmek yasak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back